Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Menüismertető - Habverő

habvero_menuismlogo1024x644.jpg

A Habverő menüpont alatt egy dolgozó, családos, önmegvalósító Valódi Nő életmódjába beleférő, nem túl bonyolult recepteket fogsz találni. Ez azt jelenti, hogy törekszem az egyszerű, gyors elkészíthetőségre, olyan alapanyagokra építünk, amiket kis hazánkban a vidéki boltokban is megtalálsz, az ételek alkalmazkodnak majd étkezési szokásainkhoz, ugyanakkor választok olyan recepteket is, amik alkalmasak arra, hogy „villants” velük egy vendéglátás alkalmával és a napi rutinba könnyen beépíthető újdonságoktól sem fogok elzárkózni. Megpróbálom minél részletesebben leírni a recepteket, így egy kezdő háziasszony is el tudja őket – remélem – készíteni. A Tipp és Fontos kiemelések után mindig valami nélkülözhetetlen tudnivalót, főzés-sütési alapfogalmat, tapasztalatot, jól bevált fogást, figyelmeztetést, plusz információt fogsz találni! Így itt akkor is meg tudsz tanulni főzni-sütni, ha csak most mentél férjhez és anyukád nem tanított meg, vagy neked nem volt kedved ellesni tőle a konyhai titkokat. Amiket én nem tudok, arra ti fogtok engem megtanítani J. Éppen ezért a Valódi Nő blogon csak kipróbált receptek lesznek megtalálhatók! Itt nem fogsz olyat olvasni, amiből a végén egy ehetetlen, kidobandó valami lesz. Ehhez túl drága az én időm és a te időd is. Bízhatsz bennem! Ha küldesz be receptet, ezért ne légy türelmetlen, csak akkor fogom közzé tenni, ha azonosulni tudok vele, ha már én is kipróbáltam, így felelősséget tudok vállalni érte és az egyszerűség, gyors elkészíthetőség kritériumainak megfelel.

A kiposztolt receptek közös, fő jellemzője a finom, magyaros ízvilág, hogy kipróbálásukkal te, mint Valódi Nő a pasidat hosszú távon megtarthasd, ne az anyukájához járjon vissza ebédelni. Ugye ezt te sem akarod? Ugyanakkor gazdagítani fogom a kínálatot olyan receptekkel is, amik a korszerű, egészséges, netán energiaszegény táplálkozásba, fogyókúrába is beleillenek. Ha kimondottan ez utóbbi téma érdekel, nézz át a Súlyzó menüpontra is!

Teljesítsd be női küldetésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr8614550866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása