Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Válassz motivációs idézetet az évre!

idezetlogo1000x758.jpg

Minden év elején készítsd el saját Motivációs tábládat!

Választottál már motiváló gondolatot erre az esztendőre? Minek, ha már úgyis eltelt két hónap belőle? Mivel már benne vagyunk az évben, akkor se szomorodj el, hiszen bármikor elérkezhet az életedben egy olyan időszak, amikor új célt tűzöl ki magad elé. Bármelyik új célkitűzésed alkalmat adhat kedvenc motivációd elkészítésére. Persze felteheted a kérdést, hogy miért van erre szükséged?

A motivációs idézet célja

- Egy pár sor kedvenc gondolat segít pusztán a pozitív életszemlélet elérésében, fenntartásában. Jobb kedvvel indul a napod.

- Segít az összpontosításban, abban, hogy a célodra koncentrálj, hogy fókuszban maradj. Hozzájárulhat, hogy semmi se térítsen el a választott útról.

- Ha a szívedhez szól, érzelmileg is kötődni fogsz a célkitűzésedhez, ami erősebben segít téged a céljaid elérésében és megvalósításában.

- Hozzájuttathat egy új felismeréshez a spirituális fejlődésed útján, amit eddig nem tudtál, de nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tovább lépj. Igazi katartikus, „homlokracsapós” élményt élhetsz át egy-egy ilyen újszerű felismerés kapcsán. Volt már ilyenben részed? Írd meg!

- Valaki leírt egy olyan gondolatot, ami hozzád közel áll. Mit is jelent ez? Azt, hogy nem vagy egyedül a világon az érzéseiddel, a gondolataiddal! Megerősít abban, hogy mások is hozzád hasonlóan gondolkodnak, olyasmiken mennek keresztül, mint te. Ez vigasztalóan hathat egy nehéz helyzetben.

- Néha nehéz az úton társak nélkül haladnod? Egy-egy ilyen bölcs gondolat segít a kitartásban, sok-sok erőt meríthetsz belőle.

- Vannak emberek, akiknek a könyve megérintett, a meglátásaik a te meglátásaid, a szavaikra hegyeket tudsz megmozgatni? Vedd körül magad a gondolataikkal, olvasd fel fennhangon, tanuld meg őket, szívd be a sejtjeidbe, tedd magadévá őket, hogy aztán a sikereik a te sikereid legyenek! Biztos lehet még folytatni a sort. Ha te tudsz még buzdító gondolatot, miért is érdemes motivációs idézetet olvasni, írd meg!

Az év eleji alkotáshoz

  1. Határozd meg egy szóval, mit is fog jelenteni számodra az új esztendő? Ehhez a legjobb, ha ellazulsz egy kicsit és végiggondolod a terveidet, hogy mit akarsz megvalósítani. Azonban ne időzz sokat, az első benyomásaidra hallgass! Nekem most a REND és MEGCSINÁLOM szavak jutottak először eszembe.
  2. Ha több szó is eszedbe jut, írd le őket, kóstolgasd a szavakat, képzeld el milyen jelentést takarnak és figyeld közben az érzéseidet. Melyekhez kötődsz érzelmileg a legjobban? Melyik szónál kezdett el hevesebben verni a szíved, repkedtek pillangók a gyomrodban vagy érezted úgy, hogy ezt mantrázva akár meglepő sportteljesítményre is képes lennél? Válaszd ki a számodra legfontosabbakat, amik a leginkább megdobogtatják a szíved! Te melyik motivációs szavakat választottad? Írd meg, kíváncsi vagyok!
  3. Ha egy költő veszett el benned, írhatsz egy saját motivációs idézetet, amiben szerepeljenek a kiválasztott szavak.
  4. Ha pedig sehogy nem megy, bizony keresned kell, irány a net, az idézetes és motivációs oldalak, könyvek, újságok. Íme néhány lelőhely, itt biztosan találsz:
  5. http://boldogsagprojekt.blog.hu/2015/06/01/7_gondolat_amit_jo_ha_mindig_eszben_tartasz  , https://www.citatum.hu/kategoria/Motivacio , http://quartz.hu/uzleti-siker/hianyzik-a-motivacio-akkor-ime-az-50-leginspiralobb-idezet/ , http://idezet.info/idezet/motivacio , https://idezet.wordpress.com/category/motivacio/, http://rejtelyekszigete.com/111-motivalo-idezet-avagy-utravalo-leleknek/ , http://eztkeresed.hu/motivalo-idezetek-siker/

Ha megtaláltad lelkesítő szavaidat, idézetedet, akkor – ha nem vagy elég kreatív –, szépen írd fel filccel vagy tollal egy papírra nagy betűkkel és tedd ki egy olyan helyre, ahol minél többet látod egy nap. Ez lehet az a hely, amire a reggeli felkeléskor elsőnek esik a tekinteted, ha van íróasztalod, akkor azon egy központi hely, vagy vele szemben a Motivációs falad. Kirakhatod a szekrényed oldalára, az ajtódra felragaszthatod celluxszal, vagy csak felnyomod egy pici gyurma ragasztóval a falra és kész. Jegyezd be a határidőnaplód első oldalára! Nézz vele szembe minden alkalommal a tükörben!

Ha kreatív vagy, elkészítheted saját Motivációs tábládat akár egy farost lemezre, egy simára gyalult fa deszkalapra, vagy festővászonra. Te milyen módon készítetted el az idézetedet? Fényképezd le, és küldd el nekünk, hátha sokan tudnak meríteni az ötletedből!

Készítsd el saját magad a  Motivációs tábládat, a leírást az Ecset és Toll menüpont alatt keresd majd!

Teljesítsd be női küldetésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr6713705020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása