Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Vitaindító férfiaknak: - Szerinted milyen a Valódi Nő?

publicdomainpicturespinup-lady.jpg

Megismerheted, hogy mit gondol egy férfi-társunk, szerinte milyen a Valódi Nő. Lehet, hogy olyan sok a férfiak elvárása, hogy ilyen nő nem is létezik? Te mit gondolsz erről? (Kép forrása: Public Domain Pictures) A képen egy retro pin-up hölgy szerepel, Csókold meg a szakácsot felirat mellett.

A közelmúltban már többször nekifutottunk ennek a gondolatkörnek, és számomra a Valódi Nő a saját életével, női szerepeivel azonosulni tudó, a női mibenlétét tudatosan és boldogan megélő nőt jelenti dióhéjban.

Megismertük a témában sok-sok nő-társunk véleményét is, álljon itt egy-egy példának:

Nagy Ilona Régen éreztem magam Valódi nőnek… Két éve találkoztam a párommal aki mellett úgy érzem alakulok... Magamat adhatom. Ő reggel kócosan is gyönyörűnek lát. Együtt fejlődünk és emeljük egymást…

Marianna Szepesi Nem tudom.. Nekem ez az egész kínai. Én valódi nőnek tartom magam. Már gyerekkoromtól kezdve jó példák voltak előttem. A tudatosság a nőkben már kislány korban jelentkezik. És azután tanulni is lehet. Persze nyilván kell egy jó példa, egy jó család és egy olyan anya, nagymama, aki ezt felerősíti.

Az egy dolog, hogy mi mit gondolunk magunkról, hogy mitől érezzük magunkat igazán nőnek egy férfi mellett, ha ő ezt nem érti sőt, teljesen más az elvárása netán. Éppen ezért, most – a ti nevetekben, nők nevében – szólítom a férfiakat, hogy legyenek olyan kedvesek és árulják el nekünk, hogy az ő szemükben mitől Valódi és igazi egy nő? Gondolatindítónak álljon itt, egy férfi-társunk véleménye:

"Ha megirnám hogy az én olvasatomban mit jelent a VALÓDI NŐ, akkor fölmerülne a kérdés, hogy létezik-e olyan..."

így folytatta:

"Valódi férfi csak valódi nő számára van tartogatva. Szerintem valódi nő föl meri vállalni teljes profilját adatokkal. A valódi nő nem sminkel, mert a szépet fölösleges maszkírozni vegyszerekkel. Meg ugye ért a háztartáshoz, főzéshez. Meg nem a büdös cigaretta lóg a szájából, amit terhesség alatt sem tesz le, utána meg sivalkodnak a parlagfűre, hogy jaj az allergia..." 

Írd meg, hogy te mit gondolsz a témáról? Szándékosan lett ilyen rövid ez a poszt, "feminista picsogástól" mentes (egy férfi szájából származik), ugyanis ezúttal kiemelten a férfiak véleményét várjuk, a közeljövőben megjelenő könyvhöz!

Ha szeretnéd, hogy kommented bekerüljön a Valódi Nő kézikönyvbe, csatlakozz a Valódi Nő Facebook csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/427112458156085/?source_id=654622728041634

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

www.facebook.com/valodinoblog

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr9715230264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása