Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
Közvélemény-kutatás nőknek: Téged felkészítettek a női szerepedre?

noiszerepeklogo.jpg

Őszinte beszélgetésre invitállak. Vajon meddig tudod hitelesen eljátszani a szexi nőt, a tökéletes feleséget, a szuper anyukát, a dolgozó nőt, aki sikeresen egyensúlyoz a szerepei között? Mondd el őszintén, mi az, ami nem megy neked? (Kép forrása: Needpix.com)

Nőnek születtél, így kénytelen-kelletlen nőként játszol az élet színpadán. Látszólag minden működik, amikor felmegy a függöny, de mi van az előadás után? Könnyeiddel az arcodon temeted a tenyeredbe az arcod, miután magadra csukod az öltöződ ajtaját, mert igaz, hogy csak te tudod és nem is tűnt fel senkinek, de több helyen tévesztettél a szövegedben? Hogyne tévesztenél, hiszen rosszul tanultad meg. Tele volt a kapott szöveg gépelési hibával, volt olyan szó, ami alig látszott, egyedül kellett kisilabizálnod az egészet, nem volt segítséged. Téged felkészítettek, hogyha felnősz, nőként mi vár rád? Elmondta az anyukád, hogy hogyan szüljél majd, kaptál tippeket tőle? Az enyém folyton csak a sok egészségügyi és nem egészségügyi kaparását emlegette, meg, hogy a születésem után lepénydarab maradt a méhében. Mivel a sok abortusztól el volt vékonyodva a méhe fala, ezért nem tudták érzésteleníteni. Kényszerzubbonyt húztak rá, hátrakötötték a kezeit, leszíjazták a lábait és úgy kaparták ki a méh üregét, hogy nehogy átlukasszák a méhfalat. Elmesélte az apád, hogy a férjed majd a szavaival porig alázhat, porrá zúzhatja körülötted a bútorokat, akkor is szexelni fog veled ha te nem akarod, netán tettleg is bántalmazhat? Megtanítottak az iskolában a házimunkára, a kert gondozására, ruhavarrásra, főzésre-sütésre vagy csak a matematikára? Különben is utálod ezt a szerepet, nem te kérted, hanem a színházigazgató osztotta rád. Úgy érzed, hogy meg van az esélye, hogy belebukj a NŐ eljátszásába? Beszéljünk őszintén!

Milyen női tapasztalataid vannak, voltak, amikre nem voltál felkészítve?

Milyen nehézségekkel találtad magad szembe? Tényleg olyan rózsaszín dolog nőként élni? Mik azok a dolgok, amik még sok-sok év után sem mennek? Képzeld, én többnyire a legegyszerűbb ételeket nem tudtam elsőre elkészíteni. Simán megfőztem egy Bakonyi sertésbordát, de pl. leszállt a fazék aljára a nokedlim (ezt majd máshol mesélem el), a főzött pudingom nem akart besűrűsödni és bevallom, a mai napig nem tudok palacsintát sütni (míg élt, az anyukám sütötte, most a párom anyukája süti, így soha nem kényszerültem eddig rá). Szóval:

  • Neked sem megy a főzés?
  • Túl sok feladat szakadt egyszerre rád?
  • Szülés közben teljesen magadra maradtál?
  • Meghíztál utána és nem tudsz lefogyni?
  • Tudtad, hogy a csecsemőddel mihez kezdjél? Segített valaki vagy könyvekből kellet megtanulnod?
  • Érted a férfiakat vagy állandó veszekedésekkel telnek a napok?
  • Eligazított anyukád, hogy a szex terén mit engedj vagy ne engedj egy kapcsolatban?
  • Meg tudod varrni a lyukas ruhát, kiszakadt pólót vagy újat veszel?

Csak néhány ötlet. Most te jössz! Bátran fordulj hozzánk, ha akarod, csoportot alakítunk. Mondd el, hogy mi az, ami nem megy, a későbbiekben posztok készülnek a segítő válasszal. Ha nem tudjuk a választ, megkérdezzük neked.

Csak ha megírod, úgy tudunk segíteni!

Kérlek!

Ha csodanő vagy (mert mindenhez értesz), spirituális lélekguru, óberokos anyuka, szupermodell vagy Michelin-csillagos séf akkor ne oszd nekünk lekezelően az észt, ez nem az a blog. Durva kritikára, trollkodásra nincs szükségünk.

Viszont ha őszintén akarsz a tanácsaiddal a tapasztalatlanabbnak segíteni, várjuk a hozzászólásod!

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

www.facebook.com/valodinoblog

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr7415030798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása