Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Légy önmagad szépségmentora!

ia-lifestyle-1024x1024logo.jpg

Tudd meg, hogyan mondhatsz búcsút a ráncoknak, élhetsz egészségesebben és fiatalabban!

Vágyni, hogy szép legyél, a nőbe és férfiba épített program.

Már kislányként illegetted magadat a tükör előtt, anyukád szádra mázolt piros rúzsában? Kisfiúként pedig apukád 43-as cipőjében kaffogtál? Mindez azt mutatja, hogy SZÉP szeretnél lenni, és ez a génjeidbe van kódolva! Ne szégyelld hát, merj, akarj szép lenni! Gyere velem, megmutatom, hogyan:

Nőként félsz, hogy a kiadott rengeteg pénzért cserébe elfuserált feltöltést kapsz, eltorzulnak arcvonásaid? Férfiként a stressz, a munka, a kemény edzések kopaszodó fejet, egyre mélyebb ráncokat, alvatlan éjszakákat hagynak maguk után? Válassz professzionális termékeket, amelyek kockázat nélküli, biztos eredményt hoznak, igaz, nem egyetlen nap alatt.

  1. A szépség a bőrünkkel kezdődik. Válaszd a Jeunesse cég különleges, őssejtterápián alapuló, fiatalító termékeit! A menüben személyesen is meggyőződhetsz hatásosságukról: retusálatlan, valós fényképekkel igazolom, nézd meg őket. Akár szépülni szeretnél, akár újabb megélhetési forrást keresel ebben a bizonytalan helyzetben, akár kozmetikusként, bőrgyógyászként, fodrászként, sportolóként alkalmaznád a készítményeket, keress meg! Elérhetőségeimet megtalálod a www.facebook.com/szepsegmentor oldalon, vagy írj a szepsegmentor.com@gmail.com e-mail címre.
  2. Nincsen szépség egészség nélkül. Ha már évek óta használsz gyógyszereket, és eleged lett abból, hogy a szervezetedet mérgezed, hogy életed végéig kell szedned a tünetmentesítőket, miközben az ok ott marad. Nos, akkor ismerkedj meg a doTERRA terápiás hatású aromaolajaival: számos alkalmazási lehetőséget, tapasztalatot találsz a menüpont alatt. Ha anyuka vagy, masszőrként, kozmetikusként dolgozol vagy bármely segítő (pl. ápolónő, coach) szakmában, vagy csak a saját családod gyógyítója szeretnél lenni, netán fizetés kiegészítést keresel, jelentkezz!

Légy önmagad szépségmentora!

Ha kipróbálnád a termékeket, és árkedvezményt szeretnél, vagy a vírus miatt szeretnél több lábon állni, és plusz kereseti forrás érdekel, ismerd meg egyik, vagy akár mindkét céget, építs saját üzletet. Légy te is szépségmentor: segíts másoknak, hogy szebben, fiatalon, egészségesebben éljék életüket. Szerintem csodás életcél, hogy jobbá tehesd a többi ember életét –, hiszen közreműködéseddel mindkét cég, a hátrányos helyzetű országokban emberek millióinak ad biztos megélhetést, tiszta ivóvizet, képzéseket, menekülést a nyomor és kizsákmányolás elől. Gyere, és csatlakozz! Légy te is szépségmentor, hogy együtt megváltoztassuk a világot! Jelentkezz az elérhetőségeim valamelyikén.

Írd ide, téged mi érdekelne a szépségeddel, egészségeddel kapcsolatban?

Légy önmagad szépségmentora!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Szépségmentor Facebook oldalát!

www.facebook.com/szepsegmentor

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr4816240198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása