Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Azt a munkát végzed, amit szeretnél?

 

117thairrefuelingwing5.png

Ha NEM-mel válaszoltál magadnak a feltett kérdésre, munkahely változtatás helyett megtudhatod, hogyan változhat a jelenlegi helyzeted értékes lehetőséggé számodra. (Kép: 117th Air Refueling Wing)

 

Nem hallják a munkatársaid amit mondasz, nekem megsúghatod! Szóval, NEM a válaszod. Évek óta ott dolgozol már, de boldogtalan vagy. Csinálod, mert valahol pénzt kell keresni. Megbízható munkaerő vagy, ha nem is vagy kiemelkedő, de jobban teljesítesz, mint a nagy átlag. Tán még meg is becsülnek érte. Viszont utálod, hogy hajnalban kelsz, vagy magát az eladást nem szereted, boltolni színvonaltalan termékkel, győzködni embereket, ez nem a te asztalod. Mégis, hány éve csinálod? Nincs erőd változtatni. Nem mersz lépni. Képtelen vagy kilépni a komfortzónádból. A jó hírem számodra, hogy: nem is kell változtatnod! Úgyis megtalálhatod a belső békédet, ha elfogadod azt a munkahelyet, ahol éppen vagy, nem lázadsz magadban ellene. Szakács, ápolónő, területi képviselő vagy, netán szalag mellett nyomod három műszakban, esetleg gyerekeket tanítasz? Határozd el, hogy megkeresed benne a szépet, a jót és megteszed a legtöbbet, ami a képességeidből telik. Hiszem, hogy nem véletlenül sodort oda az élet! Tanuld meg a helyzetből, amit meg kell, próbáld élvezni a számodra szerethető munkafázisokat. Érezz hálát azért, hogy más emberekkel szemben neked stabil munkahelyed van! Örülj, hogy etetni, ruházni tudod a családod, segíted a szüleidet! Ne hadakozz a munkáddal, inkább hozd ki belőle a legtöbbet és keress mellette olyan hobbit, elfoglaltságot, amit szívből szeretsz, ahonnan érzelmileg fel tudsz töltődni. Köszönd meg, hogy a munkával keresett pénzből finanszírozni tudod a kedvteléseidet, a családi kikapcsolódást, kirándulásokat, közös időtöltést. Ha így teszel, a becsukódott ajtó helyett egy újabb fog nyílni, a kényszerhelyzet meglátod, lehetőséggé válik. Bármikor eljöhet az alkalom, addig is csak tedd meg amit nap, mint nap meg kell tenned.

 Neked mi a munkád, amit nem kedvelsz? Oszd meg velünk! Mit utálsz a legjobban benne? Ha alkalmazod, amit leírtam és egy bizonyos idő múlva visszatérsz ide a blogra, írd meg, hogy min változtattál a hozzáállásodban az olvasottakból és milyen lehetőség nyílt meg előtted!

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr9314882862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása