Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Titkos kert – szigorúan csak nőknek!

 

titkoskertlogo900x598.jpg

Ha szeretnéd megtudni, hogy a kerted hogyan tart tükröt eléd, hogy növényeid, kerted gondozása révén hogyan tudhatod meg, hogy milyenek is valójában a férfiak, akkor gyere és olvasd el a Valódi Nő blogon!

Idővel rá fogsz jönni, micsoda hatalmas,

felülmúlhatatlan élmény, hogy végre egy élőlény,

amelyik nem beszél, ám meghálálja gondoskodó bizalmadat:

új hajtást hoz, virágzik neked. /Keresztury Tibor/

Kacsingat a tavasz, fütyülnek a feketerigók a kertben. Miről is írhatnék másról, mint a virágokról, növényekről, a kertről. Szeretnék neked kedvet csinálni ehhez a kellemes, felszabadító elfoglaltsághoz, remélem sikerül!

Mi is nekem a kert? Megpróbálom megmutatni neked!

 

A kert művészet, színek kavalkádja, mint a festményeken, formabontó tervezés, a csend hangja és ugyanakkor madárdal-koncert egyben, szépsége költőket igéz és idéz meg. Ugyanúgy, mint te magad: Valódi Nő-társam. Ahogy te a férfi ihletadó múzsája vagy, úgy a virág, a kert pedig a tiéd lehet. Ha szerelmes leszel kertedbe, férfiként bánhatsz vele: megszelídítve bevetheted, megtermékenyítheted, tenyereden hordozva kényeztetheted, mindenki által irigyeltté teheted. Ha visszaélsz bőkezűségével, kimerítheted, ha nem vigyázol rá, elveszítheted. Gyakorold a kerti munkában magad és cserében kerted megmutatja neked, milyen lehet férfiként élni. Ha figyelsz tanításaira, jobban megérted férfi-társadat! Ha te semmibe veszed a kertet, ne csodálkozz, ha a férfi megaláz téged.

A kert misztérium, titkok tudója, tündérmesék őrzője, életünk bölcsője, Isten adománya, a tökéletesség megnyilvánulása. A kert szépség és bölcsesség rejteke, béke és nyugalom szigete, gyógyír a bajra, vigasztalás hűsítő harmatja.

A kert él: ha éhes vagy enned ad, hallgatja bánatod, felissza könnyeid, szeretettel simogat, veled együtt lélegzik, s ahogy te is, változik! A kert felemeli lelkedet, szépségével inspirál, színeivel megbabonáz, szüntelen alakulásával megigéz.  

Secret Garden - Sleepsong from BadAtti2d (Bill Holybee) on Vimeo.

Hallgasd meg kérlek, ezt a dalt! Igaz a képi világa számomra kicsit sok, de a dal – az is igaz, hogy egy altató – annyira mennyei női hang, lélekemelő és relaxáló, hogy muszáj megosztanom veled. Remélem hatására megérzed, hogy a kert milyen tündérmeséket és titkokat rejthet számodra.

Igaz ruhád földes, poros lesz, a kertben-lét megtisztít mégis! Kitisztulnak gondolataid, a probléma megoldandó feladattá szelídül, a bánat megenyhül, a bőröd kipirul, hajkoronád szélfúttan keretezi majd arcod. Te magad is megszépülsz, ahogy szépíted kertedet. S megszépülsz a férfi szemében, aki közben téged nézeget. A férfiak szeretik a szorgalmas nőket. Párod büszke lesz rá, hogy epret nevelgetsz, anyjának a te petrezselymedből szedhet. Tökéletlenséged ellenére oly tökéletesnek lát majd, mint amilyennek Isten teremtette a kertet.

Szagold meg földjét: mily ismerős illat az! Őstudatunkból emlékszünk rá. Ugyanígy szívják be női ősillatodat a férfiak!

Tapintsd meg fái kérgét! Lelked sérüléseire emlékeztet, minden mézgája, mint lelked megkövesedett borostyánja. Te döntesz: vagy lecsiszolod őket, meggyógyítod sebeid vagy hagyod, hogy gyémánttá érlelje őket az idő. Tanítsd meg a férfit, hogy legyen kiszámítható, hogy uralkodjon szavain, mutasd meg neki mit tehet lelkeddel, tedd bátran egy fa kérgére kezeit!

Nézegesd kedves virágait: tükröt tartanak eléd, hisz ily szép és törékeny vagy te is! Tanítsd meg rá a férfit, hogyan tudja bimbódat virágzásra bírni, hogy termést hozzál és boldogan nevelgesd sarjaid!

Hallgasd a kertet! Értsd meg a madarak tavaszt hozó énekét, halld meg a pillangók szárnyának halk neszét! Azt mondod, nem hallod? Azt mondod, nem érted? Hát akkor a férfi téged hogyan értsen meg? Segíts neki, hogy megtanulja, ha épp nem szólsz hozzá – valójában némán szenvedsz, amiről kiabálsz vele – nem is az az igazi bajod, ha vasaláskor végigsimítod az ingét – nagyon szereted, ha ellököd őt, azt szeretnéd, hogy megöleljen!

Ízleld meg kerted terményeit! Zöldségei eléd tárják a föld sóit, gyümölcsei édesek neked, sok növény savassága pont, hogy lúgossá teszi véred, keserű gyógynövényei gyógyítanak téged. Te ugyanilyen légy a férfi számára, kis ligeted mindenre megtanít téged! Ahogy a kert egy nő tanítómestere, úgy lesz a nő a férfi tanítója és egyben édenkertje.

The Secret Garden / Le jardin secret from Sodapop - L'artistic mouv'ment on Vimeo.

Ez a csodálatos tánc mindent megmutat, amit eddig leírtam. Eléd tárja abba vetett hitemet, hogy mi nők azért születtünk e világra, hogy a darabos, durva férfi lelket finomítsuk és a sajátunk rezdüléseire megtanítsuk, hogy a tanulási folyamat végén fantasztikus összhangban működjön a kettő a közös célok elérése érdekében, egymást ösztönözve és szüntelenül segítve!

Műveld meg kertedet! Örömmel, boldogsággal, ésszel, furfanggal, ne szolgasággal és feltétlen megadással. Ha így bánsz a férfival és gyermekeiddel, mások is észreveszik majd, mert családod virágozni fog és harmóniát, szépséget, gyümölcsöt terem.

Műveld meg kertedet! Cserébe az megtanít mindenre. Ha csak egy erkélyed van, akkor ott, ha csak a lakásod van, akkor ott nevelgesd növényeid. Írd meg, hogy neked van-e kerted? Milyen kerted van, hogy néz ki, mit nevelsz benne? Hol és hogyan foglalkozol növényekkel? Milyen téren nyújt kikapcsolódást számodra ez a szabadidős tevékenység? Mit kapsz a virágaidtól, mit tanultál meg tőlük? 

A kert megtanít a szeretetre! Szeresd, ápold a növénykéid és azok virágoznak, teremnek neked. Szeresd, gondozd családtagjaid és ők észreveszik gondoskodásod. Csak tedd csendben és kitartóan és bőséges aratásban lesz részed. Ha urambocsá’ nem viszonozzák? Az ember a bánatban kitépi kertje virágát, nem gondozza többé, hagyja elvadulni, kapujára lakatot ver, elmegy és vissza se néz többé. Hogy ne így történjen gyere, és megmutatom, hogyan gondozd kertedet s általa, hogy tanítsd férjedet de, legfőképpen hogyan fejleszd női énedet!

Teljesítsd be női küldetésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr2814685926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása