Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Hogyan legyél úrrá afelett, hogy idősödsz?

 

montazsidezetlogo.jpg

Te melyik táborhoz tartozol? Azokhoz, akik harcolnak az öregedés ellen és minden eszközzel próbálják megfiatalítani magukat? Vagy azokhoz, akik elfogadják és igyekeznek felfedezni az értékeit ennek az élet-időszaknak? Bármelyik oldalon is állsz, mindkét esetben van egy olyan eszköz, ami megkönnyítheti számodra az idősödés megélését.

Bocsi, de most nincs kedvem hosszan részletezni az öregség kialakulásának menetét, végig elemezni, hogy milyen jelei vannak, sajnos tudjuk ezeket mindnyájan. Sok mindent ajánlanak, mit tehetünk az idősödés megfékezése érdekében, majd talán foglalkozunk is vele később részletesen.

Egy biztos: eltakarhatod majd a ráncokat az arcodon kendővel, a hajadat is beszínezheted de az elméd lassulását, az egyre gyakoribb feledékenységet nem palástolhatod.

Fogadd hát humorral

és azzal a reménnyel, hogy téged majd minél később látogat meg!

A két író között lejátszódott epizód idején Déry Tibor már nyolcvan év felett, Örkény István még jóval fiatalabb volt. /Képek forrása: Wikipedia/

Van olyan vicces sztorid, ami idő emberrel esett meg? Oszd meg velünk! Neked milyen tipped van, hogyan nézzünk egy bizonyos kor fölött a tükörbe? Szerinted mi segít a látvány, a tapasztalat, idősödő énünk elviselésében?

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr8314879762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása