Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
A férfiak több mint 75%-a NEM-et mondott a fitneszguru állítására.

nyitopiqselslogo.jpg

Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels) 

Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a véleményeteket és mi nők, megtudhattuk – hiszen nem vagyunk férfiak, nem tudjuk mit éreztek, amikor hozzánk közeledtek –, hogy nem csak a testünket látjátok, amikor ránk néztek, hogy nem a limit alatti kilóink ébreszti fel a vágyat, hogy fizikailag is megszeretgessetek :-) minket.

Röviden a kérdőívről: mindössze 3 kérdésből állt és a fitneszguru videójában elhangzott állításait tettem fel kérdések formájában.

Mutatom a kérdéseket és a válaszok arányát: 

kerdoiv150xlogo.jpg

Összességében tehát a férfiak 78,1 %-ánál a szexuális vágyat NEM CSAK a nő testének, külsejének a megkívánása indítja be, 54 %-uknál mind a karcsú, mind a dagadt nő látványa beindítja, és 75,6 %-a szerint a vágy NEM MINDIG testi vágy és a nő külsejét kívánja meg.

Mi következik ebből? Az, hogy igenis vannak olyan férfiak, akiknek a szexuális vágyuk mindig testi vágy és csak a nő testét, külsejét kívánja meg, de ők a kisebbség: 21,9 – 24,4 %-ban! A videók tanúsága alapján a fitneszguru is ebbe a csoportba tartozik, de az ő véleménye a férfi kisebbség véleménye! Ezért nyilvánosan elhangzott állításai károsan befolyásolják a nők férfiakról kialakult véleményét, kollektív tudását, akik a kijelentései alapján azt hihetik, hogy minden férfi – hiszen a fitneszmester is az – hozzá hasonlóan működik. Igazából nem az a célom, hogy további – talán már a kitaláció ködös felhőjébe burkolózó – következtetéseket vagy szenzációhajhász álfeltételezéseket állítsak fel. A célom inkább az –, hogy valami haszna is származzon a két nemnek ebből a botrányból –, hogy közelebb hozzuk a két külön nyelvet beszélő nőt és férfit egymás jobb megértésében. Remélem nem reménytelen vállalkozásba fogtam ezzel. Tehát köszönjük, kedves férfiak még egyszer, hogy kinyilvánítottátok véleményeteket és ezzel – tulajdonképpen – kiálltatok mellettünk, nők mellett. Azt viszont szerintem – a szavazás eredménye mellett – sem értitek, hogy 

vajon miért is háborodott fel annyi nő a fitneszguru kijelentésein? Főleg pedig azt nem, hogy melyiken is… Akárki férfival beszéltem az esetről, mind csak a dolog fizikai szemszögéből látta és értékelte, ami történt. Nevezetesen, hogy igen, vannak nők, akikre felkúszik a szülés után x kiló és ezt bizony akár tetszik – nekünk nőknek – akár nem, bizony illene leadni, mert hogy is néz ki ha egy nő hasa úgy megnő, hogy még a saját nuniját se látja tőle… blablabla.

HÁT NEM! (És most itt átváltok egyes szám első személyre, mert a saját meglátásomat közlöm, igaz egy nő szemszögéből próbálom megvilágítani a fitneszvezér szájából elhangzottakat.) Az utóbbiból is azt, hogy mi okozhatott a több száz, vagy ki tudja hány nőben ennyire negatív érzéseket. Igen, megnéztem a botrányt kiváltó videót és a benne elhangzottak nagyon elszomorítottak. Hogy akár az érintett is értse, idézem a mondatokat (a videóban kb. 0:50-nél találod):

„Sajnos a nők többsége a szülésnél cseszi el. Ott cseszi el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak… és tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni.”

BAM. Szerintem kellett pár másodperc, hogy ráeszméljek, hogy jól hallom, hogy visszatekerjem, hogy újra halljam, mivel nem hittem a saját fülemnek sem. Még néztem pár percet a videóból igen, a döngő léptek, az ocsmány bőrös dolog sem volt szép sőt, hogy updatenorbi szóhasználatával éljek, ocsmány volt! Illetve ezek után azt is tudni akartam, hogy tényleg minden férfinál így működik-e a vágy, ahogy elhangzott, ezért elkészítettem a kérdőívet. DE úgy érzem, hogy számomra ez a fenti gondolat tartalmazza mindennek a velejét. Úgy mart a lelkembe, ahogy a rozsda a vasat marja meg. Mivel egy hét elteltével sem hagyott nyugodni, ezért elhatároztam, hogy kiírom magamból. Mégpedig egy levél formájában:

kirtlandairforcebaselogok.jpg

Egy valódi nő levele a férfi társakhoz

A dagadt anya = selejtes feleség-botrány margójára

(A könnyebb megfogalmazás miatt a levélben elhangzottak a férfiakra nézve általánosításnak tűnhetnek. Tudom, hogy vannak kivételek, ezért kérem, hogy aki úgy érzi, hogy rá nem érvényesek a leírtak, az hagyja őket figyelmen kívül.)

Kedves férfi társam!

Te, aki az elmédből, a logikádból szólsz tudom, hogy nem érted azt, hogy én, mint nő a szívemmel, lelkemmel hallak meg és érzem a szavaidat. Sőt, azt is tudom, hogy hiába vitázunk, egyikünknek sincsen igaza, mert a valódi igazság valahol a kettő – a férfi ész vagy elme és a női szív-lélek igazsága között van. Ha van benned hajlandóság arra, hogy jobban megérts kérlek, hogy most hangolódj rám, zárd be a józan ész csatornáit és csak a szíveddel figyelj!

Ha férfiként azt szeretnéd, hogy minden sejtemmel őszintén szeresselek, hogy a lelkemből indítva adjam oda önként magamat neked és boldogan éljek veled, akkor én, mint nő ezt kérem tőled:

- Ne bánts meg se szóval, se tettekkel! Különlegesen érzékeny antennákkal áldott meg a sors, így még a szavaid között is olvasok. Szenzoraim felfogják a te érzéseidet még azokat is, amiknek nem vagy a tudatában. Ebből adódóan – még ha tudom, hogy én is kérem, hogy őszinte légy –, de amikor nyíltan fogalmazod meg nemtetszésedet felém, azok a rossz érzéseknél sokkal mélyebb nyomokat hagynak bennem. Valóságosan fájó, lelki sebeket okoznak, amiket hosszú-hosszú idő fáradságos munkájával tudok csak meggyógyítani. Még akkor sem biztos, hogy véglegesen, hiszen többnyire a fizikai sebnek is nyoma marad, így a te bántó szavaidnak is lenyomata marad a lelkemben. Ezek, mint apró kövek, téglák, az évek alatt egymásra épülve olyan magas kerítést képezhetnek kettőnk között, amin keresztül már nem tudok hozzád eljutni és te se hozzám… Bántó tetteid csak az előző folyamat gyorsaságát pörgetik fel fénysebességre, aminek végén learathatod kreálmányod: egy szív és lélek nélküli torzót, egy gépet.

- Tanulj meg élni a szívedből! Amiért én így élek, ne bélyegezz meg! Talán elcsépelt közhelynek tekinted, de hiszem, hogy a szeretet felette áll mindennek. Lenézheted, kínzókamrákban és háborúkban sárba tiporhatod, hiányával a saját fiadat is elűzheted vele, engem pedig kékre-lilára verhetsz érte. Tartsd tiszteletben, hogy én másképpen működök, ilyennek teremtettek. Tartsd tiszteletben, hogy én így döntöttem, ilyennek szeretném megőrizni magam.

- Tiszteld lényem szabadságát: ne kényszerítsd rám, hogy a te elméddel és logikáddal éljek! Inkább te ébredj fel, hiszen fejlődésed egyetlen útja a nagy „férfi” tanítómesterek útja. Ők lehet, hogy külsőleg férfiként éltek, de isteni belsőjük csupa szív volt és lélek, talán nőiesebb a Földön eddig élt bármelyik nőnél, megvilágosodásuk kapcsán pedig nemtelenek.

- Ne szégyelld, hogy félsz! Tudom, erősnek akarsz mutatkozni, keménynek kell mutatnod magad előttem, mert ez nevelték beléd. Sok teher nyomja a vállad: munka, család fenntartás, politika, hogy a saját fogalmaid szerint férfiként élj. Könnyek nélkül, érzelmek nélkül, félelmek közt, szeretet nélkül, Isten nélkül. Jézus azt mondta: „Aki fél, nem ismerte meg az Istent, mert az Isten szeretet.” Azt hiszed, hogy te nem sírhatsz, te nem félhetsz, nem szerethetsz. Dönts másképp, nem kötelező így leélned az életed! Azért adott engem a jóisten melléd, hogy erre megtanítsalak: nekem bevallhatod a félelmeidet, előttem könnyeket ejthetsz, engem szerethetsz. Csak hívj és én segítek neked.

- Ne mutasd nálam felsőbbrendűnek magad! Talán valami azt súgja neked, hogy a nő különleges, hiszen megadatott neki, hogy teremtsen: gyermeket szülhet. Nem érted ezt a kiváltságot, talán a kollektív tudatalattiban féltékeny is vagy rá ezért. Így inkább fájdalmat okozol neki, hogy büntesd: lenézed, emelt hangon beszélsz vele, megzsarolod, hogy ha kövér marad, megcsalod, váláskor megvonod az anyagi támogatásod, kezet emelsz rá. Téves úton jársz! A nő tiszteletét ki kell tudni érdemelni. Kierőszakolni nem lehet: inkább belehal lehet, hogy testileg is, de lelkileg mindenképp.

- Ne élj abban a hitben, hogy a szex a férfiasságod mércéje! A társadalmi elvárások azt sugallják a mozifilmeken, a magazinokon keresztül a baráti társaságodon át, hogy annál macho-bb vagy, minél többet szexelsz. Csakhogy ennek, mi nők isszuk meg a levét. Egy valódi nő, aki dolgozik, főz, mos, takarít, gyereket nevel, nehogy már legalább heti háromszor kelljen edzésre járnia, hogy a férje kedvét tudja lelni benne. Így is ott a fodrász, a kozmetikus, hiszen egy őzikelábú asszony illúzióromboló lehet, elismerem. DE ne te döntsd el helyettem, hogy lefogyok x kilót vagy nem, vörös legyen-e a körmöm vagy rózsaszín, lehet-e műszempillám vagy nem, kötelező-e az ajakfeltöltés és műcici vagy nem! Az én testem, az én döntésem! Igaz, hogy nem végeztem kérdőíves felmérést, de azt gondolom, hogy ha a férfiasságod a szex függvénye, akkor baj van. A természet, amikor megalkotott engem, nem vette figyelembe a te férfi vágyaid, sajna. Nőnek hozott létre és egyben anyának is. Küzdök én ezzel magam is épp eleget, nem kell, hogy te rátegyél egy lapáttal még. Hiába veszed ki a ropis zacskót a kezemből, állítasz be egy méregdrága fitnesz bérlettel vagy nézeted meg velem a norbivideót. Tudhatnád, az erőszak dacot szül. Helyette inkább nézz a szemembe, simogasd meg az arcom és mondd azt: „Hagyd a fenébe, a boldogságod és a gyerekünk egészsége nekem többet ér, majd veszünk új ruhát, én így is szeretlek. Ha mégis úgy döntesz, hogy fogyózni szeretnél szólj, én kitakarítok helyetted, vigyázok addig a kölyökre, segítek neked csak mondd meg, hogy miben.” Nincs az a nő szerintem, akiben erre meg ne mozdulna valami, és szeretetből ne kezdené járatni az agytekervényeit azon, hogy szervezze újjá az életét és a testét.

- Fogadj el olyannak, amilyen vagyok! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Lehet, hogy szülés után megváltoztam: szélesebb lett a csípőm, megnőttek a melleim, nagyobb fenékkel és bővebb derékbőséggel rendelkezem. Lehet, hogy nincs bennem elég vonzóerő a férfi elméd számára. Igen, jól hallottad, csupán az elmédről beszélek. Tudod, a mondás szerint minden fejben dől el. Hiszen te döntöd el, hogy akarsz-e így tovább is szeretni vagy nem. Már le is írtam a bűvös szót: szeretni. Tehát az előbbi mondást átírva hiszem, hogy minden a szívedben dől el, az is, hogy akarsz-e egy nőt szeretni tizenöt kilóval többel. Fogadd el, hogy a férfi elme természetéből adódóan a következő polaritást hordozza: nyugtalan, de nyugalmat keres. Ha magával ragad a minél több szex = fiatalság, férfiasság kényszere, akkor soha nem lelsz nyugalomra. Elhagyhatsz, házasodhatsz, mindezt ismételheted, ki tudja hányszor, bennem is keresheted a hibát, a kövérségemre ujjal mutogathatsz. Bele fogsz feszülni a saját elvárásodba, a bizonyítási kényszerbe, gépies egyen-nőket választasz magadnak a futószalagról, egymást követő mikrovilágaid mind egyformák lesznek.

- Törődj a lelkemmel! – ez számodra minden titok kulcsa. Milyen egyszerűen hangzik, mégsem él vele a férfi. Helyette vádol, más nőket dicsér, norbiknak ad igazat. Ha a férfi jól szeretné a nőt, akkor a nő érezné azt, hogy figyelnek rá, hogy szükség van rá, hogy szeretik. Újra órákat töltene a tükör előtt, mint mikor a férfi hajdan szerelmes volt belé. Újra csinos akarna lenni, mert vágyna arra, hogy tetsszen a férfinek. Igen, kevesebb kaját tömne magába, mert nem elhárítani akarná a hájával a férfit, hanem inkább magához vonzani. Igen, végre túlcsordulna a szívében-lelkében az a szeretet-energia, ami elhajtaná őt mozogni. Kedves férfi társaim, ez az az üzemanyag, amit nektek kéne belénk tölteni, de ti megfeledkeztek erről! Érdekes, az autótokat, azt bezzeg nem felejtitek el megtankolni. Az asszony viszont, az had tikkadozzon, száradjon csak ki a lelke utántöltés nélkül, nem számít. Ha ti nem adtok bele energiát, együttérzést, szeretetet, akkor ne csodálkozzatok, hogy a nő sem kíván már titeket, ezért nem törődik az energiátlan testével sem.

Tehát, összegezve az előbbieket: Szeresd előbb a nőt jól, hogy érezze, és akkor majd ő is törődni fog a testével, hogy téged megörvendeztessen. Másképpen:

Törődj a nő lelkével és ő is törődni fog a testével!

/Valódi Nő/

Szeretettel: egy Valódi Nő

És amelyik férfi még ezek után sem érti, hogy miről is beszéltem eddig, az nézze meg többször Oláh Gergő videós üzenetét, hátha egy másik férfi szájából könnyebben átjön a lényeg. Ő, a szavaival nagyfokú lelki és szívbeli érettségről tett tanúbizonyságot. Ha csak az értetlen férfiak kis száma megérti, vagy annak az egésznek csak a töredéke is lecseng annak, amit ez a fiatalember mond, már megérte.

Egyetértesz a levélben leírtakkal? Te mit üzennél még a férfi társaknak?

Ha szeretnéd, hogy kommented bekerüljön a Valódi Nő kézikönyvbe, csatlakozz a Valódi Nő Facebook csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/427112458156085/?source_id=654622728041634

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

www.facebook.com/valodinoblog

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr5015446186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2020.01.31. 11:23:32

A minta nem reprezantatív.
A kimondott igazság pedig objektív, még ha fáj is.

Valódi Nő 2020.01.31. 12:13:50

@Hungryhorse: Igen, valóban nem reprezentatív: feltételezem a közösségi média felhasználók korcsoporti megoszlása alapján, hogy főleg a 24-35 év közöttiek domináltak a válaszadásban, akik minden bizonnyal aktívabbak - legalábbis gyakorlatban :-) - a kényes téma terén is. De ez probléma?

Igen, objektív a véletlenszerű mintavétel mellett is. Szerintem a nőknek ez a végeredmény kevésbé fáj, hogy a fitneszmesternek és a hozzá hasonló férfiaknak fáj-e? Ez jó kérdés: én nem hiszem...

eßemfaßom meg áll 2020.02.01. 17:53:27

[fetrengveröhög]

És méret nem számít.

Csak a yamaha 2020.02.01. 18:07:16

...megválaszolók hány %a álszent és/vagy papucs...??!!!;-)

Keménytökü 2020.02.01. 18:09:35

A férfi a nőre többségében külseje miatt figyel föl, legalábbis elsőre biztos! Majd később a többség a továbbra is a külseje miatt kívánja meg! Egy olyan férfi, aki a 50 kilós nőket szereti és ez a zsánere, az nem fog beindulni egy 90-100 kilóstól, még akkor sem, ha együtt élnek, max. kielégíti a biológiai szükségleteit, már ha feláll neki! Persze ez fordítva a női szemszögből is igaz lehet, de míg egy nő nagyjából mindig alkalmas a dologra a férfi az anatómiai adottságai miatt nem!

Pierr Kardán 2020.02.01. 18:25:41

Szerintem Norbi (aki egy büdös bunkó, ebben egyetértünk) igazát még a te felmérésed is akaratlanul visszaigazolja, nézd meg a 2. kérdésre adott válaszokat, bizony a "dagadt" kategóriába tartozó nők a férfiak elenyésző hányadánál (3,2 %) vannak prioritásban, bizony sokkal kevesebb férfi fogadja el őket, mint a karcsú hölgyeket (42,8 %). A "mindegy, csak luk legyen rajta" kategória 54 %-áról most ne beszéljünk :-))

Balambér Kovács 2020.02.01. 18:34:53

Ráugrottatok ennek az egybites ex-rendőr tacskónak a szövegére és folyamatosan rugóztok rajta, ő meg röhög a markába! A guminőkről nem írhatott, mert akkor a Reeka megbúbolta volna családi titkok megsértése miatt!

enrikokaruszo 2020.02.01. 19:01:11

azért ahhoz, hogy kiderüljenek a belső értékek, észre kell venni egymást

gyalogbaka 2020.02.01. 19:10:29

Eegen. mindegy mennyit eszel, mennyire kövér leszel, akkor is jó nő leszel ha nem indul el veled a lift. M inthahogy az is mindegy mennyit körhintázol a menőcsávók f@szán, 50 éves korodban majd jön érted az álompasy kigyúrt jaguáron, szőke adoniszi fogsorral, és feleségül vesz, mint ahogy a Sex és New York-ban láttuk. Mindent megtehetsz, a következmények sose érnek utol, és ha mégis, mindig lesz egy szerencsétlen kiéhezett beta hím, akinek a kifizetett lakásába be lehet ülni némi havi egyszeri könyöradomány punciért, mert ugye ingyen pina csak a menő csávóknak jár, annak aki alád rakja a lakást, annak nem. Esetleg kipotyogtatni egy gyereket, (persze nem az övét, a marhája úgyis beszopja) és ráverni egy válópert, eltiltással(mert ugye agresszív és veszélyes a gyerekre), és már meg is vagyunk. A gyes, a gyermektartás meg az asszonytartás melléesetleg 4-6 órában elmenni valamit dolgozgatni, de csak valami könnyűt, le ne essen a műköröm, mert az ugye drága.
És a mikulás is létezik. Meg a jézuska. Meg a fogtündér...

zsurzsenka 2020.02.01. 19:31:14

Norbi egy tulok. Pont. Ugyanakkor sikerült egy kérdőívbe, amit a nők védelmében írtál, beilleszteni a pompás `dagadt` szót. Remek! (Akkor a `karcsú` miért nem inkább `vézna`?)

lac1 2020.02.01. 19:59:21

Te honnét látod, hogy ki töltötte ki a "kérdőívet"? Azért mert Lacit, Józsit, Bélát írt oda?
Ne butáskodj, igaza van a Ápdét Norbinak. A ténnyel szembesülni nem akarsz (-tok), vitatkozni nem lehet, így hát akkor a megfogalmazóját kell zaklatni.
Sajnos egyet nem vesztek észre, senkit nem érdekel, hogy mit gondoltok erről, ha a dagadt nő miatt a férfi másfelé fordul, akkor akár volt Ápdét Norbi akár nem volt, a tényen NEM FOG VÁLTOZNI.

kárárámaispj 2020.02.01. 20:11:30

Nah, most hogy ezt faszagányosan felmérted, megnyugodtál, és rávetetted magad a pacalpörköltre, mi?

Advanced Flight 2020.02.01. 20:14:45

Hát nem tudom, egy bevásárlóközpont férfiközönsége mennyire reprezentatív, de pl. ma vásárolgatni mentem a 49 kilómmal (és derékbőség: 60 cm)...hát, az összes pasi, de szó szerint az összes megbámult. Egy fickó a 3. üzletbe is utánam mászott és folyamatosan keringett körülöttem, hogy bámulhasson. Férjem közben kva jól szórakozott :-) ja, és elmúltam 40.

Szerintem már ne hazudjatok magatoknak tovább.

(ps.: igen, dicsekszem is, nem kell szóvá tenni! :-P)

kárárámaispj 2020.02.01. 20:15:01

Egyébként remek példákat hoztál az irányított felmérésekre, pont ezért nem kell komolyan venni az ilyeneket.
1."A ff vágyát CSAK a nő testének, külsejének megkívánása indítja be?"
Nem, tényleg nem CSAK az. Csak mondjuk 95%ban. A maradék 5% lehet az alkohol, egy izgalmas szituáció, vagy mondjuk mint a háborúkban az életösztön.

2. "Karcsú v dagadt nő látványa indítja be LEGINKÁBB?"
Erre hogy lehet válasz a mindkettő?? Melyik leginkább? A kettő közül kéne választani, nem lehet egyszerűen opció, hogy mindkettő.

3."A vágy MINDIG testi vágy és a nő külsőjét kívánja meg"
Ez eleve ugye kettő kérdés. De megint itt az a helyzet, hogy nyilván megint nem MINDIG, csak az esetek 95%ban. Mondjuk egy börtönben vagy laktanyában nyilván már a női hangra is beizgulnak, de erre az 5%ra nem lehet alapozni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.01. 20:17:48

Na most amit itt a valódi férfiak írtak, na az a reprezentatív!

lac1 2020.02.01. 20:20:51

A jó megmondóemberek most kínlódnak, hogy a kommentekből levont tanulság, illetve a tanulás csak az arra fogékonyaknak az, szóval a kommentek alapján milyen stratégiát állítsanak fel, mert MEGINT nem jött be az, amiből megélni akartak volna.

lac1 2020.02.01. 20:23:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

És ez így is van.

Az androgün- és belterjes ratyik véleménye nem mérvadó.
Mondjuk azért számolják, mert darab-darab, de legalább rossz eredményre vezet.

Istencsászáralfakirály 2020.02.01. 20:25:04

Ez a "felmérés" megvolt. Jót röhögtünk. Most jöhetnek a "mindegy mennyire vagy molett, fogadd el magad, mert te így vagy szép"-cikkek.

lac1 2020.02.01. 20:27:34

@Istencsászáralfakirály:

Nem, most az jön, hogy téged a FÉRFIAK betegítettek meg kövérré, az ő hibájuk, az ő vétkük, fizessenek ők.

Muhammad Balfas 2020.02.01. 20:29:53

Sztem aki nem szereti a dagi nőket kisebb eséllyel töltötte ki, mint aki igen..

lac1 2020.02.01. 20:31:04

@Istencsászáralfakirály:

Nem, most az jön, hogy a dagadtak a férfiak MIATT lettek dagadtak.
Pl úgy, a férfiak kocsmázni mentek meg a haverokhoz, szegény nádszál nők a pulyáéval otthon kellett maradjanak, főzzenek meg a pulya és ezért ők elhíztak.

A rafkós még feszíti is a húrt, hogy a férfi nem adott eleget a modern kajára, sali, gyümi (az gyümölcs te dagadt, meg saláta!) és kénytelenségből ette mindig a nő is a csülökpörkűűűűűttet.

K.Peter_85 2020.02.01. 20:38:53

Önámítás & Clickbait LvL99.
A 100-ból.

A férfiak 95%-a nem akar dagadt nővel dugni és önszántóból nem is fog, amíg egy normális külsejű elérhető.

A legtöbb férfi pedig inkább pornót néz, mint valami hájas állattal szexeljen.

Ez egy olyan statisztika, amit vagy a blog írója vagy az olvasói hamisítottak, de a magyar férfiakra ez egészen biztosan nem igaz. Aki volt már őszinte férfitársaságban, annak ez teljesen egyértelmű.

K.Peter_85 2020.02.01. 20:41:04

Hájas állat = Társkeresőn, utcán, munkahelyen, bárhol egy durván kövér nő. Nem pedig életünk szerelme, akiért rajong. De Norbi sem vonta egybe a kettőt, mert más az érzelem és más a vágy. Kövér nő iránt nincs vágy a férfiak döntő többségében.

AlexAston 2020.02.01. 21:19:22

Micsoda reprezentatív felmérés, eszem megáll. És erre is verni a nyálat...?
És az ilyen emberek még szavazhatnak is...

Valljuk be, legalább magunknak. Nem kell nyilvánosan, ha valaki nem meri: ha egy nő felszed a testsúlyához képest kb.50%-ot, az a minimum, hogy a legtöbb esetben jól megcsalják, aztán ha nem változik, ott hagyják, ha tehetik. Ilyen a férfi ember. Még ha ezt bizonyos nők nem is akarják elfogadni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.01. 21:45:20

No kedves posztíró! Ehhez a felméréshez mit szólsz? :-))

bandiras2 2020.02.01. 21:55:52

35 éves vagyok és nincsen egy pasi se!
youtu.be/n2DE_OszzUw

kárárámaispj 2020.02.01. 21:56:37

@lac1: Az még oké, hogy fizessünk. Az egy teljesíthető elvárás.
Az nem teljesíthető, hogy egy igénytelen zsírdisznóra felálljon a fasz.

]{udarauszkasz 2020.02.01. 22:34:48

Mind a duci, mind a vekony noi testnek megvan a szepsege. Ha mar kulsosegek: nem szep az, ha apolatlan, budos, a haja zsiros, dohanyszagu, pipaszagu(ilyet is lattam mar) porkoltszagu.
En is szoktam koszos lenni melobol hazajovet, de ez csak atmeneti allapot.

]{udarauszkasz 2020.02.01. 22:44:02

@Béci_ma_ne_lécci: sportolok, ha nem is sokat. Gyerekkoromtol eleg sokan akartak tonkretenni az eletemet, ma tobbseguknel tobbet viszek haza. Fenn tudok tartani egy olyan eletszinvonalat, ami a legtobb embernek csak szemelyi kolcsonbol menne, ideig oraig. (igaz, ehhez heti 50-60h munka szukseges.)
siman megtehetnem, hogy ugymond "piackepes" legyek, de en mar atleptem ezen, az uresfeju csinibabakkal valo veszodest meghagyom az ujgazdag kamaszgyerekeknek. Ok majd a sajat karukon tanuljak meg az eletet.
Arra kene rajonni, hogy se a no, se a ferfi se egy darab hus a piacon. A mai generacio, parositva egy hanyatlo vilaggazdasaggal, nagyon kemenyeket fog koppanni, fejjel a betonon.

lac1 2020.02.01. 22:47:44

@kárárámaispj:

En meg fizetni sem. Majd ha en is olyan elhizott zsirdiszno leszek.

Narancsos kommunizmus 2020.02.01. 23:19:18

Azt kell megnézni hogy dagi vagy vékony/sportos csajok szerepelnek e többségében a pornófilmekben. Nem nehéz kitalálni.

rozsomák 2020.02.01. 23:56:44

Eleve nem jól értelmezed a kérdéseidre adott válaszokat.

1. Azt kérdezed, hogy "CSAK a nő teste" stb.stb.

és a válaszok alapján azt szűröd le, hogy a férfiakat nem a nő teste indítja be.
Holott akinek 80%-ban a nő teste és némiképp az intellektusa is, stb, az is azt nyomja, hogy nemcsak a teste..
De alapvetően a teste.

Ha azt tetted fel volna fel kérdésként, hogy
"Hé srácok, itt van egy nem túl vonzó külsejű dagadt nő, aki viszont nagyon kedves és intellektuális, az kell-e nektek ?"

Nos, szerintem erre nem azt kaptad volna.
nem kaptál volna 75%-ot.
30% se lett volna..

A 2. kérdésedre már megválaszoltak, én is azt mondom, hogy az, hogy a dagadtra 3% szavaz, szemben a karcsúra 42, az mindent elárul....Nem bírjuk a dagadt nőket.

Norbi lehet, hogy rendőr volt, lehet, hogy idióta, de egyet figyelembe kéne venni :
Egy állításnál nem az az érdekes, hogy ki mondja, hanem, hogy az állítás mit jelent...
Igaz-e vagy sem.

Ha Győzike azt mondja, hogy a Nap körül kering a Föld, akkor az eleve hülyeség, mert Győzike mondja ?

_John_Doe_ 2020.02.02. 00:17:55

Akkor szívem elmagyarázom hogyan is van ez. Amikor ez a szerencsétlen Norbi elmondta ezt a reklámszöveget, a sok felháborodott luvnya elkezdte revolverezni élete párját, ugyan valljon színt. Én is biztosítottam róla, ugyan felszedett magára egy kicsit, de én még így is szeretem, kívánom mint állat.
Utána elmentem és meghúztam a szeretőmet, aki 12 évvel fiatalabb és jó pár kilóval könnyebb.
Nem, nem válok el. Egyrészt mert felneveltünk együtt három gyereket, másrészt mert egyébként élvezem a társaságát, és egyébként is lusta és öreg vagyok.
Mellesleg a szerető is meghízott, ha nem is annyira mint a feleség.
De már megszokásból tartom, a két nővel és egy-egy k..vával kihúzom. Egyébkánt se bírok már annyit mint fiatal koromban.

Nbl 2020.02.02. 00:20:49

Először is, gratulálok a poszt színvonalához, sokáig nem tudtam eldönteni, h ez most vmi poén, szopatás, trollkodás vagy mi, de tényleg úgy tűnik, h teljesen komoly ... Még egy hímsoviniszta férfiállat szájából is minimum sértő lenne a dagadt szó ilyetén módon való használata, a tesztkérdéseid kb. röhejesek, a belőlük levont következtetésed meg hogy is mondjam .... BRUHAHAHAHAAAAAA!!! Itt most képzeld el, ahogy valami iszonyú artikulátlan módon, üvöltve röhögök bele 10 centiről a képedbe 3 percen keresztül - amit egyébként a valóságban sosem tennék meg, dehát én csak egy átlagos erkölcsi normával megáldott pasi vagyok, aki:

-soha nem használná a dagadt szót úgy ahogy te teszed
-nem röhög bele mások képébe, bármennyire is nehéz megállnia néha
-és semmi szín alatt nem akar (nem is tudna, képtelen rá) túlsúlyos nőkkel szexelni.

Arra mondjuk kíváncsi lennék, h magadat akarod átqrni vagy az olvasókat, utóbbi sajnos nem nagyon sikerült.

_John_Doe_ 2020.02.02. 00:24:12

Ja, a lényeget kifelejtettem. Igen a régi, az 52 kilós feleségemre bármikor felállna a cerka. A mostani 80 kilósra... Hát, igencsak elő kell vennem a fantáziám!

Nbl 2020.02.02. 00:50:37

Amilyen gyenge a poszt, olyan jók a kommentek!

HaCS 2020.02.02. 01:31:28

"Ha férfiként azt szeretnéd, hogy minden sejtemmel őszintén szeresselek, hogy a lelkemből indítva adjam oda önként magamat neked és boldogan éljek veled, akkor én, mint nő ezt kérem tőled:"

Ha az őszinte szeretetednek feltételei vannak, akkor a válaszom:

Lóf*szt!

hunter84 2020.02.02. 02:29:32

Köszönöm a kommenteket, mindent elmondtatok, amit akartam. Sírva röhögök! :D

Nbl 2020.02.02. 02:29:56

@Nbl: ...artikulálatlan...

Nbl 2020.02.02. 02:53:16

Eszembe jutott egy sztori: a teremben ahová edzeni járok, van egy 71 éves arc, korához képest teljesen fitt, mellesleg jó fej, kedélyes tag. Szoktunk dumálgatni, múltkor mikor megláttam, 39 perce küldte az ellipszisgépet feszes tempóban, mire szóvá tettem, h sokan megirigyelhetik a kondiját. Erre közölte, nem irigykedni kell hanem csinálni és bizalmasan megsúgta, nem szereti a kövér embereket. Aztán némi tűnődés után hozzátette: a feleségének is mondta többször, h jöjjön edzeni, de nem akar. Aztán azt mondta:
-Ezért aztán már jó pár éve az az esti program, hogy hagyom.

#szájbergyerek# 2020.02.02. 03:01:06

Volt vagy 300 mangina, akiknek nagy része azt mondta, amit hallani akartatok.
A többi nyálas ömlengés meg arról szól, hogyan legyenek jó manginák.

DFK 2020.02.02. 04:00:13

Hát de igenis a külső számít. Én például egy vékony nővel nem tudnék, nem menne vele. A százkilós páromat meg bármikor... És a méretes hölgyeket nézem meg az utcán, boltban. Már ha nincs ott a párom. Ilyen is van, na. De nálam is fontos a külső.

Örömhernyó 2020.02.02. 05:40:24

@K.Peter_85: Az hazugság, amit a poszt az első bekezdésében állít, miszerint " A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg".
A férfi a nő külsejét kívánja meg és a férfiak többségének tökéletesen megfelel egy kövér nő is, ha tőle kap könnyen elérhető szexet.
Ennek több oka van.
Egyrészt egy vidéki haverom életbölcsességét idézve: moslékkal is lehet tüzet oltani. Tehát ha valaki kanos, akkor az útszéli prosti is megteszi, sőt fizet is érte. Nem véletlenül élnek meg a kövér, ápolatlan, büdös, primitív prostik is, nem csak a luxus örömlányok. Minden nő talál magának férfit könnyedén (igaz, lehet, hogy nem olyat, amilyet ideálisnak, sármosnak tart), sőt még fizetnek is neki férfiak a szexért, akármilyen csúnya. Legalábbis kitartóan keresve tud találni olyan pasast, aki eltartja, gyereket csinál neki.
Ennek oka, hogy a férfiak libidója egy nagyságrenddel nagyobb, mint a nőké. A szex árát a nők diktálják, ők tudják kielégíteni a keresletet.
Amelyik férfi kövér nők közt nő fel, az ezt tartja normálisnak, nincs ellenvetése, ha ilyen nőket kaphat meg kizárólag. Sőt értük is verseng más férfiakkal.
Nekem is voltak teltebb, vékonyabb, alacsony, magas barátnőim. A külső igenis számított, de abban az élethelyzetben a kövérebb nő is bejött, megtette, mert tőle kaptam szexet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 06:59:14

@Nbl: "Arra mondjuk kíváncsi lennék, h magadat akarod átqrni vagy az olvasókat, utóbbi sajnos nem nagyon sikerült." :-))

Tisztességes Természettudomány 2020.02.02. 07:44:51

Sokan elmennek a lényeg mellett. A kérdés az, hogy mi okozz a testsúlyváltozást.

Hát a szüléssel együtt járó változások, amelyek felforgatják egy család életét, leginkább az anya életét:
- Fájdalmas terhesség. Kellemetlen rosszullétek hónapokon át.
- Szüléskor minden szétmegy ott alul. Császárnál is. Hónapok kellenek a gyógyuláshoz.
- De nem egyedül, kényelmesen fekve egy szobában... Ott van egy csöppség, akit etetni kell, szoptatni kell.
- Alváshiány, kelés 2 óránként.
- Ha a férj nem partner (vagy nincs ott), akkor még házimunka és főzés is.
- A kicsi hasfájásai, betegségei, nyűgei mind az anyát terhelik.
- És akkor a férj egy idő után benyújtja igényét a szexualitásra is, és nem azt kapja, mint szülés előtt.

Ha a férj nem látja be, hogy valami megváltozott, és neki is változni kell, akkor lelép. Nem a nő testének megváltozása miatt, hanem mindazon változások miatt amit fentebb leírtam.

AlexAston 2020.02.02. 07:44:51

Érdekes, hogy a posztoló elején még hozzászólt egyszer, azóta meg csendben van...
Vajon miért?
Ha van egy kis esze, talan rájöhetett, hogy nagyon mellé lőtt. Bar az írását elnézve, ezt nem fogja ide leírni.

zjani1 2020.02.02. 07:48:24

Ha reprezentatív és valós véleményeken alapuló felmérést akartok akkor ahhoz csak nyáron ki kell menni a strandra és megnézni, hogy férfi társaink milyen típusú nőket nézik meg nyíltan, vagy suttyomban.
Abból látni lehet , hogy kit kívánnak jobban.

De igaz ez fordítva is .
A férfi se cipeljen 80 kg sörhasat, mert szerintem az sem lehet kívánatos.

AlexAston 2020.02.02. 07:51:21

@Tisztességes Természettudomány:
Ha jól emlékszem, Norbi arról beszélt, hogy ÉVEKKEL a szülés után is kb. 50%-al nehezebb a hölgy. 50% pedig qrva sok.
Feleségem iker terhesség után is kb. 2 évvel, visszanyerte a súlyát, pedig egy szót sem szóltam. És eleve nem 20-30kg többlet súlyt kellett leadni, hanem csak 7-8-at. Mindehhez nem kellett nagy erőfeszítés, csak akarás, semmi több.
És szerintem pont ez a lényeg. Ha nem is akarja az ember, nem is fog összejönni. És ha az ember nem akarja, akkor az egyúttal jelzés is, hogy semmibe veszi az ember a párját. Aki persze lehet, hogy nem hagyja el érte, de hogy időnként félre fog qrni, az szinte biztos.

Tisztességes Természettudomány 2020.02.02. 08:00:26

@AlexAston: Persze, ilyen is van. De olyan is van, hogy ilyen-olyan megfontolások miatt (nagycsaládot akar, CSOK, stb.) több gyerek jön egymás után. Ez pedig 5-8 évig folyamatos pelenkázást jelent, a gyerekekhez igazított életet, főleg, ha már a nagyobbak ovisok vagy iskolások. Ilyenkor is kell az akarás, és a támogatás a férfi részéről.

Burgermeister 2020.02.02. 08:04:43

@Csak a yamaha: pont erre gondoltam
a masik meg, hogy vannak a husik, 5-6 kg plusszal rendelkezok....ezeket meg okes, nem mondom h nem, foleg ha aranyosan van rajtuk..:) de akin mar van 15-20 es annal tobb na arra ne mondjatok h szexi es kivanatos.
Kedves NOK! Ugyanez forditva, egy zsiros dagadt ffit ti sem kivantok meg. Szoval ebbol kell kiindulni.
Es norbika is arrol a korrol beszelt....a meg nem kivanos kategoriarol.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 08:05:36

Álszentség. Minden férfi a nő külsejét kívánja meg, csak aztán ezt egyesek nem merik bevallani.

Burgermeister 2020.02.02. 08:06:24

@Keménytökü: pontosan, ha nem all fel az nem all fel,a no meg benyalazza, sikosit, stb..

AlexAston 2020.02.02. 08:10:19

@Tisztességes Természettudomány:
Ez a nélkül is alap. Menjél drágám tornázni, én vigyázok a gyerekekre. Ez így működik, nem?
Ha meg CSOK miatt minden le van sz@rva, már rég rossz. Főleg, hogy pont a CSOK az egyik fő oka, hogy lehetetlen önerőből lakást venni manapság.

Burgermeister 2020.02.02. 08:12:09

@Advanced Flight: errol van szo, donnatonna zsircoca utan nem mennek es nem is bamuljak meg......es ezek a nok felelmetes harpiak lesznek/lettek pont amiatt a sok frusztracio miatt h oket nem kivanjak meg es nem nezik meg, mikozben latjak, hogy az M es S meretueket mennyien megkivanjak.
Alszent vilag ez, nem vagytok hajlandok elfogadni a tenyt hogy a koverseg nem meno.

Proud Mary 2020.02.02. 08:15:06

pancser hazug kitöltők

Reszet Elek 2020.02.02. 08:16:33

Enyhén szólva árulkodó ilyen hosszúságú cikket írni a témáról.
Gondolom nőként nehéz lehet megemészteni, hogy ösztönszinten a fiatal, fogamzásra képes, jó alakú, életerős és egészségesnek látszó nőket kívánjuk meg mi férfiak. Véget kellene vetni a női önbecsapásnak és inkább elővenni a mérleget, átgondolni az étrendet és a napi fizikai aktivitást.

Nem kell fitnessladynek lenni, de mindenki a maga szintjén karban is tarthatja magát. Jobb közérzet, egészségesebb élet, több életerő, azaz nem csak a kinézet.

Persze a cikkbeli önbecsapásnak van férfi megfelelője. A női ösztön felfelé párosodik és örök szerelem ide vagy oda, ha ez a különbség megszűnik vagy csökken, oda a női lojalitás, a hűség és a "szerelem" is.

Szóval nem kell az ujjak között fröccsenő háj, a malacpofi, a ronda széthízott bőr és a túlsúly miatti terhelésre jelentkező disznószerű, nehéz szuszogás.

Burgermeister 2020.02.02. 08:16:40

@]{udarauszkasz: egy duci/dagadt noi testnek milyen szepsege van?????

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 08:22:50

@Keménytökü:

Pontosan így van.

Ha egy férfi a kövér nőket szereti, s lefogy a felesége, nem fog neki tetszeni, ahogy ez fordítva is van. Ahogy a hajszín változása esetében is így van.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 08:27:11

@Béci_ma_ne_lécci:

Ugyanez fordítva is megvan. S az átlagnő se mind azonos típusú férfit akar.

babaci78 2020.02.02. 08:31:00

Ebben az egész cirkuszban számomra az a megdöbbentő, ami a "guru" szavaiból sugárzik, hogy csak és kizárólag a nők szülés utáni elhízása minden baj forrása. Kijelentésével a nőket használati tárgy szintjére degradálja, amit el lehet dobni, ha már nem tetszik a külseje. Bűnbaknak, kizárólagos felelősnek állítja be a nem teljesen nádszál nőket a házasságok megromlásáért, holott ez sokkal árnyaltabb, több faktoros probléma. Ez az ő férfi szemszögéből nagyon kényelmes, hárító megnyilvánulás. Férfiként mossa kezeit, van akire és amire rákenni a házasság esetleges megromlását. Nagyon szépen meg is indokolja, hogy a férfiak anatómiája, fiziológiája már csak ilyen, tehát ez egy kőbe vésett, szent, megváltoztathatatlan igazság. De azt nem veszi figyelembe, hogy a nők anatómiája, fiziológiája meg olyan, hogy igenis felszednek pár kilót terhesség során. Ilyenek azok a fránya hormonok, van mellékhatásuk is amellett, hogy lehetővé teszik a terhesség sikeres kihordását.
Természetesen nem cél a felszedett kilók megtartása, de elég durva elvárás egy, a nap 24 órájából 24-et készenlétben lévő anyától elvárni, hogy azonnal edzőterembe rohanjon szülés után. Ha meg ez az elvárás, akkor valamilyen formában segítség kell hozzá, az anya ugyebár nehézkesen tud edzeni a hátára kötött csecsemővel.
Tehát szerény véleményem szerint két ember kell a tánchoz, a házasság erről szólna: jóban-rosszban....

Zalai Béla 2020.02.02. 08:35:06

@Hungryhorse: @Valódi Nő:

A minta reprezentativitásával van a legkisebb baj módszertanilag. A kérdések súlyosan manipulatívak, a válaszadókról nem lehet tudni, hogy valóban férfiak-e, azt viszont a téma érzékenysége miatt erősen lehet sejteni, hogy azok töltik ki jobbára, akiket felbaszott a kamugép szövegelése. Ehhez képest brutál sok az egynegyed "ellenszavazat".

Persze a norbihiszti vonatára ezzel is fel lehet ülni, de egyetemi szakdolgozatot azért ne ebből írj, ha kettest akarsz.

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 08:46:41

@Valódi Nő: @Zalai Béla: Mondok rosszabbat. Magyarországon a házasságok durván fele válással végződik. Ha a férfiak 25%-ának válóok az elhízás, akkor hacsak nem ez a 25% nagyrészt olyan nők mellett köt ki, akik nem híznak el, az elhízás és az erre történő férfireakció VALÓBAN az egyik leggyakoribb válóok lenne Magyarországon, ahogyan Norbi állítja.

AlexAston 2020.02.02. 09:03:28

@babaci78: te sem értelmzted, amit mondott. Hol volt szó arról, hogy azonnal rohanjon szülés után fitness terembe?
Arról volt szó, hogy ÉVEK után is kb. 50%-al nehezebb, mint terhesség után.
Nagyon nem ugyanaz.

Zalai Béla 2020.02.02. 09:08:14

@A kettes pénztárnál tessenek fizetni: Sebaj, ünnepeljük azt, hogy a nők negyedét ki fogja baszni a férje, ha elhízik szülés után. Az is ünneplésre méltó végsősoron, hogy a nőknek csak egynegyedét éri szexuális zaklatás élete során...

Pierr Kardán 2020.02.02. 09:15:04

Kedves Valódi Nő.

A helyedben csinálnék arra is egy felmérést, hogy a női olvasóid hogyan vélekednek a férfiak testsúlyáról. Ezer forintban vagyok hajlandó arra fogadni, hogy (amennyiben korrekt a felmérés) a nőtársaid azt fogják mondani, hogy nem találják vonzónak az elhízott férfiakat.

Ez pedig azt jelenti, hogy kettős mércétek van, egy férfi szeresse a dagadt nőket, de egy nőnek nem kell szeretni a dagadt férfiakat.

Zalai Béla 2020.02.02. 09:19:50

@Pierr Kardán: Ja, és ha nem az az eredmény jönne ki, amit vársz, akkor nem korrekt a felmérés. A lényeg, hogy nem fogod elbukni az ezrest.

A kettős mérce meg itt pont mellélövés. Poszterina azt állítja, a férfiak 75%-a mondja azt, hogy nem a külső számít, nem a nők várják ezt el tőlük. Vagy ha el is várják, a kitöltők 75%-a vagy így gondolja, vagy becsicskult (vagy kamuzott, vagy nem is férfi, stb. stb.).

Sólyom Tomi 2020.02.02. 09:21:43

Bisztos bennem van a hiba, de én igenis a belső értékeit kívánom a nőnek. Legyen szűk a vaginája, de legalább ne legyenek garatreflexei. Nem a külsejére áll fel a faszom, hanem mert tele a zacsi, és ha már felállt, abba dugom, akit érek.

Attilajukkaja 2020.02.02. 09:25:12

Az, hogy a férfiak hány százaléka kíván meg egy meg nem határozott nőszemélyt a külseje alapján, csak egy dolog. A kérdés, hogy a saját feleségüket ez alapján kívánják-e meg csupán egy vagy több szülés után. És ami még nagyobb kérdés, hogy hány férfi válik el a felesége elhízása miatt. Erre nincs semmilyen adat. Norbika sem tudhatja.

@Hungryhorse:
"A kimondott igazság pedig objektív, még ha fáj is."
Milyen igazság????

]{udarauszkasz 2020.02.02. 09:33:22

@Burgermeister: az izlesen nem lehet vitatkozni. Egy rovid haju fiuslany meg nekem nem jon be.

kárárámaispj 2020.02.02. 09:33:54

@Tisztességes Természettudomány: Te, ember.
Senki nem arról beszélt, hogy szülés után 2 héttel miért nem topmodell az asszony. Sőt, valószínűleg nem is arról, hogy 10 év alatt felmegy 5 kiló.
Arról az igénytelenségről beszélünk, amikor valaki végre elkelt a húspiacon, lefialt, aztán onnantól ő már anya, nem kell foglalkoznia a külsejével. És elvárják, hogy őt így lássa szépnek mindenki.
Itt arról a trendről van szó, amit a mangalicák erőltetnek, és terjed szépen. Meggyőzik magukat, hogy ők úgy is szépek, meg kívánatosak ha reng rajtuk a háj.
A "fogadd el magad, szeresd magad kövéren is" dumáról. Igen, elfogadhatja, meg szeretheti magát annyira mint a pacalpörköltet, csak attól nem fog rá felállni a fasz.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.02.02. 09:36:34

en nem rajongok a csontkollekcio csajokert...
de azert a küllem, még ha xxl size a nő, akkor is fontos. valaminek tetszeni kell...csak ÚGY nem kivanja az ember meg a nőt.

kárárámaispj 2020.02.02. 09:38:45

@A kettes pénztárnál tessenek fizetni:
"Magyarországon a házasságok durván fele válással végződik. "
Baszki, a másik fele meg halállal.

PanelProli 2020.02.02. 09:40:29

Annyiban egy picit azért igaza van a posztnak, hogy a belső értékek is számítanak. Elvált ember vagyok, de nem azért váltam el, mert a feleségem elhízott.

A volt feleségem eléggé karcsú volt, viszont egy hárpia volt :-((

Most azt mondom, hogy jobb lett volna, ha (kicsit) elhízik, de nem lett volna belőle egy sárkány.

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 09:41:06

@kárárámaispj: Az a kisebbik baj, bár ahhoz is elég csak elhízni...

Zalai Béla 2020.02.02. 09:42:55

@PanelProli: Peeersze, egy picit még subrinorbinak is igaza van, hiszen bizonyára van olyan férfi, aki számára a dagadt feleség válóok.

kárárámaispj 2020.02.02. 09:43:23

@Attilajukkaja:
"A kérdés, hogy a saját feleségüket ez alapján kívánják-e meg csupán egy vagy több szülés után."
Igen. Próbáld meg felfogni, hogy a fasz nem úgy működik, hogy "drágám, te milyen remek ember vagy, szépen bepelenkáztad a gyereked, szépen kitakarítottál, és a ragu isteni volt, most gyerek és megduglak, mert annyira csodás vagy.
A fasz úgy működik, hogy ejj, de jó a segged, na tartsd ide, le van szarva, hogy odaég a vacsora közben.

"És ami még nagyobb kérdés, hogy hány férfi válik el a felesége elhízása miatt."
Gondolom az megnyugtató, ha nem válik el, csak nem nyúl a nőhöz, kurvázni jár, megcsalja... Hiszen akkor nem vált el, és nincs igaza a Norbinak.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 09:46:22

@kárárámaispj: Nem tudom, 13 éves koromban még felállt a faszom egy jó seggre, de valószínűleg felállt volna rosszra is, csak azt nem volt szerencsém akkor még próbálni.

A fasz nem attól áll fel, hogy látsz valamit, hanem attól, hogy tele a zacsi és üríteni kell. A többi csak süketelés, szépelgő metroszexuális buzulás. Úgy akartok tenni, mintha csak olyan magasztos esztétikumok mozgatnának benneteket, mint a női test szépsége. Lófaszt, tisztességes férfi baszni akar, azért áll fel neki. Beleélvezni pedig a bálnába is lehet.

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 09:52:44

@Sólyom Tomi: Mondjuk az is igaz, hogy a dagadt nők tudják, ha egyszer esélyt kapnak a szexre, azzal élniük kell. Tény, hogy sokkal többet megtesznek az ágyban, mint a cicababák, akik azt hiszik, hogy elég, ha elfekszenek, vagy nyomkodják a telefont, amíg reszeled őket...

AlexAston 2020.02.02. 09:53:25

@Pierr Kardán: Attól függ, mekkora pénztárca jár ahhoz a nagy hashoz. Ha egyenes arányban áll az elhízással, vonzó lesz az is :)

AlexAston 2020.02.02. 09:55:48

@PanelProli: A kicsit elhízás mit takar? 40-50%-al megnőtt testsúlyt, vagy egy pici kerekedést?

veressányi 2020.02.02. 10:10:28

Nagyon jó a felmérés, akkor most nézzük meg kik töltötték ki. Ja azt nem lehet.

Akkor viszont a kedves nőknek se kell meglepődni ha első randin nem épp az elképzelt herceg érkezik, hanem egy 10 évvel idősebb kopaszodó sörhasas faszi 0 divatérzékkel. Ugye hogy nem lesz belőle második randi?
Pedig ezen férfiak csoportjának mindegy hogy el vagy hízva csak akar valakit akivel végre lefeküdhet.

Azok a férfiak akire meg a nők vágynak, választási lehetőségben vannak és 10-ből 9 a csinos nőt fogja választani az elhízott helyett. Az az 1 is csak azért nem mert valami fétis alakult ki a hurkákhoz az évek alatt.

A terhes nőknek meg csak annyit tudok mondani hogy ne kábítsák egymást baromságokkal mint hogy "kettő helyett kell egyek". Aztán a gyerekek megszületnek 3-4 kilóval, rajta meg ottmarad 15, akkor igazából 5 helyett evett........

Zalai Béla 2020.02.02. 10:13:32

@AlexAston: A pénztárca a zakó belső zsebében van, így az belső érték.

Attilajukkaja 2020.02.02. 10:20:06

@kárárámaispj:
"Próbáld meg felfogni, hogy a fasz nem úgy működik, hogy "drágám, te milyen remek ember vagy"
Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan férfiak, akiknek a "fasza" csak a gyönyörű, vékony csajokra áll fel. De szerencsére a többség nem ilyen. Ez a posztban szereplő válaszokból is kiderül. Ne csak a saját nemi szervedből induljál ki, mert van aki akkor is kívánatosnak tart egy nőt, ha felszed jó pár kilót. Te meg ezt próbáld felfogni.

"Gondolom az megnyugtató, ha nem válik el, csak nem nyúl a nőhöz"
Bocsi, de Norbikánk nem erről nyilatkozott. A férj is tehet arról, ha a felesége nem tud lefogyni. Tessék segíteni az anyukának, ha fontos neki a családja.

Attilajukkaja 2020.02.02. 10:21:55

@veressányi:
"Aztán a gyerekek megszületnek 3-4 kilóval, rajta meg ottmarad 15, akkor igazából 5 helyett evett........"
Azért abban a pocakban nem csak a gyerek nettó súlya van. :o)))
De túlzabálniuk tényleg nem kellene magukat a kismamáknak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 10:25:32

@Attilajukkaja:

A párválasztásban az ösztön játssza a főszerepet. A nő azt nézi, melyik férfi lehet megfelelő apa. A férfi meg azt, ki izgatja fel jobban.

Ezért van az, hogy egy előnytelen kinézetű férfinek nagyobb az esélye, mint egy ugyanilyen nőnek.

Nyilván már maga a kapcsolat minősége sokkal inkább függ a belsőtől, de a kezdő momentum akkor se az.

A csak tetszésre alapuló kapcsolat nem lesz hosszú. De nehezen alakul ki olyan kapcsolat, melynek kezdete nem a tetszés.

S, főleg a férfiaknál, van egy kedvenc nőtípus, amit keresnek. S ha az ilyen típusú partner megváltozik, azt a férfi negatívan éli meg.

Zalai Béla 2020.02.02. 10:32:51

@MAXVAL bircaman közíró: "S, főleg a férfiaknál, van egy kedvenc nőtípus, amit keresnek."

Mármint úgy érted, hogy van egy mesterségesen generált elvárás a férfiakkal szemben, hogy arra a nőtípusra gerjedjenek, amelyik az éppen aktuális szépségideálnak van beállítva, és a férfiak egy jelentős része - miközben odahaza tonnadonnát nyomja, mert amúgy kurvára mindegy, ha pina jut neki - büszkén bólogat a többiekkel, hogy neki csak a véknyákra áll fel a fasza?

Alick 2020.02.02. 10:38:53

Nme mindegy hogy dugópartnerről vagy feleségről van szó. Utóbbinál benne van a pakliban, hogy néhány évtized együttélés után mindenképpen megöregszik (ha nem is hízik el).
Másrészt Norbi azt is megemlíthette volna, hogy a sörhasú, rozsdás ivargerendájú férj mellett a jó karban lévő asszony keres majd magának egy kant.
Mondjuk a szexi kategóriába se Norbi, se Réka nem igazán fér már bele. :)

kárárámaispj 2020.02.02. 10:40:02

@Attilajukkaja: Na, figyelj mangalica :D
Biztos vagy benne? Hát rábasztál. A posztban szereplő válaszok hazudtak, illetve ahogy fent már más is leírta, teljesen rosszak a kérdések.
És egy röhej, hogy itt vagy te, Attila nyomora, és megmondod, hogy mi hogyan működik. Én sem állok elmagyarázni, hogy a női lélek mit hogyan csinál, ugye? Meg azt sem, hogy mire nedvesedsz be.

" van aki akkor is kívánatosnak tart egy nőt, ha felszed jó pár kilót."
Ráfanyalodik max. Aki az 50 kilósan megismert csajra izgult, az nem tartja kívánatosnak a 70 kilós bojlert.
Rinyálhatsz, meg okoskodhatsz, akkor sem. :D:D
Attila meg egy hazug.

kárárámaispj 2020.02.02. 10:44:44

@Zalai Béla: Ja, szegény pasik el vannak nyomva és a média gonosz befolyása alatt vannak.
Csórikámék szívük szerint Csala Zsuzsa posztert raknának ki, de hát csak Kármenelekrtásat lehet kapni. Így gondolod?
Undorodva, kelletlenül megnézik a baywatchot, meg néha egy-egy pornófilmet, de csak azért, hogy a hazug szépségideálnak megfeleljenek.

Zalai Béla 2020.02.02. 10:57:52

@kárárámaispj: nem, de Rubens festményeit vagy a milói vénuszt elnézve el tudom képzelni, hogy nem mindig a deszkapicsákra hegyesedett a férfiak fasza.

A baywatch-lányok speciel az ezredforduló környékén, úgy tíz éven át teheneknek számítottak. Mostanság a Kardashian-kultusz kezdi visszahozni a homokóra-alkatot, ami a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján még menő volt. Hogy őket hozod fel példaként, az a korodról árulkodik, nem arról, hogy a férfiak így en bloc, agymosástól függetlenül milyen nőkre izgulnak. A nálad tíz-tizenöt évvel fiatalabb fiúkák többsége a fénykorában levő Pamela Andersonra azt mondaná, hogy ilyen hájas seggre és tejcsarnok csöcsökre fel se állna a fasza.

Attilajukkaja 2020.02.02. 11:01:58

@kárárámaispj:
"Na, figyelj mangalica"
Na, az ilyen személyeskedő, sértegetésnek szánt beszólások jelentik azt, hogy az illetőnek nincsenek érvei. A gusztustalanságaidra természetesen nem is válaszolok. Ennyi.

"A posztban szereplő válaszok hazudtak"
Norbika is folyton hazudozik, mégis bedőlsz neki.

"Attila meg egy hazug."
??? :o))))))))))))

@MAXVAL bircaman közíró:
"A párválasztásban az ösztön játssza a főszerepet. A nő azt nézi, melyik férfi lehet megfelelő apa. A férfi meg azt, ki izgatja fel jobban."
Nálam ez egyáltalán nem így volt. Azzal kötöttem házasságot, akivel hoszzutávon is jól tudtam magam érezni és akivel közös jövőt tudtam tervezni. Ebben nem csak a szexualitás van benne, hanem sokkal, de sokkal több.

"a kapcsolat minősége sokkal inkább függ a belsőtől, de a kezdő momentum akkor se az."
A kezdő momentum csak akkor jut el egy tartós kapcsolathoz, családalapításhoz, szüléshez, ha a testiségnél több van a háttérben.

"A csak tetszésre alapuló kapcsolat nem lesz hosszú. De nehezen alakul ki olyan kapcsolat, melynek kezdete nem a tetszés."
Ezt senki nem vitatta. Nem értem, most miért hozod ide.

"ha az ilyen típusú partner megváltozik, azt a férfi negatívan éli meg."
Mindenki változik és nem csak testileg. Gondolom, ezt te is átélted.

AlexAston 2020.02.02. 11:07:00

@Zalai Béla: Pamela Anderson egy szilikon baba. Sosem állt fel rá.

Salma Hayek, Penelope Cruz, meg hasonlók. Na ezek igazi nők.

Exploiter 2020.02.02. 11:12:02

Akármilyen kegyetlen és szomorú ez, de ja.
Az embernek nem jár csak úgy semmi önmagáért. Dolgozni kell, tenni érte, ésatöbbi.
Ha az bármelyik oldal is kezdi feladni, nem beletenni magát, akkor egy idő után elromlanak a dolgok. Elhízás, munkanélküliség, punnyadás, érdektelenség. Ezer képe van.

Zalai Béla 2020.02.02. 11:13:58

@AlexAston: Valamiért mégis szexszimbólum volt sokáig, miközben akárhány férfival beszélek, ugyanazt mondják, mint te. Külön vicces, hogy bár anno mikor bejött a magyar tévékre, rendszeresen néztem, a Baywatch-ból én konkrétan nem is emlékeztem rá, annyira eltűnt nekem a többi lány mellett. Csak a sorozat körüli médiaefelhajtásból tudtam meg, hogy állítólag ő ott a top csaj. Hát jól van akkor, nincs ízlésem ezek szerint...

Mrwolf 2020.02.02. 11:17:14

Ha nem muszáj, én nem is reflektálnék az alapkérdésre, megtették itt sokan, és a válasz persze összetettebb mint a kérdés.

A nyílt leveleddel kapcsolatban szeretnék valamit megjegyezni. Nem is annyira neked, mint inkább a kommentelôknek. Te ugyanis valszeg nem fogod megérteni, (legalábbis nem láttam még “valódi nôt” aki megértette volna -számos nôt igen, de ôk nem “valódiak”), és nekem is évekbe telt míg rájöttem mi a baj a megfogalmazásoddal. /Miután rájöttem, mi zavar a hasonló szövegekben, hamarosan elköltöztem a feleségemtôl (sok év után)./

A problémám nyelvtani jellegûnek tûnik.

Szóval amennyire figyeltem Norbertet, ô nem fogalmaz felszólító módban, ebben a kis videóban is kényesen kerüli. Valószínûleg tudatosan. Ô, mint ostoba exrendôr, rájött, hogy így fogalmazni nem túl effektív.
Te viszont episztolád minden pontjában felszólító módban közlöd, hogy hogy kéne viselkedni szerinted. Nem hinném hogy elhiszed, de felnôtt embernek nincs erre szüksége. Nem ragozom, úgyse fogod érteni, inkább csak azoknak a hozzám hasonlóan lassú felfogású férfiaknak üzenném, óvakodjatok a felszólító módban általánosságokkal dobálózó “valódi nôktôl”, még ha a seggük jó is!

Sólyom Tomi 2020.02.02. 11:17:16

@eßemfaßom meg áll: Jó, hát valakinek meg a fiús lányokra áll fel. Nem szeretnék belegondolni, hogy homoszexuális, vagy pedofil hajlamok miatt :)

HaCS 2020.02.02. 11:33:03

@Zalai Béla:

Az viszont vitathatatlan, hogy minden kultúrának van/volt egy egyértelmű szépségideálja, mely a történelem során alakul.

Lehet, ha a kedves hölgyek itt a nyugati világban nem a fűzővel, és a melltartóval villantottak volna évszázadokon át, más lenne az ideál, (mint pl. a törzsi Afrikában).

De sajnos ezzel szemben, az a helyzet, hogy azok a nők, akik ebben a "külső nem számít" vitában más véleményen vannak, azok továbbra is a bikini, rövid szoknya, mély dekoltázs kombinációra esküsznek a párválasztást illetően. És a történések (finoman fogalmazva) nem is cáfolják egyértelműen ezen elméletük létjogosultságát.

Ezek a viták a férfiak preferenciáiról is valójában a két különböző női csoport között zajlik, még ha nem is veszik észre.

A férfiak tisztában vannak a saját(!) preferenciáikkal, mint ahogyan azzal is, hogy ez az ő kizárólagos döntésük, és nem vita kérdése.

Persze valójában a nők is sejtik az eredményt, ezért mélyen ez a harc sem az elméleti előnyökről-hátrányokról szól, sokkal inkább a hajlandóságról.

Nancsibacsi 2020.02.02. 11:35:24

A felmérés szerintem kimutatta, hogy a válaszadók 1/4 része parázhat, mert közel az impotencia. Ugyebár egy kamasz a legyet is röptébe - nekik meg már csak az instamodellekre áll fel. Norbi is ebbe az 1/4 részbe tartozik.
A nők meg megnyugodhatnak, mert 4 pasiból 3 nem impotens, ezért elég nagy az esély arra, hogy ha valakivel összejönnek, akkor az első szex nem fog kínos magyarázkodássá fajulni.

Nem értem - hol itt a baj?

Leylandi 2020.02.02. 11:37:25

Annyira szánalmas, hogy nők így bedőltek egy gerillamarketingnek :-( Norbi csak dörzsöli a tenyerét, mert neki (is) abból van pénze, hogy mindenki róla beszél, és értesül róla még az is, aki nem akarta. Hajtsátok csak neki a bevételt, ostobák. Akinek nem tetszett, legjobban akkor szúrhatott volna ki vele, ha hallgat róla.

megtürt személy 2020.02.02. 11:37:58

Kíváncsi vagyok, melyik férfi olvassa ezt a "Valódi Nő" blogot, főleg úgy, hogy nincs kint az Index címlapon.

Na, ők voltak azok, akik kitöltötték a kérdőívet. :)

Nancsibacsi 2020.02.02. 11:44:10

@megtürt személy: Ezt akármelyik blogra elmondhatod. Szerinted a blog.hu miért csatlakozott az indexhez?

Nancsibacsi 2020.02.02. 11:49:55

A Norbi ügyben én folytattam egy kis magán felmérést, és végiggondoltam, hogy a kb 50 női kollégám közül ki a top 3, akit megdugnék.
Az eredmény kb úgy néz ki, hogy 1 kifejezetten vékony, 1 normál (max 5 kg plusz lehet rajta, és 1 olyan, akin biztosan van 15 kg plusz - ez a top 3. Nem, nem úgy néz ki, hogy 47 nőn több mint 15 kg plusz van - van legalább 20-25 olyan csaj, aki vékonyabb, mint a +15 kg-os csaj.
Én megértem, hogy van aki "válogatós" (ne nevezzük rögtön kezdődő impotensnek), és rögtön kizárná a nagyon/picit túlsúlyos nőket - csak hát ezzel magával cseszik ki. Mivel egyáltalán nem mindegy, hogy 50, 40, vagy 5 fő az, akivel hajlandó belemenni kapcsolatba - hiszen ehhez a másik fél irányából is kell hajlandóság. A másik az, hogy ha az 5 közül 1 esetleg be is adja a derekát - ha rossz lesz az ágyban, akkor számára nincs B terv. De mondom: én elfogadom hogy vannak ilyen pasik, sőt örülök is neki - hiszen ők növelik az én esélyeimet azzal, hogy kiszállnak a játszmából :-)

AlexAston 2020.02.02. 11:55:27

@megtürt személy: tegnap kint volt. Most meg már visszajárnak a kommentek miatt.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 11:55:37

@Nancsibacsi: "mivel egyáltalán nem mindegy, hogy 50, 40, vagy 5 fő az, akivel hajlandó belemenni kapcsolatba - hiszen ehhez a másik fél irányából is kell hajlandóság"

Nono, ne legyél kirekesztő a szexuális erőszaktevőkkel szemben! A konszenzuális szex csak a hozzánk hasonló béták műfaja :D

Amúgy meg neked van igazad. Amelyik férfi pár kiló plusz miatt kihagy egy amúgy tuti partit, az meg is érdemli. Az a nő meg, aki (pár kiló plusszal magán) azok után sír, akik emiatt nem kívánják őt, szintén.

Öregtölgy 2020.02.02. 12:03:37

Én egy embert vettem feleségül és az az elvárásom, hogy maradjon meg embernek.
Schobert úr xkg húst vett el, az ő elvárása az, hogy maradjon meg x kilónak. Csupán ennyi a különbség kettőnk között.
Ezt elmondtam a feleségemnek is, neki tetszett. 45 évvel ezelőtt sok mindenre gondoltunk, de arra, hogy a házasságunk jó vagy kevésbé jó volta a testsúlyon múlik, arra nem.
Változnak az idők.

Alick 2020.02.02. 12:19:32

@Sólyom Tomi: A közel-keleten van is olyan vicc, hogy aki gebe csajjal kavar, az csak álcázza a homokosságát. :)

Zalai Béla 2020.02.02. 12:26:34

@Öregtölgy: Súlyos csúsztatás! Norbi nem is mondta, hogy maradjon meg a nő x kilónak! Lehet, hogy x +/- 2-vel még semmi baja nem lenne...

Zalai Béla 2020.02.02. 12:30:24

@megtürt személy: Én például rendszeres olvasója vagyok a blognak. De ezeket a trollkodó, manipulatív kérdéseket még viccből se válaszolnám meg.

Zalai Béla 2020.02.02. 12:32:29

@MAXVAL bircaman közíró: Ha egységes, hogyan írnád körül? Vagy milyen példákkal jellemeznéd? Tudsz olyan nőt mondani, akit minden férfi gondolkodás nélkül megdugna, ha megtehetné?

Persze tudom, a kérdés felesleges. Ha modnanál egy ilyen nőt, és én vagy bárki más azt mondaná, hogy nem dugnánk meg, jönne az, hogy csak nem merjük magunknak bevallani, nehogy az asszony megtudja.

eßemfaßom meg áll 2020.02.02. 12:33:09

@Sólyom Tomi: biztos vagy benne, hogy kizárólag 30kilós csontváz és 90kilós hordó létezik?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 12:34:10

@Attilajukkaja:

Ha változás is van a külsőben, azt a pár negatívan éli meg, akkor is, ha amiatt nem szakít, mert van más összekötő elem.

a nagy hohohorgász 2020.02.02. 12:38:21

Szerintem meg minden nőre van kereslet csak a mindenkori divat szerintire több. És szerintem a férfiak meg a nők is változatosságot szeretik.pár év együttlét után még az istennőt is megunja az ember egy kicsit de nem azért mert hízott hanem azért mert kiidegel. És csak azért nem csalod meg Mert szereted és tiszteled és ha szült neked Egy gyereket akkor meg plane.sztem.norbika is odaadna a karját ha csak egyszer dughatna nem loval.

Nyomasztó Fingszag 2020.02.02. 12:41:19

Saját magad felé való igényesség, önbizalomnövelés és egészségmegőrzés miatt sportolj/edz és adj magadra. Még az is előfordulhat hogy más szinten fogod megélni a nőiséged/férfiséged...
A másik nemtől várni hogy kedvedre tegyen, "feltankoljon" és majd akkor.. Zsákutca, önámítás, felelősséghárítás, és szubjektív véleményem szerint igénytelenség!
Persze ha nem akkor nem. Mindenki saját maga viseli a következményeket. Amúgy meg hasonló hasonlót vonz, kb azt kapod amid adsz. Igy tulajdonképpen nem is tudom hogy van-e értelme erőlködni, meggyőzni bárkit bárkiről. Az élet úgyis elrendezi ezeket.

eßemfaßom meg áll 2020.02.02. 12:42:22

@AlexAston: a fekvetés nem erre hanem az eredeti felméréses posztra vonatkozott szerintem, amit a blog.hu kis számlálója szerint 87 alkalommal láttak és 1db komment van alatta :)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 12:45:52

@Zalai Béla:

Nem egységes ebben az értelemben, mert több típus van. Van párt típus, a maga kedvelőivel.

EvelynT 2020.02.02. 12:52:51

Elj nyugodtan az alomvilagodban ,,valodidagadtno".:DDD
Azert beszelnek meg errol 1 hettel kesobb is, mert a fitnesznaci kurvara betalalt a dagadt,igenytelen anyukak lelkebe.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 12:57:50

@eßemfaßom meg áll: Nem, sőt: biztos vagyok benne, hogy nemcsak ez a kettő létezik. Ahogyan abban is biztos vagyok, hogy nem állítottam ilyesmit, csak te akarsz hamis dilemmába kényszeríteni.

Zalai Béla 2020.02.02. 13:02:12

@megtürt személy: @HaCS: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja, mert akik indexcímlapról a címre kattinva jönnek ide hőbörögni három-négy fikanick per kopf alatt, ők reprezentatívabbak...

Zalai Béla 2020.02.02. 13:03:07

@MAXVAL bircaman közíró: Jó, ez egy fokkal elfogadhatóbb. Bár vannak olyanok is, akik nem típus alapján választanak.

verschränkung 2020.02.02. 13:13:44

@A kettes pénztárnál tessenek fizetni:
"Tény, hogy sokkal többet megtesznek az ágyban, mint a cicababák, akik azt hiszik, hogy elég, ha elfekszenek, vagy nyomkodják a telefont, amíg reszeled őket..."

Ez is csak amolyan savanyu a szolo szoveg, amivel azok altatjak magukat, akiknek csak dagadt no jut.

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 13:24:32

@verschränkung: Így van, hiszen ha csak dagadt nő jut nekik, úgy van összehasonlítási alapjuk.

Vagy veled ellentétben szexben is volt már részük, meg dugtak olyan nőt is, akire te max. a monitort nézve vered.

verschränkung 2020.02.02. 13:28:35

@A kettes pénztárnál tessenek fizetni: Nincs osszehasonlitasi alapjuk. Nem ismered a savanyu a szolo kifejezest?

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 13:31:34

@verschränkung: Tehát az az állításod, hogy akikről én beszéltem, és így dugtak már véknya meg dagadt nőket is, és a dagadtakat választják a szexuális tapasztalataik alapján, azoknak nincs összehasonlítási alapjuk a véknya és dagadt nőket illetően.

Beszélsz amúgy magyarul?

verschränkung 2020.02.02. 13:38:45

@A kettes pénztárnál tessenek fizetni: Akik valogathatnak a dagadtak es a "cicababak" kozott, azok sosem mondananak olyat, mint az idezett szoveg. Ilyesmivel csak olyanok igazoljak maguknak, hogy miert is fanyalodnak a dagadtakra, akik egyebkent nincsenek valogatasi helyzetben.

videki gyerek 2020.02.02. 13:42:35

"nehogy már legalább heti háromszor kelljen edzésre járnia, hogy a férje kedvét tudja lelni benne."

Egyáltalán nem kell edzésre járni egyszerúen csak nem kell feleslegesen zabálni, és akkor nem hizik el.
(sportolni persze kell, de nem a túlsuly miatt, hanem az egészség a jó érzés és az edzettség miatt)

Dr.Démonmac1 2020.02.02. 13:51:54

Kissé álságos az a mondat, hogy a
"a_ferfiak_tobb_mint_75_-a_nem-et_mondott_a_fitneszguru_allitasara"
311 db válasz még eléggé halovány.
Mint ahogy a kérdések is, önigazoló módszerrel vannak feltéve.
Ez így ebben a formában, nem ad korrekt képet, csak az egyik szempontból világít rá a problémára.
Vezethet -e váláshoz, ha a nő, a soványabb formáját elveszíti a szülés után, egyéb biológiai folyamatok, torna /normális táplálkozás hiányában, megváltozik a testömegindexe. Adott esetekben súlyosan.
M.O. lakosságának hány százaléka érintett ebben, FFi oldalról? Számszakilag ez mennyi? Ezt vessük össze a 311 db ffi számával..
-
Hogy lehetne egy jelenséget, pár mondatban leírni, amikor ez a téma minimum, szakdolgozati terjedelmet kívánna.?
u.i.
Engem nem vonz a dagadt nő, már a molett is taszít.
de sokfélék vagyunk van akinek meg pont az az ideálja.

kofolafan 2020.02.02. 14:03:30

Hat persze, mindenki tudja, hogy a ferfiak CSAK a no lelkere kivancsiak, a kulseje semmit se jelent szamukra!

:D :D :D

Pierr Kardán 2020.02.02. 14:03:45

Sajna ez az álvita sok családban konfliktusokat szül, mert sok nő kérdezi meg a párját, hogy a férfi hogyan áll ehhez a kérdéshez. Ha egy férfi elkezd kérdéseket feltenni, hogy mi az elhízott, vagy a vékony kategória ismérve, akkor már vesztett helyzetben van.

Apámtól tanultam, hogy minden ilyen jellegű kérdésre (te az okos, vagy a szép nőket szereted; te a vékony, vagy a vastag nőket szereted, stb. stb.), mindig azt kell mondani, hogy

Én téged szeretlek édesem!

Morfondírozzon a nő azon, hogy akkor őt most vékonynak, vagy vastagnak, okosnak vagy butának tartják :-)

#szájbergyerek# 2020.02.02. 14:06:43

@Sólyom Tomi:
Tüzet oltani moslékkal is lehet. Ezzel nem mondtál újat. A felmérésben szereplő manginák több mint fele is ezt vallja.

Attilajukkaja 2020.02.02. 14:25:07

@MAXVAL bircaman közíró:
"Ha változás is van a külsőben, azt a pár negatívan éli meg, akkor is, ha amiatt nem szakít, mert van más összekötő elem."
Mindenki külsejében történnek változások, mégsem minden pár éli meg negatívan. Sajnálom, ha a te párkapcsolatod volna megromlott emiatt.

Attilajukkaja 2020.02.02. 14:26:07

@MAXVAL bircaman közíró:
... ha a te párkapcsolatod megromlott volna emiatt.

Eeerzsi 2020.02.02. 14:26:13

Nőként nekem sem kellene egy elhízott férfi az otthonomba kerülgetni (pláne nem lefeküdni vele...). A pocak rendkívül taszító, a hozzá kapcsolódó igénytelenség (sör, focinézés, magasról letojja mi van velem, csak úgy élünk egymás mellett, mert így éri meg: értsd feleződik a rezsi, költségek stb.) még jobban. A szőrös hátról, borostáról, igénytelen öltözködésről már nem is beszélek.. Akkor inkább nem megyek férjhez, köszi. A férjek is rettenet el tudnak kényelmesedni egy kapcsolatban, ami ott kezdődik hogy se magára, sem a másikra nem figyel oda többé és akkor még házasságról szó sincs (jobb esetben...).

nniicckk 2020.02.02. 14:28:54

Nórbi beszólása, pont azért ütött ekkorát, mert mindenki tudja hogy IGAZ, ezért annyira bántó. Ugyanakkor elsősorban nem a túlsúly okozza a szexuális vágy csökkenését, hanem a rutin a megszokás. Nem kell különösebben bizonyítani, hogy ezredszerre, ötezredszerre a legdögösebb nő és férfi sem lesz annyira izgalmas, mint az első 100 alkalommal. Ez nem csak a szexben van így, hanem az élet minden területén. Erről senki nem tehet az élet ilyen, a megszokás az ismétlések száma csökkenti a vágyat. A férfiak 90 %-a biztos hogy egyetértene azzal, hogy egy ismeretlen KÖVÉR nővel szexelni izgalmasabb, mint ezredszerre a sportos vékony megszokott feleségükkel.
Ugyanakkor a kövérség, az igénytelenség, TAGADHATATLANUL még tovább fokozza a megszokás és az unalom, szexuálisvágy csökkentő hatását.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 14:29:14

@Zalai Béla: Egyelőre neked van 490 röfid, nekem 9400 és még vannak itt páran akik nem ma kezdték el verni a billentyűket.

Laci A Lakli 2020.02.02. 14:39:47

Ez a kérdés nagyjából a semmiről sem szól.
A nők többsége terhesség után rögtön szoptatni szeretne, ami pedig felborítja a hormonrendszerüket és amúgy is alacsonyabb lesz a libidójuk. Ehhez hozzájárul még az, hogy 3-4 óránként a szoptatás, büfiztetés + pelusozás olyan 30-50 perces procedúráját ki kell állniuk. Tehát baromi fáradtak. A nőknek akkor éppenséggel az a legkisebb gondjuk, hogy 5-7 kg-al többet nyomnak vagy sem.

Laci A Lakli 2020.02.02. 14:49:11

@Eeerzsi:
Akkor ne házasodj! Legyél evolúciós zsákutca! A nők azért házasodnak, hogy nagyobb biztonságba tudják a gyereket, ugyanis számos előnye van egy házasságnak.
A férfiak nagy többsége nem azért növeszt pocakot a házasság után, mert elkényelmesedik, hanem pont ellenkezőleg. Azt az időt amit régen a sportolással töltött, otthon tölti a családdal, segít a háztartásban pókot csapdosni, boltba jár, fürdeti a gyereket, barkácsolgat otthon stb.
Ez az idő a régi el szabadidejéből megy, mert otthon egy gyerek után a férfinak nagyon megváltozik a tevékenységi köre. Ha ugyanazt csinálná, mint előtte és elmenne 2-3 órát sportolni naponta, akkor az lenne a gond.

kárárámaispj 2020.02.02. 14:51:45

@Attilajukkaja: Persze, hogy nem válaszolsz, mert nem tudsz és nincs is mit.
Norbinak bedőlök? Baszod, igazat mondott, ezen nem bedőlni kell, hanem elfogadni. Ez van.

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 14:57:18

@verschränkung: Köszönjük az értékes, kiterjedt evilági tapasztalatokra alapozó hozzászólást. Értékelni is bizonyára értékelik, ha más nem, a pornhub kommentszekciójában.

Eeerzsi 2020.02.02. 15:00:08

@Laci A Lakli: szegény, szegény férfiak... be kell szállni 10%-kal a gyermeknevelésbe... de sajnálom őket. Akkor ők felmentést is kapnak ezzel, nőhetnek szumós méretűre, hiszen ők csak otthon ‘segítenek’... nálad az az elgondolás, hogy a nő ÉS férfi gyerekét csak a nő hivatott nevelni? Sajnálom a nejedet. Amúgy férfiaknak is ugyanúgy járna a heti 3x1 órás sport, nem szólna érte senki. A végén talán tovább is élnének 10-15 évvel...

Sólyom Tomi 2020.02.02. 15:00:31

@#szájbergyerek#: Azok meg, akik úgy tesznek, mintha azért dugnának deszkapicsákat, mert rájuk áll fel, álszent, alig burkoltan pedofil buzik.

Eeerzsi 2020.02.02. 15:02:53

@Laci A Lakli: & a nők nem csak azért házasodnak, hogy biztonságba tudják a gyereket, hanem saját maguk miatt is. Mi van azokkal akik nem is akarnak gyereket és úgy házasodnak? Itt már rögtön meg is dőlt az állításod.

Zalai Béla 2020.02.02. 15:06:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja, valaki minél többet tépi a nyálát, annál reprezentatívabb? Ha az egész bloghut te szartad, az éppen azt mutatja, hogy a bloghu egyetlen kis műfütyi zsebhokija. Bár a te privát zsebhokidat onnantól kezdve egész jól reprezentálja, ez tény.

Zalai Béla 2020.02.02. 15:15:04

@Pierr Kardán: Magyarul apád és te is beszopjátok a legegyszerűbb shit tesztet, és még büszkék is vagytok rá.

Zalai Béla 2020.02.02. 15:17:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Amúgy nyugtass már meg, önjelölt vezértroll: ugye nem ez az első profilod? A bloghus trollkodás úgy 2010-ben ért véget, azóta már csak azok vergődnek itt, akik néha visszajárnak nosztalgiázni, hogy a hozzád hasonlóakat szopassák. Meg az a harminc újonc, akik közé ezexerint te is tartozol.

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 15:20:34

@verschränkung: Igen, sőt, már az előző kommented is. Egyből nyilvánvalóvá vált, hogy Barbiné Kenről beszélsz, igen jó, de sajnos egyetlen barátodról.

Sir Gombóc 2020.02.02. 15:26:40

@Zalai Béla: mindig a neked bejövő típus szerint választasz. talán észre sem veszed, mert ez nem tudatos, de így van.

Urancityhero 2020.02.02. 15:27:19

A valódi, nem kamu arány pontosan a közölt eredmény fordítottja. 10-ből 7-8 férfi így is gondolja, a többit a betanult videlkedési normák, elvárások és sémák mondatják velük. Szóval értem, hogy fontos volt leközölni egy ilyen vélemény, de hát hazudtok. Magatoknak is, más nőknek is, feleslegesen áltatjátok magatokat. Hülyeség, önbecsapás és végül hatalmas csalódás.
Férfiként ha lehet egy javaslatom mindenkinek: ne hagyjátok el magatok, ne legyetek topis, kanapén heverésző, mindenbe beletörődő arcok. Sportoljatok, figyeljetek oda mit esztek és éljetek egészéségesebben. Tök egyszerű ez, persze a kifogásokat már most megtervezitek, oltsatok, tudom az összes érveteket. Hazugság, önbecsapás, kényelem, lustaság.

Urancityhero 2020.02.02. 15:27:58

@nniicckk: Ez pontosan így van. Fáj az igazság.

Zalai Béla 2020.02.02. 15:30:22

@Sir Gombóc: Ez elég valószínű, de nem hiszem, hogy bármi köze is lenne a Norbi-témához. Tekintve, hogy a 45 kilós tini szöszitől a 90 kilós, négy gyerekes MILF-ig terjed a skála, és nem az én korommal arányosan halad az egyiktől a másik irányba.

verschränkung 2020.02.02. 15:31:33

@A kettes pénztárnál tessenek fizetni: Hiaba probalod elviccelni, a kellemetlen valosaggal torteno szembenezes helyett.

Zalai Béla 2020.02.02. 15:31:59

@Urancityhero: "ne hagyjátok el magatok, ne legyetek topis, kanapén heverésző, mindenbe beletörődő arcok. Sportoljatok, figyeljetek oda mit esztek és éljetek egészéségesebben."

Magyarul feleljenek meg a betanult viselkedési mintáknak és normáknak.

A kettes pénztárnál tessenek fizetni 2020.02.02. 15:38:37

@verschränkung: Mindjárt szembe is nézek önmagammal, hogy milyen szar nekem, amikor a nálam tizenöt évvel fiatalabb deszkapicsákat vakarom le magamról, miközben otthon egy tehenet dugok (és bár ez már végképp hihetetlen, de akkor is így tettem, amikor még tehén se volt, aki széttette volna épp!), csak előbb megvárom, amíg beismered, hogy nulla általad ismert esetből általánosítottál milliárdos nagyságrendű emberre, bedőlve a sok közül még egy hülye maszlagnak, amit a neten olvastál, vagyis egy agymosott, megvezetett puhapöcs vagy, aki pixelekre recskázva hirdeti a frankót, és azt hiszi, attól nő egy nő, ha úgy néz ki, mint a hatéves unokaöccse.

Laci A Lakli 2020.02.02. 15:42:10

@Eeerzsi:
Te milyen 10%-ról beszélsz?
Családfenntartónak lenni igenis nagy felelősség! Napi 8-10 órát robotol egy átlagos férfi, hogy legyen pénz pelusra utána meg 1-2 órát szív a közlekedésben.
Ezeket miért nem veszed bele, ez a sok munka is a közösbe megy.
A férfiak sokkal nagyobb rizikót vállalnak be a munkahelyen általában, hogy el tudják tartani a családot. Elég ha csak a munkabaleseti statisztikákat nézed, hogy milyen a férfi/nő arány.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 15:45:57

@verschränkung: Még egy pedofil homokos :-) Ti nem szégyellitek magatokat, de most komolyan? :-)

Sólyom Tomi 2020.02.02. 15:47:30

@kárárámaispj: Tulajdonképpen nem is Norbi itt a menő, amiért kimondta, hanem te, akit egyenesen a Jóisten hatalmazott fel rá, hogy leokézd.

Laci A Lakli 2020.02.02. 15:48:28

@Eeerzsi:
A házasság intézményrendszere alapvetően arról szól, hogy a pár közösen családot tudjon alapítani. Emiatt tesznek egy jogilag fontos szerződést, hogy egymást támogatják. Persze, hogy vannak kivételek, de a házasság intézményrendszerének az alapvető célja a gyereknemzés. Nem a szerelem hitelesítése, hanem a közös felelősség vállalás kinyilvánítása.
Persze vannak tragédiák, meddő párok és stb, de az, hogy valaki sajnálatos módon beteg az még nem ellenérv az intézmény alapvető céljai ellen. A betegek segíteni kell.
És igen az a nő illetve férfi aki nem akar gyereket azt én mentálisan betegnek tartom, mert a fajfenntartás az ugyanolyan alapvető életfunkció, mint az evés. (Csak a különféle lobbik kicsavarták ezt és átmegy posztmodernben az egész vita...)

BiG74 Bodri 2020.02.02. 15:48:48

Micsoda emelkedett társalgás folyik itt.

kárárámaispj 2020.02.02. 15:55:04

@Zalai Béla: Nem, ez nem a betanult viselkedési minta. Ez a saját magával szembeni igényesség.
Szar neked, hogy nem fogod fel. Ha soha senki nem jönne rá, akkor te nem törölnéd ki a valagad? Vagy nem fürdenél soha?

A másik, ami viszont off, de azért megkérdezem. Mi is a probléma a betanult viselkedési normákkal, hogy ennyire szidod őket? Igen, egy társadalomban élsz, nem a pusztán, tehát igenis vannak elfogadott viselkedési normák. Aki meg nem felel meg ezeknek, az az eltérés mértékében számíthat szankciókra. Ha te csak akkora egyéniség vagy, hogy hangoskodsz az operában, akkor kidobnak. Ha akkora, hogy betolakszol a sor elejére, akkor mondjuk megvernek. Ha pedig akkora lázadó vagy, hogy megölöd azt aki neked nem szimpatikus, akkor mész a börtönbe.

Zalai Béla 2020.02.02. 15:58:30

@kárárámaispj: Nekem semmi bajom nincs a betanult normákkal. A kollégádnak van, akinek válaszoltam:

"10-ből 7-8 férfi így is gondolja, a többit a betanult videlkedési normák, elvárások és sémák mondatják velük."

Ő biztos tök magától megy rá a kockahasdivatra, miközben a csapból is ez a faszság folyik, de ezzel szemben persze mindenki primkó normakövető, aki szerint nézhet ki jól egy molett nő is. Csak a kockahas harminc éves divat, a telt nőket meg évezredek óta szereti a férfiak egy nem elhanyagolható hányada.

#szájbergyerek# 2020.02.02. 15:58:58

@Sólyom Tomi:
Ezzel nyugtatod magad? Mert kitaláltad, hogy aki nem (csak) dagadt nőket dug, az pedofil buzi és csa azért mert te mondod, már úgy is van. Kaptál érte buksisimit. Jó mangina vagy. Majd jutifalat is lesz ha jól viselkedsz.

morph on deer 2020.02.02. 15:59:48

Azért ezt a kis update-örökzöldet kár lenne elfelejteni!
Minden szavuk aranyat ér...

youtu.be/I4iZ1CTSSYM

2020.02.02. 16:02:18

"Csajok, nincs pánik! A férfiak háromnegyede nem a nő külsejét kívánja meg."

Hé Pasik, nincs pánik! A nők háromnegyede szerint nem a méret a lényeg.

Örömhernyó 2020.02.02. 16:02:33

@Sólyom Tomi: Volt fiús lány partnerem. Ez a fiússág annyit tett, hogy kis mellei, feszes kis fokhagymafeneke és hamvas, szép arca, hosszú haja volt. 33 évesen. Karriert épített, sziklamászó volt. Vagány csaj volt. De mivel nem egy segges, melles, háziasszony típus volt, mindenki fiúsnak tartotta.
Meg volt több háztartásbeli, segges, csöcsös túlsúlyos nő partnerem is. Internetes szexpartnerkeresőn ismerkedtünk meg, a férjük tudtával kerestek házibarátot. Nekem teljesen megfeleltek szexre az ilyen 30-as, 40-es, teltebb nők is. Párkapcsolatról szó se lehetett, hisz házasságban éltek, családjuk volt. Még az se zavart alkalmi partnernél, ha dohányzott. Szóval én elég széles spektrumon tudtam válogatni, nem voltam soha kirekesztő, ha szexről volt szó.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:03:01

@#szájbergyerek#: Persze, ha elfogynak az érvek, adj a számba olyat, amit nem mondtam. Olvass vissza, ebben a threadben is írtam, hogy megdugom a vékony nőket is, csak nincs ilyen fétisem. Akinek viszont van, az nyilvánvalóan nem egészséges, akárhogyan is akarja tagadni. Ha nem nettó buzi, és ezért vonzódik a csontos seggekhez meg horpadt mellkashoz, csak annál rosszabb, mert akkor még durvább a deviáns perverziója, mint egy átlag hommernek, akit persze aztán ő frankón lenéz a szexuális szokásaiért.

Rideg Sándor 2020.02.02. 16:03:32

Woody Allen klasszikusa jut erről eszembe.
A férfiak 10%-a rendszeresen maszturbál, míg 91%-uk megrögzött hazudozó...

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:06:17

@Örömhernyó: Szerintem így egészséges, ahogy írod. Én is így vagyok vele, akad ilyen is, olyan is, nem azt nézem, hogy hány kiló (egyik irányba se), hanem az összképet, ami vonzó lehet ha nem is kilóktól teljesen függetlenül, de azért szerintem elég tág határok között.

Csak ha valaki a teltebb nőktől viszolyog, nehéz szabadulnom a gondolattól, hogy azért, mert maga elől is titkolja, de a másik kapura játszana szívesebben. Ezzel sincs amúgy semmi bajom, csak a képmutatással, de azzal nagyon.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:06:26

@Sólyom Tomi: Téged meg nyilván nem szoptatott eleget anyád ha a nagy csöcsökre vagy rákattanva.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:07:30

@Rideg Sándor: és az az analógia, hogy ő is reprezentatív mintáról vette az adatokat, mint a poszterina? :-D

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:08:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Bocibogyó, ha olvasol is, nemcsak írsz, tudnád, hogy nem a nagy csöcsökre vagyok rákattanva. De csak számolgasd a kommentjeidet, attól nő a pöcsöd, meg ha az unokaöcsédbe tömöd, és közben azt súgod a fülébe, hogy "jó vagy, Tündi".

gigabursch 2020.02.02. 16:09:42

Norbi és a ló-ketó bálványimádóinak küldöm sok szeretettel az Action: Szexaction albumot (1997), külön kiemelve belőle a Doom-doom és a V. P. P. című számokat.

Attilajukkaja 2020.02.02. 16:10:28

@kárárámaispj:
"Persze, hogy nem válaszolsz, mert nem tudsz és nincs is mit."
Amiket te írkálsz be, akármilyen nick alatt is teszed, tök felesleges válaszolni. Jó lesz, ha elfogadod!

@nniicckk:
"Nórbi beszólása, pont azért ütött ekkorát, mert mindenki tudja hogy IGAZ"
Ezt a vonalat felesleges erőltetni. :o)))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:11:43

@Zalai Béla: Kisöcsi, én már akkor neteztem, amikor te még csak az újságban olvastad. A blog-hu-s trollkodást pedig miattam szüntették meg, mivel én hamisítottam mindenkit cirill betükkel. Azzal a kevés röfiddel te csak ne ugrálj! Ha pedig neked is több nikked van akkor miről ugatsz?

verschränkung 2020.02.02. 16:13:11

@A kettes pénztárnál tessenek fizetni: Rendkivul meggyozott am a ketsegbeesett frocsogo kirohanasod arrol, hogy mennyire is elegedett vagy az eleteddel a "tehen" nod mellet, te szerencsetlen. :D

De hogy konstruktiv is legyek: senki nem vitatta, hogy a ferfiak tobbsege barmilyen novel kiegyezik, csak jusson neki pina. A kereslet es kinalat torvenye alapjan, ha senki nem dugna dagadtakkal, csupa vekony csaj szaladgalna az utcakon.

@Sólyom Tomi: A vekonysag kapcsan valamiert itt csak te kepzelegsz extrem fius alkatrol, letezik noies vekony testalkat is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:13:51

@Sólyom Tomi: Tudjuk hogy anyucid arcát képzeled magad elé, amikor lógsz egy lufin, kistáska.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:17:50

@Zalai Béla: Kisöcsi! Te kezdted ekézni a nickeket, most meg rinyálsz hogy kapsz a pacekodba? Ha olyan okoska vagy, meg tudod mondani hol volt Magyarországon először internet? Ha már olyan sokat vélsz tudni a nickekről.

#szájbergyerek# 2020.02.02. 16:18:50

@Sólyom Tomi:
Akkor most még azt is letagadod, hogy ezt leírtad. Ez aztán a kifinomult érveléstechnika....

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:19:21

@Eeerzsi: "Amúgy férfiaknak is ugyanúgy járna a heti 3x1 órás sport, nem szólna érte senki." - Ja, persze, mert nők olyanok hogy nem sírnak hogy nincs otthon a papucs.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:20:50

@#szájbergyerek#: Hogy sír a csávó, hogy kap a pofájába, amikor lebuzizza azokat akik hánynak a dagadék bálnáktól.

Zalai Béla 2020.02.02. 16:22:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szóval akkor mit is reprezentálsz magadon kívül?

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:25:05

@verschränkung: És nincs is semmi baj a vékony nőies alkatú nőkkel. Mi baj van a telt, nőies alkatúakkal, hacsak nem homokos vagy?

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:26:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na és, ha anyám arcát képzelem? Legalább nem tagadom. Te mikor ismered be, hogy pedofil buzi vagy?

Eeerzsi 2020.02.02. 16:26:16

@Laci A Lakli: ezek annyira gyenge érvek, hogy válaszra alig méltóak.
Egy nő nem ugyanannyit dolgozik mint egy férfi? Főleg ha visszamegy szülés után dolgozni, nincs apelláta. Sőt, utána még miután ledolgozta a 8 óráját, hazamegy, kezdődik a 2.műszak otthon. Mosás, főzés, gyereknevelés stb. Tehát ugyanúgy beleteszi az ő kis jövedelmét az intézményesített ‘szent család ‘ fogalmába amit a férfiak által uralta világban kell teljesítenie nap mint nap. Másnap kezdődik az egész elölről. Az, hogy ki hogy reprodukálja magát milyen jogon és hogy később ebből mi lesz ‘ azt hagyjuk. Sokan csak a felmenők által beléjük sulykolt hagyományok miatt teszik ezt, nem azért mert szívük mélyén is ezt látják helyesnek. Vagy mert ezt látták. Nagyon sokan nem vállalnak gyereket a maguk saját magánügye miatt. Ettől még nem selejtesek. És nem feltétlen ‘normális’ az se, aki ezt látja élete céljának, hogy megnősüljön/férjhez menjen gyerekkorától fogva. Sokkal nagyobb selejt az, aki otthon az asszonyt veri a 4 fal között vagy a gyerekeit terrorizálja. A Föld amúgy is túl van népesedve, mit számit egyel-több gyerek ide vagy oda csak azért hogy elmondhasd magadról, hogy te beálltál a birkák sorába (tisztelet a kivételnek akik tényleg nem ezek miatt alapítanak családot). Az egész esküvő téma egy jó nagy színjáték az esetek nagy részében, hogy szerencsétlen nőt rávegyék a többszáz éves hagyományra (nevelje fel szerencsétlen faszi porontyait) miközben lóg a bele és 10 év után már szóra se méltatja drága férj a nejét. Jól ki lett ez anno találva.... és egyáltalán nem vagyok selejtes. Inkább te, aki a vasárnapi pörkölt után böfög hármat és óriási díszhímnek képzeli magát a nagy semmire. Ja bocsánat, azért mert ‘hazaviszi a keresetét’ a biztonságtechnikai munkája után... nagy ügy. Mi nők ezerszer többet teszünk.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:26:19

@Zalai Béla: Azt akitől felébredsz éjszaka rémálmodban, a pszichiátert aki szembesít téged perverz vonzódásoddal anyádhoz.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:26:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szóval azt legalább beismered, hogy kamuztál. Ez is több a semminél.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:27:56

@#szájbergyerek#: Idézz, ha bármi ilyesmit írtam, tiéd a zinternet!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:28:39

@Sólyom Tomi: Én csak azokat a nőket szeretem akik nem dagadtak, ennyi. És mivel nem vagyok sem buzi, sem pedofil, nem kell beismernem semmit, mint neked, a vérfertőző vágyakat anyáddal kapcsolatban. Amit meg is tettél.

Zalai Béla 2020.02.02. 16:29:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ennél azért többet vártam volna tőled, miután fél órája próbálod a szűz profilodat süketeléssel felturbózni, mintha ettől lenne igazad.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:30:52

@Eeerzsi: " Az egész esküvő téma egy jó nagy színjáték az esetek nagy részében, hogy szerencsétlen nőt rávegyék a többszáz éves hagyományra" - persze, mert pont a férfiak szokták erőltetni az esküvőt, mi?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:32:19

@Zalai Béla: Szűz profil. :-)) Ez jó. Sok fogalmad lehet a szüzességről. Eddig még csak anyucid volt meg?

Sólyom Tomi 2020.02.02. 16:32:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jól áll amúgy, ahogy próbálod tagadni, ha hiteltelen is. Mint ahogyan a magyar nyelvi készségeidről is sokat mond, hogy szerinted bármit is beismertem anyámmal kapcsolatban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:34:28

@Zalai Béla: Na most dógom van kistáska. Fújd keményre a guminődet, tedd rá anyucid fotóját és elégítsd ki mielőtt megcsal a szomszéd gumimatracával! :-))

Eeerzsi 2020.02.02. 16:34:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hát én biztos nem. Ne általánosíts kérlek. Nem mindenkinek ez élete célja.

kárárámaispj 2020.02.02. 16:35:33

@Zalai Béla: "Csak a kockahas harminc éves divat, a telt nőket meg évezredek óta szereti a férfiak egy nem elhanyagolható hányada."
1. Vagy az jutott nekik, nem volt más
2. Az, hogy az arisztokrata kövér volt, és őt festették meg, aztán áradoztak, hogy milyen szép - na az volt az elvárt viselkedés.
A gróf/márki/király meg ment a világszépe felesége mellől fiatal cselédlányokat dugni.
3. Ha neked a dagadt tetszik, akkor az tetszik. Akkor nyilván 20 évesen is egy dagadtat veszel el. ( Aztán ha lefogy valamiért, akkor nem fog felállni rá neked) Aki viszont egy vékonyat vesz el, annak nagyon nem fog tetszeni ha felhízik vágósúlyra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 16:36:15

@Sólyom Tomi: Tényleg ennyire hülye vagy? "Na és, ha anyám arcát képzelem? Legalább nem tagadom." Már arra sem emléxel mit írtál /cekkel ezel5t? Na pá!

Eeerzsi 2020.02.02. 16:36:43

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hát én biztos nem. Ne általánosíts kérlek. Nem mindenkinek ez élete célja.

verschränkung 2020.02.02. 16:36:54

@Sólyom Tomi: Ne tologasd a golvonalat. Nem a noiesen telt nokrol volt szo, hanem a dagadtakrol. Ha a vekony iranyba horpadt mellkasu, csontos seggu lanyokat hoztad peldanak, akkor a merleg masik serpenyojeben a szetfolyt, egeszsegtelenul kover nok vannak.

Eeerzsi 2020.02.02. 16:40:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hát ha hagyod, hogy papucsot csináljon belőled az asszony...

haXXor 2020.02.02. 16:53:31

Ezt a rugót még a témán... A férfi az igénytelenséget nem szereti. Ahogy a nő sem. Norbi, a maga buta fejével szintén ezt mondta. Igénytelennek lenni az egészségre, önmagadra pedig elég gáz dolog. Nyilván, ha valaki drasztikusan megváltozik, akkor jó eséllyel igénytelenné válik önmaga, egészsége és a párkapcsolata felé szóval növeli az esélyét a szakításnak. Nem biztos, hogy ez lesz a vége, de akár tetszik, akár nem, a szexualitás, a szexuális vonzódás nem éppen tudatos dolog szóval nem is igazán garantálható bármely kifejlet. Magam részéről teljesen normálisnak tartom amúgy ezt, mivel a férfi poligám, a nő monogám. Évezredes kódolás, hogy a férfinak több nőre van szüksége mint nőnek férfira, így a nőnek kell fenntartania a vonzalmat maga iránt. Persze, nyugtathatja minden plussize nő azzal magát, hogy ez faszság, a valóság sajnos mégis felülírja mindezt. Amúgy a teszt torz kérdéseket és torz szituációkat feltételez, mivel az alkati vonzódás kialakulhat bármikor, Norbi viszont nem erről beszélt, hanem arról, ha a kapcsolat egy szakaszában "elhízol". Nem ugyanaz, szóval szerintem az eredmény is fals így.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 17:12:00

A dagadt nő csúnya, mert nagy a segge és lóg a melle!

eßemfaßom meg áll 2020.02.02. 17:13:43

@Sólyom Tomi: akkor viszont nemértem mit akart ezzel mondani a költő: "Jó, hát valakinek meg a fiús lányokra áll fel. Nem szeretnék belegondolni, hogy homoszexuális, vagy pedofil hajlamok miatt :) "

eßemfaßom meg áll 2020.02.02. 17:15:06

@Zalai Béla: "hőbörögni három-négy fikanick per kopf alatt, " Te így tolod?

#szájbergyerek# 2020.02.02. 17:18:40

@Sólyom Tomi:
Idézzen téged a radai rosseb! Már azt sem tudod mit írtál...

eßemfaßom meg áll 2020.02.02. 17:31:45

@Eeerzsi: "Az egész esküvő téma egy jó nagy színjáték az esetek nagy részében, hogy szerencsétlen nőt rávegyék a többszáz éves hagyományra"

Azt hiszem ezzel elnyerted a Hét Poénja díjat.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.02. 18:19:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A blog-hu-s trollkodást pedig miattam szüntették meg, mivel én hamisítottam mindenkit cirill betükkel. "

Most még dicsekszel is, hogy egy ártány vagy és ilyennel szórakoztál? Tudja aki ismer! :P

Urancityhero 2020.02.02. 18:21:29

@Zalai Béla: He? ez jött le ebből? Cigizel? Piázol? Fingasz a kanapén a TV előtt és túrod az orrodat, aztán rohadtul panaszkodsz a helyzeted miatt, mert a migrik, meg az UFO-k, meg ki tudja mi? Nem értem mit írsz, valszeg te sem.

Eeerzsi 2020.02.02. 18:44:10

@eßemfaßom meg áll: te csak ilyen nőkkel találkoztál? Kínos.

Nbl 2020.02.02. 18:48:03

@Nancsibacsi: Bullshit ... illetve lehet, h van ilyen is, de én személy szerint soha, 14 éves koromban sem indultam be a vastag csajokra ... egyszer levarrtam egy erősebben pluszost (nem volt egy mangalica, de azért már szélesedett a feje), azóta is üldöz az emléke, pedig több mint 20 éve volt.
Másrészt ha mondjuk a Norbi által vázolt szituba keverednék, valszeg a zasszony iránti tiszteletből és megbecsülésből (ha egyébként minden más stimmel) nem válnék el tőle, de hogy megdugni nem tudnám, az tuti. Így valszeg ő válna el tőlem, erősítve a statisztikát, miszerint az esetek jó részében a nők válnak el a pasiktól. Szóval úgy erősíteném meg Norbi igazát (mert valójában nem maga a válás a lényeg, ebben ugye egyetértünk), hogy statisztikailag pont az ellentétét erősíteném.

eßemfaßom meg áll 2020.02.02. 19:30:18

@Eeerzsi: Te tényleg csak 1 biten tudod ábrázolni a világot? Na ez az igazán kínos.

Egyébként esküvőkkel foglalkozok, és akár hiszed akár nem, a nőket általában nem korbáccsal szokták oda hajtani, a vőlegények azok akik leginkább leszarják az egészet de ha a menyecske annyira akarja, hát egye fene.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 19:32:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "HA" - ismered ezt a szót? A jelentése megvan?

Sólyom Tomi 2020.02.02. 19:35:05

@#szájbergyerek#: Elfogadom, hogy beismered: nem tudsz ilyesmit idézni tőlem, fingnyelő.

Rideg Sándor 2020.02.02. 19:42:49

@Eeerzsi: "Az egész esküvő téma egy jó nagy színjáték az esetek nagy részében, hogy szerencsétlen nőt rávegyék a többszáz éves hagyományra"

:-D :-D :-D
Igen, valóban a férfiak erőltetik az esküvőt... Ja nem...

Laci A Lakli 2020.02.02. 19:47:08

@Eeerzsi:
Logikai hibáid:
1. Én nem állítom, hogy a nők nem tesznek sok mindent a családért. Ellenben azt állítom, hogy a férfiak többsége bizony sokat dolgozik a családjáért, hogy legyen kaja az asztalon.
2. Nem mennék bele a világnézeti, hülyeségedben, hogy férfiuralom. Mert ez egy olyan hit számodra amit nem tudnék semmilyen statisztikai adattal sem megcáfolni. Mint például: A férfiak veszélyesebb munkakörökben dolgoznak, nagyobb a hajléktalanok közt a férfiak aránya, válláskor is a nők kapják általában a gyerekeket stb...
3. A házasságról meg annyira el vagy tájolva, hogy hihetetlen. Keress rá az "Aranyásó" kifejezésre például...
Látom nagyjából fogalmad sincs semmiről, de ez az egész is az idióta világszemléletedből fakad, amiben mindenhol a férfiú elnyomást látod.
"Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony."
Ez így van szóról szóra leírva az ALAPTÖRVÉNYben.
Kiemelem számodra "ÖNKÉNTES ELHATÁROZÁS"
4. Ez a Föld túl van népesedve dolog annyira primitív dolog. Ha emiatt aggódsz, hozz egy ROSSZ döntést és ne szaporodj én BOLDOG vagyok a gyermekeimmel, akikkel tudok nevelni, játszani, néha aggódni értük és gondoskodni róluk. Amit te árasztasz magadból az az a túlzott EGO. Megjegyzem az anyai szeretet az tényleg az egyik legnagyobb erő a Földön. nagyjából azt látom, hogy fogalmad sincs, hogy mit jelent egy gyerek.
5. Vedd már észre én nem azt állítottam, hogy a férfiak többsége hazaviszi a pénzt és jól van a dolog.
Eredeti állításom: "Azt az időt amit régen a sportolással töltött, otthon tölti a családdal, segít a háztartásban pókot csapdosni, boltba jár, fürdeti a gyereket, barkácsolgat otthon stb."
Értsd meg én azt állítottam, hogy épp azért híznak el, mert megváltozik a gyerek után a tevékenységi körük jó része és amit régebben sportolásra szánt -azaz több kalóriát éget- házimunkává változik és emiatt kevesebb kalóriát éget el. Akad-e valami amit nem tudsz félreértelmezni?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 19:58:44

@Sólyom Tomi: Kínos ahogy így magyarázkodsz! Elszóltad magad, ciki.
@Grimbusz Makszimusz: Mi van Cycmen? Már +int ügecc utánam? Hiába vallasz naponta szerelmet, a csajokat kedvelem.

K.Peter_85 2020.02.02. 20:13:44

Nem is tudom lassan, kik a szánalmasabbak. A dagat nő, aki kövéren is vonzónak hiszi magát, vagy a férfiak, akik itt egymásnak esnek, hogy melyik tudja jobban a tutit. Elmondod, amit akartál, lépsz tovább,pont.

Ha ismerkedni akartok, keressétek meg egymást FB-on, de minek írtok a semmiről 10 hozzászólást fejenként?

#szájbergyerek# 2020.02.02. 20:16:21

@Sólyom Tomi:
Nem kell hisztizni Tomika!

"Nem a külsejére áll fel a faszom, hanem mert tele a zacsi, és ha már felállt, abba dugom, akit érek."

Erre írtam, hogy ez a tűzoltás moslékkal esete de akár írhattam volna erre is.

"A fasz nem attól áll fel, hogy látsz valamit, hanem attól, hogy tele a zacsi és üríteni kell. "

Ebben az esetben ugye teljesen irreleváns, hogy vonzódsz-e ahhoz, aki épp kéznél van, mert csak üríteni akarsz. A te szavaiddal élve: "Beleélvezni pedig a bálnába is lehet."

Aztán meg elkezdesz itt pedifilbuzizni te hülyegyerek.

"Azok meg, akik úgy tesznek, mintha azért dugnának deszkapicsákat, mert rájuk áll fel, álszent, alig burkoltan pedofil buzik."

Akkor már miért baj az, ha valaki más meg "deszkapicsákat" akar televerni? Nem, a te elborult elméd szerint azok csakis pedofil buzik lehetnek.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:20:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ha kezdő lennék, én is ezzel próbálkoznék. De a te állítólagos múltaddal ez elég szánalmas. Tanulj meg szöveget értelmezni, és akkor nem sétálsz bele minden csapdába, amit a kétszáz röfiseken szoktam ellőni.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:26:09

@#szájbergyerek#: Elmondom neked, mert tanulékonynak tűnsz, hiszen próbáltál visszaolvasni, és ez dicséretre méltó, ha nem is sikerült mindent.

Ha valaki bármibe beleveri, ami mozog, az számomra teljesen rendben van. Én is van, hogy vékony nőbe ürítek, ha az van kéznél. Ettől még nem lesz senki pedofil.

DE, és most figyelj: ha valaki a nőies nőktől undorodik, annak oka van, és nehéz másban látni azt, mint hogy nem szereti a nőiességet.

Természetesen aki csak a bálnáktól undorodik, azt is megértem (még ha nem is osztom az ízlését), ahogy azt is, aki nem rakná bele olyanba, akinek kilátszanak a bordái ott, ahol a mellének kéne lennie (ahogy nekem ez se kizáró ok, ha amúgy rendben van a csaj). Viszont itt egy csomó eszement arról beszél, hogy valakin van 5-6 kiló "felesleg", és ez már gáz szerintük. Akit már ez is zavar, az beteg, és a legkisebb baj az, ha csak homokos.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 20:35:38

@Sólyom Tomi: Beismerted kistáska. Ciki, nagyon ciki. :-)) Akarsz róla beszélni?

"Na és, ha anyám arcát képzelem? Legalább nem tagadom."

A "legalább nem tagadom" jelentése megvan neked? Csak vergődsz már. Szánalmas. Reméld anyucid nem olvassa a kitárulkozásod!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 20:37:31

@K.Peter_85: Csak kicsit belevertük az orrocskáját a szarba, kicsit elszórakoztunk vele, miután lebuzizta, lepedofilozta azokat akik nem gerjednek a bálnákra. Most már csak magyarázza a bizonyítványt a szerencsétlen.

#szájbergyerek# 2020.02.02. 20:55:52

@Sólyom Tomi:
Ezek szerint mégsem buzi aki egy mázsás nőt nem tart nőiesnek.
Az sem pedo, aki a vékony nőket dugja.
Haladunk.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:55:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Lassan mondom, hogy te is értsd: ha egy kondicionális utótagja igaz, a kondicionális igaz, függetlenül az előtag igazságértékétől.

HA anyám arcát képzelem, AKKOR legalább nem tagadom.

Tagadtam? Történetesen nem. Anyám arcát képzeltem? Ahhoz, hogy a kondicionális igaz legyen, ez lehet igaz vagy akár hamis is. Te meg benyelted, hogy azt mondtam, hogy igaz, csak mert (mint az utótag állítja, az előtag pedig megengedi) nem mondtam, hogy hamis.

Pontosan ennyi erővel basztál végig nyolc kiskorút minden este az elmúlt tíz évben, hiszen te sem tagadtad, te szerencsétlen.

Mondanám, hogy menj vissza általános iskolába elemi logikát tanulni, de kezdem komolyan félteni tőled a gyerekeket...

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:57:21

@#szájbergyerek#: Valóban. Mint mondtam is előre, tanulékony vagy. Legközelebb kérdezhetsz is, ahelyett, hogy állítanál helyettem, és akkor nem égeted be magad, és nem kell visszakoznod.

Eeerzsi 2020.02.02. 21:02:27

@Laci A Lakli:
Te hiszel a pörköltszagú házasságban, én sajnos nem. Tudom, milyen az anyai érzés, képzeld.
Anélkül is lehet ám valakinek gyereke, hogy férjhez menne. Nehogy összetársítsd a végén a 2 mondatom...! Mentem aludni, te férjIsten! XDDD

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 21:02:44

@Sólyom Tomi: "Tagadtam? Történetesen nem." - Ezt értékelem. Nem tagadod. Ugyan pszichiáterre lenne szükséged, de legalább van betegség tudatod.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 21:08:03

@Sólyom Tomi: Ne hazudozz! Ezzel kezdted.

" Jó, hát valakinek meg a fiús lányokra áll fel. Nem szeretnék belegondolni, hogy homoszexuális, vagy pedofil hajlamok miatt"

"Azok meg, akik úgy tesznek, mintha azért dugnának deszkapicsákat, mert rájuk áll fel, álszent, alig burkoltan pedofil buzik."

Sólyom Tomi 2020.02.02. 21:10:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja, értem, továbbra sem érted. Így legalább nem fáj neked, hogy beégetted magad.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 21:13:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Miért, neked a fiús picsákra áll fel? Vagy akár a ducikra? Tizenkét éves-e vagy?

Normális szexuális életet élő férfiból legkésőbb tizenöt éves korára kiölnek minden vizuális ingerre való hajlamot. Nekem arra áll fel a faszom, hogy tele a zacsi. Persze akik leragadtak kiskamaszkorban, annak lehet, hogy egy csontos segg látványára is feláll, és tképp egy tizenkét éves szexuális érettségi szintjén tényleg nem szép dolog pedofíliáról beszélni, de attól még jogilag helytálló, ha az illető fizikailag betöltötte a 18-at...

Eeerzsi 2020.02.02. 21:30:07

Kikurt urfi: inkabb mint egy kamukapcsolatban.

Zalai Béla 2020.02.02. 21:39:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Te kezdted ekézni a nickeket"

vs.

"@Zalai Béla: Egyelőre neked van 490 röfid, nekem 9400 és még vannak itt páran akik nem ma kezdték el verni a billentyűket."

Szal te kezdted a nickekézést, kiscsibe. Kéne még 10-20k komment gyakorlásra neked, amíg nyugodt szívvel közösségbe mehetsz égésveszély nélkül.

Rideg Sándor 2020.02.02. 21:43:11

@Sólyom Tomi:Tomika, neked csak ennyi jutott, és jó alaposan meg kell magyaráznod magadnak, hogy te pont azt szereted...

Sólyom Tomi 2020.02.02. 22:05:00

@Rideg Sándor: Kicsit le vagy maradva, Laci, ez úgy kétszáz kommenttel ezelőtt volt.

#szájbergyerek# 2020.02.02. 22:12:14

@Sólyom Tomi:
Nem bírod ki, hogy nem tied az utolsó szó ugye?
Először bajod volt azokkal, akik a vékony nőkre izgulnak (mert szerinted csak "úgy tesznek" és akkor már "álszent pedofil buzik"). Aztán eljutottunk odáig, hogy nálad sem kizáró ok ha vékony a csaj.
Még mielőtt azt is letagadnád, idézlek:
"Én is van, hogy vékony nőbe ürítek, ha az van kéznél."

Tudod mit? Legyen neked igazad. Én visszakoztam...
Aludj jól.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 22:50:29

@Zalai Béla: Te kezdted, te faszfej! Annyira hülye vagy, hogy arra sem emlékszel mit írtál? "Ja, mert akik indexcímlapról a címre kattinva jönnek ide hőbörögni három-négy fikanick per kopf alatt, ők reprezentatívabbak."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.02. 22:52:44

@Sólyom Tomi: Nem maradtunk le semmiről. Láttuk ahogy szépen kitálalsz, mindegy neked ha tele a zacsid és közben anyádról álmodozol. Neked orvos kell.

K.Peter_85 2020.02.03. 00:06:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Csak pont az ilyen sólyomtomi meg erzsi típusok azok, akiket úgysem érdeklik a tények, csak a saját mondanivalójukat ismételgetik. Amíg valaki reagál rá, addig folytatják, de meggyőzni őket nem lehet végül semmiről. Még arról sem, ha önmaguknak mondanak ellen.

kiskutyauto 2020.02.03. 01:04:53

Nem sikerült felfogni kedves blogszerző..! A férfiak 75%-a nem a külseje miatt SZERETI a nőt, a párját, a feleségét!!! Nagyon nem mindegy. A szeretet nem szex. Hanem annak része (mármint a szex a szeretetnek)... a misztikusok három csoportra osszák a szeretet. A legprimitívebb, mondhatni állati szintje, az Erosz... azaz a testi vágy, a szex. Nincs ezzel baj, a fajfenntartáshoz elengedhetetlen. Különben kihalna minden faj ugyebár. Megvan a létjogosultsága és helye, csak hisztéria alapnak használni, egy borzalmasan primitív és szégyenletes gondolatmenettel, nem túl szerencsés. A következő szint a Phília, azaz lelki szeretet, szimpátia, kedvelés. Ha e kettő együtt megvan, azt már lehet szerelemnek nevezni, ha kölcsönös...
A szeretet legfelső szintjében - tanítják a misztikában - NINCS SZEX!
Ez az Agapé, az Isteni szeretet, az egység szintje... na persze ez már túl misztikus és ezoterikus... Pláne ilyen állat szinten (sem) vegetáló lényeknek, mint szerencsétlen Norbika, nemhogy elérni, de felfogni is lehetetlen... Legalábbis jelenleg. De a lehetőség adott neki is, mint bárki emberfiának, hogy fejlődhessen és elérje; először ennek felfogását, majd akár magát az Agapé szintet... bár tartok tőle, az igen-igen sokára, nagyon hosszú fejlődés, életek ezrei után lehetséges számára, hacsak csoda nem történik...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.03. 06:21:50

@K.Peter_85: Emiatt remekül el lehet szórakozni velük. Az egyik bevallotta hogy anyucijára gondol szex közben és annyira ritkán jut neki szex hogy bármilyen jó neki, a másik meg hogy már a pókhót sem takarítja le.

Zalai Béla 2020.02.03. 06:57:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ó, hát magadra vetted, kis szöszi? Ha ezt tudom, megértőbb vagyok veled...

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 06:57:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:" Mi van Cycmen? Már +int ügecc utánam? Hiába vallasz naponta szerelmet, a csajokat kedvelem."

Fura, én még soha nem írtam le, hogy a csajokat kedvelem, nem volt rá szükség, hogy külön bizonygassam! Amúgy ne félj, a Rudasba nem megyek utánad, mert ki tudja mire vetemednél! :DDDDDDDDDD

eßemfaßom meg áll 2020.02.03. 07:10:14

@Sólyom Tomi: "ha valaki a nőies nőktől undorodik" ez az egész történet a dagadt nőkről (idéztem a posztból) szól nem a nőiesekről. Te valami kemény fogalomzavarban szenvedsz ha a "karcsú" számodra fiús gebét a "dagadt" pedig nőieset jelent.

Vagy csak egy tré troll vagy (illetve az vagy az egyértelmű, de emellett keményen fogalomzavarosd is)

eßemfaßom meg áll 2020.02.03. 07:15:44

@Eeerzsi: Egyedül több idő jut a "feleségek luxuskivitelben" szintű műsorokra :)

Sólyom Tomi 2020.02.03. 07:16:12

@eßemfaßom meg áll: Te meg akkor egy balfasz vagy, aki trollal vitatkozik?

Amúgy többen is 5-6 kiló "súlyfelesleget" emlegettek itt, ami abból kiindulva, hogy a fiúsgebefetisiszta világban a "felesleg" azt jelenti, hogy mondjuk 160 centis csaj 50 kilónál többet nyom, egy egészséges testalkatú nő pedig, ha arányosan oszlik el rajta, ezzel a magassággal simán elbír 70-75 kilót úgy, hogy kurva szexi, asszem jogos az ellentétpárom. De ha te is elfogadod, hogy egy kilencven kilós nő, ha jól oszlik el rajta, még nem dagadt (akármilyen magas is), akkor készséggel aláírom, hogy nem a dagadtak és gebék között van a szembenállás.

eßemfaßom meg áll 2020.02.03. 07:23:37

@Zalai Béla: "Szal te kezdted a nickekézést" ööö izé

" Zalai Béla 2020.02.02. 13:02:12
@megtürt személy: @HaCS: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja, mert akik indexcímlapról a címre kattinva jönnek ide hőbörögni három-négy fikanick per kopf alatt, ők reprezentatívabbak... "

eßemfaßom meg áll 2020.02.03. 07:28:44

@Sólyom Tomi: Néha szórakoztató. Persze gyakrabban nem de most épp semmi dolgom.

Szerinted 5-6 kiló választja el a "fiús gebét" a "dagadtól" és nincs karcsú nö jó seggel és nagy csöcsel? Továbbra sem irigyellek.

Attilajukkaja 2020.02.03. 09:26:45

@kiskutyauto:
"Nem sikerült felfogni kedves blogszerző..!"
Mit, kedves hozzászóló? Hogy a szex csak része egy kiegyensúlyozott és tartós kapcsolatnak?

Sólyom Tomi 2020.02.03. 09:32:17

@eßemfaßom meg áll: Nem igazán sikerült megértened, amit írtam, de ne aggódj, kivárom, próbálkozz még nyugodtan.

Eeerzsi 2020.02.03. 09:37:24

Eszed-f@szod: az a kedvenc musorod?

eßemfaßom meg áll 2020.02.03. 10:05:02

@Sólyom Tomi: Ha úgy érzed, hogy senki nem ért meg az nem feltétlenül azt jelenti, hogy te a megnemértett zseni vagy (bár nyilván ezt szeretnéd magadról képzelni) hanem inkább azt, hogy nem tudsz értelmesen írni.

@Eeerzsi: Nem én járok a kibeszélőkbe ilyeneket kommentelni:
"Tünde orrlyukát egy hím gorilla is megirigyelné. Mellé az az üvegszeme kegyetlen sajátosságot ad az arcának.
Babett szövege hatalmas volt " nem irigylem Bogit, ennyi szöveget kellett éjjel tanulnia" :)))
Nem mellékesen Dalma brutál egyszerűsége & közönségessége engem rettenet taszít, más nincs így vele?"

eßemfaßom meg áll 2020.02.03. 10:10:17

Fun fact: már 110 alkalmmal (ebből 3 én voltam)letöltötték azt a posztot amiben 311-en szavaztak :)

K.Peter_85 2020.02.03. 10:59:53

@Sólyom Tomi: 162 centi a barátnőm és ideális esetben 52 kiló. Emellett hátulról úgy néz ki 40 évesen, mint egy tinilány, egyébként G, azaz GÉ kosoaras melltartót hord. Ő az a típus, hogy a nők is szóvá teszik, mennyire irigylik az alakját, a férfiakról meg gondolom nem kell beszélni.

Ő most egy stresszes, "elhízós" időszak után 58 kiló és már JELENTŐSEN meglátszik a hasán a zsír.. meg máshol is kezd. Őt is zavarja, engem is. Bele se merek gondolni, hogy nézne ki 70, pláne 75 kilósan.

Menj fel egy társkeresőre és nézd meg, hogy a 160/75 milyen testalkat... bár a többség el fogja titkolni a súlyát ilyen együtállásnál még. De semmiképpen nem a "szexi", "nőies", "egészséges" vagy hasonló jut a férfiak eszébe jutni, ha meglátják őket.

65 felett mi már biztosan pánikolnánk, hogy ez már durva túlsúly.. nem is akarja megvárni ő sem. Nem tudom, mi lenne, ha 75 kilós lenne, de remélem, hogy soha nem is fogom megtudni.

K.Peter_85 2020.02.03. 11:06:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Belátom, nehéz szó nélkül elmenni az ilyen nyilvánvaló hülyeségek mellett, most már én sem bírtam ki. Talán ezért nem szeretem olvasni az ilyen vitákat, mert egy ponton túl már nem bírom ki, hogy csendben olvassam a baromságokat.

Egyedül az vigasztal, hogy erzsi nem lépi át az ingerküszöböm. Ő csak egy átlag lúzerina, aki el sem tudja képzelni, hogy mit kellene csinálnia ahhoz, hogy boldog lehessen. De majd 5-10 év múlva beszerez egy macskát vagy yorki-t, aztán végre nem lesz többé magányos.

De SólyomTomi olyan szinten beteg, meg közönséges, hogy az már... Remélem, hogy csak trollkodik tényleg, nem pedig ilyenek járnak közöttünk, hogy "neki mindegy, csak legyen kibe üríteni" vagy valami ilyesmi. Az biztos, hogy az ilyen sokkal inkább rejtett pedofil vagy más szexuális abberált, mint akikről ő beszél. Bár ugye mindenki arról beszél, amit leginkább ismer, mindenki magából indul ki.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.03. 11:09:01

@Sólyom Tomi: De, megértettük, pont ezért estek neked ennyien. Simán lebuziztál, lepedofiloztál olyanokat akik hánynak a bálnáktól, miközben kitárulkoztál hogy neked mindegy csak lyuk legyen és közben anyucidra gondolsz.

Eeerzsi 2020.02.03. 12:01:50

Fúúú azta micsoda lenyomozás!!! Most hátraléptem kettőt oknyomozói képességeid láttán (nem).

Sólyom Tomi 2020.02.03. 13:56:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Úgy érted, a 10k kommenteddel együtt se tudtad lenyúlni előlem a bulit? Milyen troll vagy te, kiscica?

Amúgy miért hoztad akkor a fikanickjeidet, ha szerinted engem osztanak amúgy is a népek? Félsz egyedül a sötétségben, ami a fejedben van?

kiskutyauto 2020.02.03. 15:23:21

@Attilajukkaja: Igen! Említett hímneműek, nem csak a szexről beszéltek, hanem a szerelemről, a boldog párkapcsolatról, urambocsá szeretetről... mely aspektusból a szex nem elsődleges... Nyilván egy taknyos semmit nem ért ebből, mert nem bír magával, folyton kufircolna... Kb onnantól felnőtt egy ember, hogy nem állandóan a nyálát csorgatja a szexre, hanem felfedez más értékeket is a másikban... Szegény Norbinak még ezt a szintet nem sikerült megugrani 50 éves korára... ő csak a szexről zagyvál, míg a megszólalók többsége egy komplex interszubjektív képet vázol fel az emberi kapcsolatokról...

Attilajukkaja 2020.02.03. 16:09:41

@kiskutyauto:
A poszt szerintem sok félreértésre adhat okot, mert sokan összemossák a szexualitást a házassággal, ... ahogyan Norbika is tette. A kettő nyilván nem független egymástól, de ha valaki a szülés(ek) után felszedett plusz kilók miatt válik el a feleségétől, az nyilvánvaló önámítás, mert ott más, ennél komolyabb problémák is felmerülnek.
De a blogger szerinted mit nem értett meg ebből? Ez volt az eredeti kérdésem.
Ui: Norbika a kétgyermekes Rékát is megcsalta annak idején, akármilyen kockahasa is volt. Hogy ugyanez a nő miért tömette ki magát utólag szilikonnal vagy miért nem vált el (pedig fenyegetődzött a különéléssel) akkoriban, az is egy jó kérdés.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.03. 17:40:49

@Sólyom Tomi: Tévedésben vagy kistáska, itt te vagy akit cincálunk. Főképp hogy szép apránként bevallottad mennyire perverz vagy. Nyugtatgasd csak magad azzal hogy minden nick én vagyok! Megértem hogy ennyire befostál tőlem, hogy minden nick mögött már engem sejtesz és összerezdülsz minden választól.

Sólyom Tomi 2020.02.03. 19:41:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jajóvanakkor, tesó, cincáljatok csak izibe. Azaz bocsika, cincálj te egyedül, a többieknek majd mondom inkább személyesen, ha ők is jönnek ide hisztizni, hogy ők sem kapnak elég figyelmet.

Eeerzsi 2020.02.03. 19:42:08

@K.Peter_85: hálisten, hogy nem lépem át az ingerküszöböd, de akkor minek szólsz ki? Érdekes.
A 85-ös az iq-dat mutatja?

Valódi Nő 2020.02.03. 20:32:39

@Csak a yamaha: Talán ha javasolhatom, készíts te is egy kérdőívet :-)!

Valódi Nő 2020.02.03. 20:37:20

@Keménytökü: "A férfi a nőre többségében külseje miatt figyel föl" Akkor te ezek szerint nem olvastad jól el a kérdőív kiértékelését! Ez a válaszok alapján a kisebbség!

Valódi Nő 2020.02.03. 20:40:25

@Pierr Kardán: Szerintem meg igen, beszéljünk az 54%-ról :-)

Valódi Nő 2020.02.03. 20:44:08

@gyalogbaka: Sajnálom, hogy ennyire kikészítettek a csajok, talán szakemberhez kéne fordulnod...

Valódi Nő 2020.02.03. 20:48:54

@zsurzsenka: Miből gondoltad, hogy én a nők védelmében írtam? Egyáltalán NEM. Én őszintén kíváncsi voltam a férfiak szintén őszinte válaszaira. Akár fordítva is alakulhattak volna a százalékok...

Zalai Béla 2020.02.03. 20:57:50

@Valódi Nő: De mégis így alakultak, Norbi malmára hajtva a vizet. Innentől kezdve elképesztő felelőtlenség volt egy manipulatív kérdéseket tartalmazó, nemreprezentatív kérdőívezés eredményeit úgy tálalnod, mintha ez lenne a férfiak véleménye. Vagy te tényleg abban reménykedsz, hogy ha valaki megkéri majd véletlenül a kezedet, akkor abba a (legyen neked igazad) háromba esik majd a szerencsétlen a négyből, aki nem fog kirakni az utcára, amint elhízol?

K.Peter_85 2020.02.03. 21:01:06

@Valódi Nő: Úristen, te KOMOLYAN elhiszed, hogy azok a számok a valódi férfiak valódi működését mutatják be? Mert akkor álomvilágban élsz, de nagyon durván.

Kb. annyira hiteles, mintha valami kocsmában az alkoholisták körében készítenél egy felmérést arról, mennyi töményet isznak egy héten és utána a kis szubkultúrás eredményeket kiterjesztenéd arra, hogy az egész társadalom mennyit iszik.

Lehet, hogy a te olvasóid valamilyenek, plusz sikerült most őket hangolni valamire, de ez az erdemény olyan szinten nincs párhuzamban a valósággal, hogy az valami félelmetes.

Pont az ilyen manipulált statisztikák ártanak a legtöbbet a nőknek, mert kicsivel több fogja elhinni, hogy elhízva is vonzó. Pedig rohadtul nem. :)

Érdekel egy független felmérés? Nézz meg filmeket, modelleket, celebeket, társkereső hirdetéseket. Amekkora arányban vannak köztük elhízottak, az a MAX, amit tolerál a társadalom. Az emberek vágyaiban ennél jóval kevesebbszer szerepel nem vékony/sportos nő.

gyalogbaka 2020.02.03. 21:15:28

@Valódi Nő:
Ehh, eljutottam oda hogy leszarom. Egy ebéd áráért egy közepesen puccos helyen kapok 18 évest a farkamra, szóval nem vagyok kiéhezve.
Házasság kizárva. Én tudomásul vettem hogy egyedül fogok megdögleni, viszont ezzel nem leszek egyedül. Az országban minden egyes korosztályban 20 év felett több a nő mint a férfi. A többi matematika. Nekem van jó munkám rengeteg szabadidővel, hobbym(vitorlázórepülés), saját lakás(még 5 milla), saját kocsi, majdnem perfekt angoltudás... Én már készen vagyok.
Egy nőnek akkor kell pasit fogni amíg fiatal. Mert miután megöregszik, akkor baszhatja. A korosztályomnak nem kellettem. Egy nőnek termékenységi ablaka van, egy férfinak pedig romantikus ablaka, amíg gyűrűt lehet húzni rá. Ha egy nő kifut ezekből, akkor neki lesz nehezebb. Mert nem voltam menőpasy 20 évesen. Most se vagyok az, viszont ki vagyok tömve mindennel amire szükségem van, mert bármit meg tudok venni amit csak megkívánok 1 milla összeghatárig, mert az apám nem Rotschield.
A gazdag pasik meg 60 év felett is a 20 éveseket körhintáztatják, mert megtehetik. És ha kinézel a valóságra egyszer nyitott szemmel, akkor látod hogy igazam van.
A feminizmusnak pedig nagyon záros határidőn belül vége lesz. El lesz törölve, a feministák képe pedig be lesz verve kegyetlenül, a fogaik pedig ki. Nem tudom észrevetted e, de kiürül az ország. És nem csak ez, hanem európa. A fehér nők körhintáznak, és 50 éves korukban akarnak családot alapítani, miközben a moszlimniggerek teleszülik a kontinenst.
És ott leszünk majd néhány fehér ember a sok moszlimmal szemben, a sok feminista, aki azoktól a férfiaktól várná a védelmet, akiket addig szarba se nézett. Incel légió, válóperrel kizsigereltek hadosztálya, meg ilyenek. Az incel abban a pillanatban átáll, amikor mohamed megígéri nekik a hadizyákmányként megszerzett asszonyokat. A válóperesek közül a nagyja csak áll és röhög, nyugodtan nézi végig, ahogy a niggerek megerőszakolják a ribancot aki kiforgatta a vagyonából. Maradnak a neonácik, akiket viszont legyűr a túlerő. Azt ugye vágod hogy a neonácik a legjobb esélyed egy ilyen forgatókönyvben? Az pedig igencsak patriarchális lesz ha mégis győznek! A túlélő maradék fehér férfi elosztja a maradék fehér nőket, és befogja őket szülni, és amelyik nem hajlandó, az akkor is fog. A különbség mindössze annyi, hogy valamennyi tiszteletet azért fog kapni a náciktól a fehér bőre miatt, nem úgy mint azok a fehér lányok akiket a niggerek igáznak majd le, és adnak oda a hit harcosainak jutalmul.
A csónakok csak jönnek, és miközben a fehér nők nem szülnek, Fatima és barátosnéi 8 gyermekes családmodellel készülnek a harcra a prófétaparancsa szerint: Ha a moszlimok gyengék, akkor betelepedéssel és demográfiával kell vívni a dzsihádot. Majd ha a moszlimok erősek, akkor pedig erővel meghódítani a területet.
Menj ki bármelyik angol, francia, holland nagyvárosba, és járj egyet a külső kerületekben.
Most pedig eldöntheted hogy mit csinálsz: Becsukod a szemed, befogod a füled, és énekelsz hogy"sálálálálá mindenrendben", vagy fogod ezt a blogot, és használod valami értelmesre az olvasottságodat, és fehérellenes, családellenes propaganda, valamint femiista hazugságok helyett terjeszted a mielőbbi férjhezmenést és gyermekszülést, mert az idő fogy.

Megvannak a barátaim, megvan az életem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.03. 21:26:25

@Eeerzsi: Ajaj, te nem érted mire mondja hogy nem éred el az ingerküszöbét.

@Zalai Béla: Na most egyetértünk. Viszont a véleményed valahogy átalakult, most már nem fikanickek véleménye van itt?

@Sólyom Tomi: Anyuci erjedő teje teljesen elvette az eszed? Össze tudod számolni hányan fenyítettek be téged?

Sólyom Tomi 2020.02.03. 21:58:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mindjárt félre is vonulok sírni, csak egy dolgot nem értek még, de legalábbis úgy teszek, mintha nem érteném.

Én kb. minden harmadik kommentre reagálok, amit valaki rám okád. Köss bele a számba, ha te csekkolod; bevallom, én nem veszem rá a fáradságot, hogy számoljam, csak abból saccolom, hogy az értesítéseket olvasatlanra kell jelölni. Te meg számon tartod az összes, nem is neked, hanem nekem írt kommentet. Ha nem ted pattogsz folyamatosan a fikanickjeiddel, akkor ugyan, mondd már meg: minden blog alatt végigolvasod az összes, nem neked szóló kommentet, vagy csak a nekem érkező kommentek váltják belőled ki ezt a mérhetetlen féltékenységet, hogy arra kell figyelned, hogy tőled állítólag független kommentelők hányan, hányszor írnak nekem?

Zalai Béla 2020.02.03. 22:22:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem, egyáltalán nem értünk egyet, hiszen ezt éppúgy félreértetted, mint amivel eddig vitatkoztál. Ha bocsánatot akarsz kérni, természetesen megteheted, de semmi tétje nincs, hiszen nem fogod fel, mit jelent.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.03. 22:24:34

@Sólyom Tomi: Hűűű! Ez zagyva volt. Nem olvasok értesítéseket, hanem qrva gyorsan olvasok és főképp emlékszem a dolgokra. Ahogy arra is hogy te keltetted itt a feszkót, ami miatt sok embernek ingere támadt hogy beléd rúgjon. De csak próbáld meg úgy feldolgozni hogy bebeszéled magadnak hogy az összes téged pöckölgető nick én vagyok! :-)) Na! A sok gép előtt töltött idő alatt gondolom ismét tele a zacsid, fordulj rá a guminőcidre, de az összhatás kedvéért ne feledd anyucid fotóját rátenni! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.02.03. 22:27:47

@Zalai Béla: Tényleg? Szóval most már nem fikanickek véleménye hogy a felmérés szar? vagy te vagy a fikanick? :-))

Sólyom Tomi 2020.02.04. 06:48:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Látom, tényleg nem bírod elviselni, hogy én vagyok a figyelem középpontjában, és nem te. Elmondom, mi a baj veled: az, hogy birka vagy, aki megy a többiek után, és azt szajkózza, amit másoktól hallott. Ezért nem érdekel senkit, amit mondasz, hiszen ezt hallja mindenhol. Miért pont a te verziód érdekelné?

Ha más nem, ezt megtanulhattad volna a példaképedtől.

Valódi Nő 2020.02.04. 08:44:43

@eßemfaßom meg áll: A házasságot, mint intézményt igenis a férfi találta fel. Mégpedig a vallás, és a papok tudtommal férfiak... Idézem egy férfi szavait: "a férfi fejlesztette ki, hogy ezzel monopolizálja a nőt. A házasság segítségével úgy bánhatsz a nővel, mint egy darab földdel vagy egy köteg pénzzel. Tárggyá alacsonyítod őt." /Osho/ No komment...

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 09:31:14

@Valódi Nő: "A férfi a nőre többségében külseje miatt figyel föl" Akkor te ezek szerint nem olvastad jól el a kérdőív kiértékelését! Ez a válaszok alapján a kisebbség!"

Fel ne ülj már a Norbi balhé kapcsán megfelelési kényszert kapó tejbetök papucsok válaszainak, nem az agyatokra áll fel, hidd el!
A dagadt nős probléma szintén fals eredményhez vezet, nyilván nem dobja ki az ember a szüléstől kiseggesedett asszonyt, viszont eltekintve a Liptai típusú bojlertestű démonoktól, a rengő háj nem igazán szexi!

Valódi Nő 2020.02.04. 09:46:16

@gyalogbaka: Sajnállak... Te ülsz benn a körhintádban, abban, amit te saját magadnak teremtettél, csak nem veszed észre. Amelyik férfi NEM AKARJA megtanulni a nők nyelvét, az mind így jár, ahogy te, aztán lehet pénzéhes kurvázni, feministázni, szexistázni, meg "válóperrel kizsegerelő"-nek stb. titulálni a korosztályodbeli nőket. Az ego-d az rohadtul nagy, csak tudnám mire? A pénzedre? Ami arra nem volt elég, hogy egy nőt is megtarts magadnak?
"Én már készen vagyok." - úgy van, lefelé fejlődtél, gratulálok hozzá!
Ugyan csak burkoltan nevezel feministának... de ha ennek "a nemek közti egyenjogúság a célja" (Wikipédia), akkor mi is a baj vele? Talán az, hogy a férfi nem tudja elengedni az ego-ját? Kemény lecke, elismerem.
"a feministák képe pedig be lesz verve kegyetlenül, a fogaik pedig ki": ne verd a melled, ha így lesz, akkor a te pénzből csináltatott protkód ugyanúgy ki lesz... Nem hiszem, hogy az ilyen fotelforradalmárok fognak megvédeni a muszlimoktól és négerektől, mint te, aki ír pár kommentet a neten és azt hiszi, hogy ezzel a munka el van végezve. Főleg ha ezek a hozzászólások összefogás helyett bomlasztanak. Milyen nemes cél!
"A válóperesek közül a nagyja csak áll és röhög, nyugodtan nézi végig, ahogy a niggerek megerőszakolják a ribancot aki kiforgatta a vagyonából.": téged nagyon kiforgathattak, hogy még mindig ezt emlegeted. Hány évtized telt el, hogy nem tudtad feldolgozni? Ideje pszichológust keresni... Ja nem fogsz, mert a férfiúi sértettséged nem engedi :-) .
"Azt ugye vágod hogy a neonácik a legjobb esélyed egy ilyen forgatókönyvben?" - valószínűleg ebben igazad van, hiszen a valódi nők, a felhozatalból a legférfiasabb férfiakat fogják magukhoz vonzani: az általad hipotetizált, majdani fehér hatalmi elitet és nem a teféléteket, mert nektek akkor majd pénzetek sem lesz, mert azt elveszik tőletek, harcolni nem tudtok, se megtermékenyíteni, így sajna, marad az árokásás meg a kubikolás, amíg a nők majd a neonácik selyemágyában henteregnek...
Szégyellem, hogy ezt a fenti szakaszt le kellett neked írnom, de ezt hoztad ki belőlem. Ez megmutatja azt az értékrendet, amit képviselsz és amihez sajnos most én is - fejvesztetten - lealacsonyodtam.
"Most pedig eldöntheted hogy mit csinálsz": döntöttem - pedig a küszöbeinket rágó "moszlimniggerek" után én sem vágyok, vagyis akár egyet is érthetnénk - , de addig - ahogy te is - ülök tovább a körhintámban és próbálom azt a néhány hallófülű nőt és férfit megtalálni, akik veszik a fáradságot, hogy leigázzák az egojukat, hogy egy magasabb szellemi szintre fejlődjenek. Akiknek nem az a céljuk, hogy növeljék a szakadékot férfi és nő között, hanem egyként olvasszák magukba mindazt, amit e két fél megnyilvánulásaiból érdemes. Hiszem, hogy ha eljön az ideje, ők lesznek azok, akik majd megváltoztatják ezt a mostani, bukásra ítélt világrendet.

Attilajukkaja 2020.02.04. 09:56:54

@Grimbusz Makszimusz:
"Fel ne ülj már a Norbi balhé kapcsán megfelelési kényszert kapó tejbetök papucsok válaszainak, nem az agyatokra áll fel, hidd el!"
Gondolom, nincs feleséged, illetve nem élsz hosszútávú kapcsolatban se nővel, se férfival.

Valódi Nő 2020.02.04. 09:57:05

@Grimbusz Makszimusz: Tudod mit? Kezet rá! :-) Viszont azt nem értem, hogy hol voltatok, amikor a kérdésekre kellett válaszolni? Most meg csaholtok, habzó szájjal a többséget papucsozzátok. Lusta vagyok, de lehet ráveszem magam, hogy végigszámoljam, hogy amúgy ez a "nagyhangú többség" a cca 300 hozzászólásból valójában hány férfit is takarhat..., mint többség :-) .

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:02:41

@Valódi Nő:
"Szégyellem, hogy ezt a fenti szakaszt le kellett neked írnom, de ezt hoztad ki belőlem."
Sose szégyelld! Szégyellheti magát az, aki ezt kiprovokálta. Mert biztos vagyok abban, hogy ő maga sem hiszi valójában el, amiket leírt. :o)

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 10:02:52

@Valódi Nő: Ugyan csak burkoltan nevezel feministának... de ha ennek "a nemek közti egyenjogúság a célja" (Wikipédia), akkor mi is a baj vele? ......

Ugyan már, mindenki tudja, hogy a feminizmus a teljes megsemmisítés, hiszen otthon hagyományosan a nő a főnök! Feministának azok állnak egyenlő jogokat követelni, akik nem tudnak igazi nők lenni egy férfi mellett a megszerzett többletjogaikkal! :D

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 10:09:32

@Attilajukkaja:" Gondolom, nincs feleséged, illetve nem élsz hosszútávú kapcsolatban se nővel, se férfival."

Gondolod! :D Gondolod buzi vagyok! Nyugi, volt több is, feleség is és tartós kapcsolat is! ::P Monnyuk férfival még nem de olyan nővel már volt kapcsolatom, aki miatt kezdtem játszani a gondolattal, hogy inkább buzinak állok! :P :P :P

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 10:13:05

@Valódi Nő: Nem kell hisztizni, leírtam amit én gondolok, nem hiszem hogy az igazság minden bugyrát kibontottam, de azt sem, hogy túl nagyot tévedtem! Ha számolod össze a hsz.-eket, az enyémet ne rakd senkiéhez, mert csak ezen a nicken kommenteltem, becsszóra!

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:21:32

@Grimbusz Makszimusz:
"Gondolod buzi vagyok!"
Írtam ilyet vagy csak neked ugrott be ez azonnal?

"volt több is, feleség is és tartós kapcsolat is!"
Olyan tartós egyik sem lehetett.

"olyan nővel már volt kapcsolatom, aki miatt kezdtem játszani a gondolattal, hogy inkább buzinak állok!"
Gondold jól meg! A férfiak biztosan nem híznak el szülés után.

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:25:52

@Grimbusz Makszimusz:
"Feministának azok állnak egyenlő jogokat követelni, akik nem tudnak igazi nők lenni egy férfi mellett a megszerzett többletjogaikkal!"
Vagy akik nem a férfiak árnyékában képzelik el a saját boldogulásukat.

K.Peter_85 2020.02.04. 10:30:44

@Valódi Nő: "igazad van, hiszen a valódi nők, a felhozatalból a legférfiasabb férfiakat fogják magukhoz vonzani"

Aha. Szóval a nők nem a belső szépség, az elfogadás, a hűség, meg a kitudja mi alapján választanak?

Ideje lenne elfogadni végre, hogy a sokszáz/ezer/éves mesék a valóságot mutatják. A nő legfőbb értéke, ha szép és fiatal. A férfié ha erős, bátor (magabiztos) és elég erőforrása van.

Aztán jönnek a dagadt, lusta, igénytelen picsák és követelik maguknak is, ami csak a szépeknek jár. Ennyiről szól a konfliktus most, semmi másról.

De ha átmész nőgyűlölő honlapokra, ott meg a kevésbé erős és bátor férfiak sírnak arról, hogy minden nő milyenmár. Aztán mindenki abban látja a kudarc okát, ami neki éppen nincs. Pénz, jó külső, stb.

A valóságban meg bárkinek lehet egy normális párkapcsolata, ha nem akar többet, mint ami jár neki. Hogy mi jár, azt pedig meghatározza az aktuális megjelenése, kora, pénze, személyisége, stb. De ezek SZORZATA! Nem pedig egyenlő arányban.

A legtöbb nő húspiaci értéke duplázódna 6-8 hónap alatt, ha nem lenne igénytelen és lusta. Ja, csak ezért dolgozni kell. Miközben a FB-on elég kitenni "arcos" képet és arra is jön lájk.

Ez az álomvilág okozza a fehérek kipusztulását, csak hogy én is rasszistázzak kicsit.

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:37:30

@K.Peter_85:
"Ez az álomvilág okozza a fehérek kipusztulását, csak hogy én is rasszistázzak kicsit."
Az a rassz, amelyik egyes nők szülés utáni többletkilói miatt pusztul ki, az meg is érdemli!

eßemfaßom meg áll 2020.02.04. 11:10:20

@Valódi Nő: "A házasságot, mint intézményt igenis a férfi találta fel. Mégpedig a vallás, és a papok tudtommal férfiak..."

Szerinted mióta létezik a házasság?

eßemfaßom meg áll 2020.02.04. 11:17:07

@Valódi Nő: Most látom csak, hogy a kijelentésedet egy feminista fosból vett idézettel igazoltad ami szerint a házasságot gyakorlatilag a katolikus papok találták ki:)

Hát ez kurvajó :)

Attilajukkaja 2020.02.04. 11:26:09

@eßemfaßom meg áll:
"Szerinted mióta létezik a házasság?"
Nem engem kérdeztél, de én visszakérdeznék. Mit nevezel házasságnak? Azt, amit a mostani álkeresztény ideológia erőszakol rá az emberekre és csak bizonyos papírok meglétekor ismer el, vagy azt, amit az emberek már évezredek óta gyakorolnak? Vagyis a tartós együttélést és családalapítást.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 13:09:49

@Attilajukkaja: "Vagy akik nem a férfiak árnyékában képzelik el a saját boldogulásukat."

Te is, meg amelyik még árnyéknak tekinti, mehet nyugodtan, van elég nő, lesz másik! :D

eßemfaßom meg áll 2020.02.04. 13:23:18

@Attilajukkaja: biztos vagy benne, hogy pl indiában/kínában/japánban stb álkereszténykednek?

A végén még kiderül, hogy nem is vagyok házas mert csak egy anyakönyvvezetői papírom van az esküvőről ami kb megfelel a neolitikumi egy tűz mellé költözésnek

Attilajukkaja 2020.02.04. 13:52:57

@Grimbusz Makszimusz:
"Te is, meg amelyik még árnyéknak tekinti, mehet nyugodtan, van elég nő, lesz másik!"
Másik, akinek elég, ha háztartásbeli, családanya és szakácsnő lehet a férje mellett? Vagy esetleg egy gazdagabb pasi szeretője? Félreértés ne essék, semmi gondom azokkal, akik ebben látják a "női princípium" beteljesedését, mert kemény meló és nagy segítség. De nem minden nő egyforma. Akik egyenjogúságot szeretnének, azokat miért kezeled le azzal, hogy "nem tudnak igazi nők lenni egy férfi mellett"? Miből gondolod, hogy ez lehet egy nő egyetlen vágya?

@eßemfaßom meg áll:
"biztos vagy benne, hogy pl indiában/kínában/japánban stb álkereszténykednek?"
Nem ismerem az ottani keresztény szokásokat, de a klasszikus keresztény felfogásban az számít házasságnak, ami az ő Istenük előtt köttetett.

"A végén még kiderül, hogy nem is vagyok házas mert csak egy anyakönyvvezetői papírom van az esküvőről"
A keresztény egyház szerint nem vagy az, mert nem Isten előtt léptél házasságra. A mostani álkeresztény kormány viszont elfogadja. Egyelőre.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 14:13:37

@Attilajukkaja: A nők családi szerepének ledegradálása és a családon kívüli érvényesülésük terén többletjogokat (egyenlőséget)hiányoló nézeteid megismerése alapján, szerintem te egyikben sem voltál képes megállni a helyedet! Persze az itt mutatott értelmi képességed alapján ez nem is túl meglepő!

Attilajukkaja 2020.02.04. 14:35:19

@Grimbusz Makszimusz:
"A nők családi szerepének ledegradálása"
Ki degradálta le? Éppen, hogy azt írtam, ez is kemény meló és nagy segítség. :o)))

"a családon kívüli érvényesülésük terén többletjogokat (egyenlőséget)hiányoló nézeteid megismerése alapján, szerintem te egyikben sem voltál képes megállni a helyedet!"
Ez azt jelenti, ha egy nő családon kívül is érvényesülni akar, karriert épít, az már nem lehet sikeres családanya vagy szakember? Mert ezt írod.
Bizonyos szakmákon belüli egyenlőség meg mióta "többletjog"????????

"Persze az itt mutatott értelmi képességed alapján ez nem is túl meglepő!"
Na, megérkeztünk a személyeskedés és a lekezelés fázisába. Kifogytál az érvekből. :o))))

Laci A Lakli 2020.02.04. 14:59:51

@Eeerzsi:
Nagyjából sikerült megint mindent félreértelmezned :D.
"Anélkül is lehet ám valakinek gyereke, hogy férjhez menne."
Ez mi? Én soha nem állítottam, hogy házasságon kívül nem lehet gyerekcsinálni! Attól, hogy egy intézményrendszer valamit elősegít az nem jelenti, hogy nem lehet ez az intézményrendszer nélkül élni.
Ja eddig te vagy az egyedüli aki megpróbálja a saját logikája mentén kifordítani az ember szavait :D

eßemfaßom meg áll 2020.02.04. 19:12:25

@Attilajukkaja: "A keresztény egyház szerint nem vagy az"

Rajdad kívül senki nem beszélt kersztényekről. Kérdezd meg a szakorvosodat, hogy miért van ez a keresztényes fixációd.

Attilajukkaja 2020.02.04. 19:46:33

@eßemfaßom meg áll:
"Rajdad kívül senki nem beszélt kersztényekről"
És? Én beszéltem. Te meg az indiai és kínai álkeresztényekre kérdeztél rá. Hát válaszoltam.

"miért van ez a keresztényes fixációd"
Semmi gondom a valódi keresztényekkel, csak az álszent képmutatókkal.

Helyszíni zsemle 2020.02.05. 04:56:09

Az eltulzott mu felhaborodas azert kell, hogy az igazsag helyett a ferfiakat lehessen tamadni. Valojaban nem ugy van, hogy a tokeletes boldog kapcsolatot felrugja az aljas szex ehes ferfi amiert a feleseg elhizik. Forditva van. Az embereknek szar az eletuk, boldogtalan a kapcsolatuk, ezert elhiznak.
Az elhizas merteke mutatja a kapcsolat allapotat. Egy boldog parkapcsolatban nem hiznak el az emberek, szules utan sem, nincs olyan, hogy minden fantasztikus, de azert 100 kilora hizlalom magam.
Tehat nem a koverseg miatt rugja ki a ferfi not, hanem mert szar az eletuk.

Viszlát és kösz a halakat 2020.02.05. 08:33:11

@Attilajukkaja: egyre biztosabb vagyok abban, hogy te nem játszod a hülyét.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.05. 08:38:28

@Attilajukkaja:" Na, megérkeztünk a személyeskedés és a lekezelés fázisába. Kifogytál az érvekből. :o))))"

Valami problémád van ezzel? Te egyből személyeskedéssel indítottál!

Attilajukkaja 2020.02.05. 13:44:18

@Viszlát és kösz a halakat:
"Milyen árúhoz nem engedett nyúlni? A magas vagy az alacsony árúhoz? És melyik áruhoz?"
Ez mégis mire válasz?

@Grimbusz Makszimusz:
"Valami problémád van ezzel?"
A személyeskedéssel? Igen, mert arra utal, hogy a vitapartner kifogyott az érvekből és elkezd vagdalkozni.

"Te egyből személyeskedéssel indítottál!"
Hol személyeskedtem veled?????????????

Attilajukkaja 2020.02.05. 14:51:30

@Viszlát és kösz a halakat:
"egyre biztosabb vagyok abban, hogy te nem játszod a hülyét."
Bocsi, összekevertem két hivatkozást. Erre a fenti mondatodra kérdeztem rá, hogy ez mire válasz.

Attilajukkaja 2020.02.07. 10:37:09

@klimahisztiverseny győztes:
"A ferfiak tobb mint 75 %-a HAZUDIK"
Erre mit lehet válaszolni? :o))))
Amúgy meg a vágyálmi nővel való szexelés és a valós együttélés, családalapítás két nagyon különböző dolog.
süti beállítások módosítása