Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Valentin-napi kérdőív férfiaknak
1 kérdésből álló quiz, hogy mi Valódi Nők megtudjuk, mire is vágytok igazán!


prt_sc_paintlogo.jpg

Közeledik a Valentin-nap.

Azt hiszem, mi csajok egy kicsit „túlpörögjük” ezt a február 14-ét. Hetekkel előtte járjuk a boltokat, hogy mit is vegyünk fel az aznapi randin, minimum fél óra csak az üdvözlőlap kiválasztása. Verset írjunk bele? Vagy a fényképünket ragasszuk bele? Sima kék vagy piros tollal írjuk bele a szöveget, húzzuk a kép köré a díszítést? Milyen tortát süssünk? Vegyünk szívalakú tortaformát, vagy valamilyen piros gyümölccsel rakjuk ki a szívalakot? Netán reggelire a tükörtojást is szívalakú serpenyőben süssük neki? Milyen díszítést tegyünk a lakásba aznap? Keressük a piros asztalterítőt, az illatos gyertyát, mécseseket a fürdőkád szélére, rafia-szívet lógatunk az ajtókilincsekre, a cuppogós szívalakú párnát is előhalásszuk a gyerek plüssállat-tartójából. Új szerelmesként boldogan tervezzük az otthoni gyertyafényes vacsora fogásait. S meg vagyunk győződve róla, hogy örülni fog a szívecskés alsónadrág vagy pizsama láttán.  Nem sorolom tovább. Te miket tettél, vagy vettél Valentin-nap alkalmából? Milyen ötletekkel lepted meg szerelmedet? Írd meg! Feltetted már utólag neki a kérdést, hogy megtudd örült-e neki igazán? 

Tudod-e mire vágyik a szerelmed valójában Valentin-napon?

Ha nem, és szeretnéd még idejében megtudni minek is örülne őszintén, kérlek, töltesd ki vele ezt a rövid kérdőívet! Itt találod:<>

 

Kérlek, hogy minél többen osszátok tovább, hogy minél több férfi kitöltse, hiszen ez fontos számunkra, rengeteg időt, idegeskedést, felesleges készülődést spórolhat meg nekünk, csajoknak!

Ha férfi vagy és van olyan ajándék, ami nem szerepel a kérdőívben, de tudatni akarod velünk, hogy erre vágysz, légy szíves írd ide kommentben!

A kérdőív eredményét természetesen majd itt, a Valódi Nő blogban olvashatod! 

Teljesítsd be női küldetésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr10014619030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása