Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Ajándékozd magad Valentin-napra!

ajandekozdmagadfeliratlogo.jpgHölgyek! A férfiak ilyen ajándékot várnak. Ismerjétek meg a Valentin-napi kérdőív férfiaknak eredményét! (Kép forrása: Pixabay és Free SVG)

Azt hiszem, mi csajok kissé túlspirálozzuk ezt a kérdést. Szív alakú sütiformák után kajtatunk a boltokban, barátnőinket ostromoljuk, hogy szerintük melyik a legszebb szerelmes versidézet, amit az üdvözlőlapra írhatunk, mérgelődünk, ha a szív alakú tükörtojás leragad a drágán vett serpenyőben és még sorolhatnám. Volt már olyan Valentin-napi ajándék, ami nem jött be? Meséld el a történetet! Ezért is gondoltam arra, hogy a legokosabb lenne, ha magukat a férfiakat kérdezném meg, hogy minek is örülnének igazán ezen a jeles napon? Remélem a válaszokkal sok nőnek és jó időre megoldom az ünnepléssel kapcsolatos gondját.

A február 07-én közzétett kérdőív https://valodino.blog.hu/2020/02/07/valentin-napi_kerdoiv_ferfiaknak_157 bevallom, egy kicsit hosszú lett a 25 darab lehetőséggel, amit rangsorolni kellett, de nem akartam kihagyni semmit. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy a majdnem 1 hét alatt mindössze 15 kitöltés érkezett :-( . A másik ok pedig az lehet, hogy sok pasi ki nem állhatja ezt az ünnepet sőt, még annak sem nevezi, legszívesebben eltörölné. Csak hogy ez utóbbit én most kizártam, mint opció, hiszen nem vezetett volna közelebb a célhoz. Na, nézzük akkor az eredményeket!

4 kérdőív erősen torzít, ugyanis 2 férfi minden lehetőséghez a „Légy az enyém”, vagyis szex, 1 fő pedig mindenhova az Édesség alternatívát választotta. 1 válaszoló az első három helyen szerepeltette „Légy az enyém”, vagyis szex-et. Mivel a matek sose volt az erősségem, így nem fogom a Google által kihozott százalékokat átszámolni az előbbiek figyelembevételével. A lényeg szerintem így is jól látható, ill. a fentiek még súlyozzák is azt. 

A férfiak az első helyre tették, a legjobban arra vágynak, hogy Valentin-napkor

1helylogo.jpg

„Légy az enyém”, vagyis szex legyen az ajándék a részedről. A kördiagramon jól látszik, hogy a válaszolók 33%-a szavazott erre, és megsúgom, hogy a 2. helyen is ennyivel szerepelt, és akkor az már a férfiak több mint felét jelenti. Tehát ha boltba járás nélkül szeretnéd megúszni ezt a napot, akkor van rá lehetőséged, hogy megadd a módját. Ha pedig még emlékezetesebbé szeretnéd tenni az eseményt, ezt már nem biztos, hogy megúszod az üzletek kínálata nélkül, erre kiváló ötlet egy új, piros hálóing vagy selyemköntös, egy elrejtett üzenet vagy szimbólum valamelyik testrészeden, amit az úrnak meg kell keresnie. Neked is van ötleted, ami bevált?

Figyelem! Innentől kezdve a torzítás miatt minden helyen ez az opció szerepel százalékosan a legnagyobb arányban, a többi csak ez után következik, de nem fogom a továbbiakban minden helyezésnél kiírni, így erre végig légy figyelemmel, mikor az értékelést olvasod!

Második helyen szeretnék:

2helylogo.jpg

a Közös vacsora otthon opciót, amire a válaszolók 20%-a voksolt. Tehát még sem feltétlenül úszod meg munka és bevásárlás nélkül a február 14-et. Szerintem egy csirkés menüvel viszonylag rövid idő alatt meg vagy, már csak két szál gyertya és egy üveg fehérbor hiányzik csak az ünnepi asztalról. Ne válassz túl bonyolult menüt, mert nem fogják értékelni, ha hulla fáradt vagy és olajszagtól bűzlik a hajad. Javaslok egy tepsis lazac steak-et, vagy bármely tepsiben készülő ételt, hiszen egyszerre a köretet is el tudod készíteni a hússal, és amíg ketyeg az idő, te magad vehetsz egy illatos, pihentető fürdőt is akár. Ha pedig még ez is bonyolult, rendelj egy hidegtálat vagy a párod kedvenc pizzáját extra óriás kivitelben :-) . Ja, és az alkalmi ruháról se feledkezz meg. Te mit főztél? Írd meg!

Erre vágynak a férfiak a 3. helyen

3helylogo.jpg

persze még mindig csak a „Légy az enyém, vagyis szex után: Közös vacsora egy étteremben. A válaszolók 20%-a döntött így. Ha általában ő állja a cechet, akkor ez alkalommal te is felajánlhatod, hogy kifizeted a számlátokat. Fiúk, férfiak, szívesen vennétek a felajánlást? Itt megjegyezném, hogy elég erősen bejött 13,3%-kal a Hétvége egy wellness szállodában.

Ezt szeretnék a 4. helyen:

4helylogo.jpg

Gyertyafényes fürdés a kádban otthon 13,3%-ban, fej-fej mellett az otthoni vacsorával. Ha nem vagytok túl beszédesek, akkor ezt áthidalandó valami kellemes zenét is bekészíthetsz, ha szégyellős vagy, akkor valami extra habot generáló habfürdőt válassz. Az ellazulás érdekében az előre behűtött pezsgőről se feledkezz meg. Ha nagyon szereted az extrát, akkor rózsaszirmokat szórj a víz tetejére.

A további helyezés felsorolásszerűen:

5helylogo.jpg

  1. hely: Az első két helyen szereplő opció dominál, Közös mozi, koncert 13,3%, a többi egyenlő eloszlással, nem emelkedik ki egyik sem.
  2. hely: Fénykép róla 13,3% /Parfüm, arcszesz, tusfürdő/Hétvége egy wellness szállodában
  3. hely: Közös mozi, koncert 20%
  4. hely: Édesség 26,7%
  5. hely: Extrém meglepetés élmény: ejtőernyős ugrás, Ferrari-vezetés, bungee jumping,                               szélcsatorna lebegés 13,3%
  6. hely: Színházi előadás, egyszemélyes színdarab 20%
  7. hely: Könyv 13,3%
  8. hely: Valentin-napi szexi fehérneműs „akció” 20%
  9. hely: Személyes levél vagy vers tőle 20%
  10. hely: Masszőr által végzett normál testmasszázs 13,3%

15-16. hely:        Édesség 13,3% , majd utána egyenlő megosztással a többi

  1. hely: Masszőr által végzett normál testmasszázs 13,3%/ Személyes levél vagy vers tőle 13,3%
  2. hely: Egy új darab a kedvenc hobbidhoz vagy gyűjteményedhez 13,3%
  3. hely: Belépő egy sportrendezvényre pl. foci- vagy kézilabda- vagy bokszmeccs, autó- motorversenyre 13,3%
  4. hely: Extrém meglepetés élmény: ejtőernyős ugrás, Ferrari-vezetés, bungee jumping,                               szélcsatorna lebegés 13,3%
  5. hely: Üdvözlőlap 20%

22-23. hely:        Édesség/ Valentin-napi szexi fehérneműs „akció”/ Extrém meglepetés élmény

  1. hely: Üdvözlőlap 20%/Közös tánc 13,3%/ Új játék PC-, Playstation-, Xbox-ra

Összefoglalásképpen tehát vezet minden szinten a „Légy az enyém”, vagyis szex! Csajok, kinek okozott ez meglepetést :-) ? Míg a Parfüm, arcszesz, tusfürdő már a 3. helytől meg van jelölve, addig a Szívecskés alsónemű, pizsama csak a 7. helytől, a Színházi előadás, egyszemélyes színdarab pedig csak a 10. helytől jelenik meg a szavazásban. Igaz az első helyektől fogva választott opciók voltak, de csak ritkán, 1-1 válaszadó értékelte magasra a Saját kezével készített ajándékot, Stand up humorista műsort, Könyvet, Közös táncot, Új játékot PC-, Playstation-, Xbox-ra. Egyértelmű sereghajtók a Közös tánc, Üdvözlőlap, CD, DVD, bakelit lemez. A boltok kínálatában slágernek számító Plüss maci, párna szívecskével és Szívecskés alsónemű, pizsama a középmezőnyben végeztek.

Ami kellemes meglepetést okozott

Legutolsóként szerepeltettem egy ilyen lehetőséget: Sok mindent leírtál, de ez nem szerepelt, és én erre vágyom: a „Dildo”-t, „SEX”-et, „Tömlős sajt”-ot leszámítva nagyon szép kívánságokat is kaptunk, mi nők, mind leírom, olvassátok:

Szeretetet és szerelmet 365 napra...őszinte leszek , utálom a Valentin napot...

ő kezdeményezze a szexet

Hűség

Igazából elég ha csak szeret az év minden napján.

Egy nap kirándulás kettesben.

meglepetésölelés, majd nyugis meghittebb pillanatot utána

Csajok, mit szóltok? Hát nem angyalbögyörők? (Tudom nem, mert az nudli :-).) Akkor cukik, nem? Én meghatódtam, és ti? Írjátok, meg, hogy ti mivel készültetek Valentin napra és milyen volt a fogadtatása!!! Mindnyájan tanulunk belőle…

Ha szeretnéd, hogy kommented bekerüljön a Valódi Nő kézikönyvbe, csatlakozz a Valódi Nő Facebook csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/427112458156085/?source_id=654622728041634

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

www.facebook.com/valodinoblog

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr9215473466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása