Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Január 30-án zárul a fővárosban a #nemluxustaska kampány!

uzenetlogo.jpg

Még van 2 napod, hogy összedobj egy női táskát, egy rászoruló nőtársadnak! Vidéken január 31 az utolsó gyűjtési nap! Ne felejtsd ki belőle a személyes üzeneted! Az enyémet itt olvashatod. 

Nem fogom most a kampányt részletezni, mert nem az a cél, ill. már tettem fel ezzel kapcsolatban egy posztot korábban itt:

https://www.facebook.com/valodinoblog/photos/a.663959513774622/1142714752565760/?type=3&theater

Az aktuális információkat pedig itt találod: http://nemluxustaska.hu/

Amiért írok az az, hogy pikk-pakk összerámoltam a táskát, de valamiért csak most adom fel az utolsó pillanatban… Hogy miért? A személyes üzenet miatt. Igen, a kampány kitalálói kérik, hogy ha lehet, tegyél a táskába egy személyes, pár soros küldeményt is az egészségügyi termékek mellé. Ezen agyaltam, hogy mi is legyen: mellékeljek egy versidézetet, vagy egy teljes verset? Közben el kezdett ketyegni az idő, teltek a napok, és a nyitott csomagot csak kerülgettem a nappaliban. Nyitott szájával, mint egy óriás hal várt a táplálékára, arra a bizonyos írásos üzenetre. Egyik nap végre megcímeztem a dobozt, alulra betömtem az összegyűrt újságpapírokat, de az a pár szó, mondat csak nem került bele. Nagy nehezen kiválasztottam egy idézetet, örültem is neki, de valamiért nem írtam ki a kiszemelt könyvből. Na jó, majd hétfőn gondoltam, az jó hétkezdés, de a tegnapi nap is elmúlt. Most már iszonyatosan mérges kezdtem lenni magamra, még a végén kifutok az időből egy ilyen hülyeség miatt. Azt éreztem, hogy ez nem lustaság, de nem tudtam miért is tologatom ezt a pár perces dolgot. Ma reggel aztán megkondultak a vészharangok végre! A gondolataimban csak egyetlen dolog dobolt, hogy „írj egy SZEMÉLYES üzenetet”. Lekaptam egy fehér A/4-es papírt, amire nyomtatni szoktam, aztán el is raktam. Ez nem személyes – ostoroztam magam – de az lesz, ha nem nyomtatom, hanem kézzel írok rá. Eszembe jutott, hogy anyukám amikor még nyomdában dolgozott, hozott nekem középiskolás koromban színes papírokat, pasztell rózsaszínben stb., egy tömbbe voltak a színes rétegek a tetejüknél összeragasztva. Kutatok utána, hamar meg is találom a szűz papírokat tartalmazó fiókomban. A papírok sarka ugyan kicsit szamárfüles, de érzem, hogy jó lesz. Meghajtom a papírt félbe, a fiam csíkos füzetlapját beteszem a legfelső lap alá sorvezetőnek, rohanok a dolgozómba a fekete tustollért és már gördülnek is ki a tollhegy alól a szavak: 

Mikor leszel boldog?

Ha önként, belülről fakadóan tudsz azonosulni női önmagaddal és az azzal járó szerepekkel. Ne dacolj, ne lázadj! Csak az idődet pocsékolod vele.

A te életed – a te döntésed.

Lehet, hogy anyád vagy apád elhagyott, netán mások neveltek fel. Lehet, hogy a szülőd alkoholista volt, a férjed otthagyott egyedül a gyerekkel. Hidd el, mindez nem számít!

Határozd el, hogy új, tiszta lappal egy sokkal boldogabb életbe kezdesz. Űzd ki elmédből a reménytelenséget és koncentrálj azokra a dolgokra, amik boldoggá tesznek: a gyermeked mosolyára, egy virágra, a friss palacsintád illatára… Álmodd meg boldog életedet és lásd magad benne minden áldott nap, lelki szemeid előtt!

Majd csak ámulj, amikor az álmod el kezd megvalósulni körülötted: új munkalehetőség, egy segítő kéz, egy gondoskodó férfi jelenik meg életedben…!

Teljesítsd be női küldetésed!

Szeretettel: egy Valódi Nő-társad

Neked ez hogy tetszik? Én úgy érzem, hogy beleraktam a szívem… Ha te is állítottál össze táskát, légy szíves oszd meg velünk a te személyes üzeneted, amit egy ismeretlen nőtársadnak küldtél!

Ha szeretnéd, hogy kommented bekerüljön a Valódi Nő kézikönyvbe, csatlakozz a Valódi Nő Facebook csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/427112458156085/?source_id=654622728041634

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

www.facebook.com/valodinoblog

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr1415433252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása