Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Szavazz te is a Montázsmagazin pályázatán!

napfurdozes1000x999logo.jpg

Ezúttal egy amatőr festők részére meghirdetett festménypályázatra invitállak, ahol te is szavazhatsz a neked tetsző képekre március 25 éjfélig. Hogyan adhatod le voksodat?

A szavazás lépései

1. Legelőször kedveld a Montázsmagazin közösségi oldalát az alábbi linken: https://www.facebook.com/pg/montazsmagazin/photos/?tab=album&album_id=1892791374088560

Tehát Like a magazinnak, különben a szavazatod érvénytelen. (Ha lejjebb görgetsz, már ott is láthatod a festményeket, amikre rákattintva az alábbi pontnak megfelelően voksolhatsz.)

2. Böngészd végig a pályázatra beküldött 96 alkotást. Amelyik elnyeri tetszésedet, az mellett a kép mellet nyomj egy kattintást a Tetszik gombra.

https://www.facebook.com/montazsmagazin/photos/a.1892791374088560.1073741856.334990116535368/1892804807420550/?type=3&theater&notif_t=mention&notif_id=1521421698805310 Amelyik kép a legtöbb szavazatot kapja, azé lesz a közönségdíj. Neked melyik kép lett a kedvenced? Írd meg! Azt is, hogy miért tetszett

Dilemmában vagy, hogy miért szavazz? Úgy gondolod, hogy a te voksod úgy sem ér semmit? Figyelj! Egy Valódi Nő használja ki azt, amit elődeink eredményként elértek. Csodálatos korban élhetünk, hogy nőként is mindenbe beleszólhatunk: alakíthatjuk kis településeink életét; élhetőbbé, szebbé tesszük ezáltal környezetünket, befolyással lehetünk a tőlünk talán kicsit távolálló politikára, gyermekeink, unokáink életét változtathatjuk meg és még sorolhatnám. Ha nem vagy az a nyüzsgő típus, tőled idegen ez az egész, akkor épp itt az ideje kicsiben elkezdeni. Szokd meg, hogy a hangodat hallasd és értékeld azokat a lehetőségeket, ahol a véleményedre igenis számítanak! Közben pedig, ráadásként – zömében nőtársaid által készített – szépséges képekben gyönyörködhetsz

A nyár varázsa – a Montázsmagazin idei festménypályázatáról

A magazin ezúttal ötödik alkalommal hirdette meg festménypályázatát amatőr festők számára. A „verseny” növekvő népszerűségét mutatja, hogy míg 2016-ban 44 alkotó pályázott, addig az idén 96 alkotást küldtek be, gyakorlatilag megduplázódott a jelentkezők száma. A legelső alkalommal fotópályázatot szerveztek képzőművészeknek, ezt három festménypályázat követte Orgonás csendélet, Tavaszi pillanatok és Csodálatos természet címmel. Mindegyik eseményt egy-egy antológia kiadása követte, melyek színvonalas, a pályázott képekkel illusztrált verses, illetve rövid prózákat tartalmazó kötetek. Az első Lelkünk ünnepnapjai címmel jelent meg 2014-ben, ezt követte az Életutak, majd a Csak a szeretet örök… . Végül a 2017-es, a Csodálatos természet címet kapta. Mindegyik igazi alámerülést jelent a költészet és festészet magasba emelő világába.

Az idei pályázat eredményhirdetéséről 2018. április 2-án olvashatsz majd a Montázsmagazinban http://montazsmagazin.hu/ és a fent megjelölt közösségi oldalon

Ismerd meg a Montázsmagazint!

Az online újságot 2012-ben alapították, amelynek küldetése: „a kultúra terjesztése, az értékek felmutatása, megőrzése, példaképek állítása, és a pozitív szemléletű írások által életünk gazdagítása”, áll a Csodálatos természet című antológiában. A magazin állandó munkatársai szinte ontják a programot, színes időtöltést kínáló ajánlókat, a lélekre ható interjúkat, úti beszámolókat, cikkeket.  Kiemelten kezelik a kezdő írók, költők megismertetését, számukra megjelenési lehetőséget biztosítanak, mindamellett nem feledkeznek meg a festőkről, a művészetek különböző ágai iránt elkötelezettekről sem. Mint látható, jól megfér egymás mellett a kultúra megannyi szelete, mely tortát megkoronáznak a könnyedebb, a Valódi Nőket is érintő mindennapi témák, mint a divat, életmód, receptek, utazás. Jó olvasást kívánok neked!

Teljesítsd be női küldetésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr9813753504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása