Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Valódi Nő - Blogébresztő

ebreszto1000x654.jpg

Azért lett ébresztő a blogindító poszt címe, mert a bennem, benned lakó, talán háttérbe szorított, talán le is tagadott, meg nem élt Valódi Nőt szeretném bennünk tudatosítani, felébreszteni, előtérbe helyezni. Célom, hogy az élet ritka ajándékaként magunkban felfedezett Valódi Nőt segítsem a küzdelmekkel teli, folyamatosan leckékkel teli útján. Bízom benne, hogy olyan megbízható tudást, gyakorlati tapasztalatok tárházát sikerül a Valódi Nő blogon összegyűjtenem, amelyek nem okoznak csalódást és igazi mankónak, támasznak bizonyulnak a Valódi Nő mindennapjaiban. Ugye Te is segítesz nekem ebben?  (Itt szeretnélek megkérni arra, hogy tegeződjünk!)

Te Valódi Nő vagy? Ki a Valódi Nő?

Írd meg nekem! Az én jelenlegi elgondolásom szerint a Valódi Nő az újságok címlapjáról, a kivetített gondolatainkból, a filmvászonról ránk köszönő álomnő ellentéte. Tehát nem egy idealizált külsejű, könnyed és sikeres életvitelt folytató, folyton mosolygó, felszínesen bármiről elcsacsogó, gondtalan, szexre éhes, munkájában és családjában tökéletesen teljesítő nőre gondolok. Nem.

A Valódi Nő felismeri, hogy – sajnos – tökéletlen, vannak hibái. Igen, kicsit narancsbőrös a feneke, néha behisztizik, ha ideges a körmét rágja, frusztrálja a sok tennivaló meg az, hogy nem jut el az edzőterembe, a gyerekkel nincs kedve társasozni, hogy elsózta a káposztás tésztát és szex helyett inkább bevágná a durmit. Ezt a felsorolást még sokáig folytathatnám. Folytasd te! Szerinted milyen a Valódi Nő a mindennapokban?

Én is Valódi Nőnek érzem magam (ennyit elég is rólam tudnod, mivel ebben a blogban nem én leszek a középpontban, hanem TE). Most pedig éppen mérges vagyok. Dühös vagyok a szüleimre – akik sajnos már nincsenek velem –, mert nem mondták el, hogy az élet, a Valódi Nő élete igenis nehéz! Hogy nem lesz fenékig tejfel!

– Apu, nem mondtad el, hogy a férfiak bántják a nőket, hogy lesznek emberek, akik a szemembe hazudnak, hogy a kollégám „alám tesz” majd a munkahelyen!

– Anyu nem mondtad el, hogy a pasim majd megcsal, hogy a szülésben elvérezhetek, hogy ellep a mosni-, vasalnivaló, hogy a legegyszerűbb dolog nem fog menni, amit mindenki tud: palacsintát sütni!

– Nem mondtátok el, hogy meg fogtok betegedni és mit kell majd csinálnom, csak ott állok dermedten, mert meg fogtok halni!

Minderre nem készítettek fel! Te – kedves olvasó –, most talán azt mondod, hogy egy újabb sipákoló liba vagyok, aki másra tolom a felelősséget ahelyett, hogy felnőtt módon két lábra állnék. Lehet, de nem érzem így! Inkább csak most tudatosult mindez bennem. Téged mire nem tanítottak meg a szüleid, tanáraid? Mit érzel, mi hiányzik a nagybetűs életre nevelésedből? Írd meg!

Ha úgy érzed, hogy a te életed is nehéz, ha nem élvezed igazán azt, hogy Valódi Nő vagy, ha keresed az utadat, mert „uram bocsánat” a negyedik X végéig sem volt még időd foglalkozni ezzel, tarts velem! Ha éppen az első tartós párkapcsolatodat éled és elkeserít, hogy folyton csomós a rántás és ciki anyukádat megkérdezni, gyere velem! Ha százszor nekiálltál már, de még sosem sikerült lefogynod, jöjj velem, hátha együtt sikerülni fog! Bizony, én nem altatlak el azzal a vígasszal, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Ha ducimalac vagy és rosszul érzed magad a bőrödben, igenis NE FOGADD EL! A Valódi Nő folyamatosan fejlődik, képzi magát, tanul a hibáiból, nem adja fel, hanem újra és újra nekilát, hogy elérje célját. Kilencvenkilencszer csődöt mondtál már? Századszor menni fog! Nyugdíjas lettél, egyedül maradtál, a gyerekeid rád sem néznek? Mi számítunk rád, kell a tapasztalatod, írj nekünk!

Remélem, hogy a Valódi Nő blog által sikerül egy olyan tudásbázist felépíteni, amihez bármikor fordulhatsz! Itt ugyanis csak olyan információkat fogsz megtalálni, amik ki lettek próbálva, le lettek tesztelve, biztos tapasztalatokon alapulnak. Inkább lesz kevesebb, de alkalmazhatóságánál fogva többnek bizonyul majd. Építek egy recepttárat, kirándulásokkal tarkított élményeket nyújtok át, hogy összetartsd a családodat, háztartási praktikákat osztok meg, csinálok veled majd egy fogyókúra életmód programot, szépítem a lakásodat, szépítelek téged… Olyan tippeket, tanácsokat szeretnék átadni neked, ami hozzásegít ahhoz, hogy felfedezd, élvezd és fejleszd nőiségedet!

Teljesítsd be női küldetésed!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr1213637578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása