Teljesítsd be női küldetésed!

Valódi Nő
A férfiak több mint 75%-a NEM-et mondott a fitneszguru állítására.

nyitopiqselslogo.jpg

Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels) 

Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a véleményeteket és mi nők, megtudhattuk – hiszen nem vagyunk férfiak, nem tudjuk mit éreztek, amikor hozzánk közeledtek –, hogy nem csak a testünket látjátok, amikor ránk néztek, hogy nem a limit alatti kilóink ébreszti fel a vágyat, hogy fizikailag is megszeretgessetek :-) minket.

Röviden a kérdőívről: mindössze 3 kérdésből állt és a fitneszguru videójában elhangzott állításait tettem fel kérdések formájában.

Mutatom a kérdéseket és a válaszok arányát: 

kerdoiv150xlogo.jpg

Összességében tehát a férfiak 78,1 %-ánál a szexuális vágyat NEM CSAK a nő testének, külsejének a megkívánása indítja be, 54 %-uknál mind a karcsú, mind a dagadt nő látványa beindítja, és 75,6 %-a szerint a vágy NEM MINDIG testi vágy és a nő külsejét kívánja meg.

Mi következik ebből? Az, hogy igenis vannak olyan férfiak, akiknek a szexuális vágyuk mindig testi vágy és csak a nő testét, külsejét kívánja meg, de ők a kisebbség: 21,9 – 24,4 %-ban! A videók tanúsága alapján a fitneszguru is ebbe a csoportba tartozik, de az ő véleménye a férfi kisebbség véleménye! Ezért nyilvánosan elhangzott állításai károsan befolyásolják a nők férfiakról kialakult véleményét, kollektív tudását, akik a kijelentései alapján azt hihetik, hogy minden férfi – hiszen a fitneszmester is az – hozzá hasonlóan működik. Igazából nem az a célom, hogy további – talán már a kitaláció ködös felhőjébe burkolózó – következtetéseket vagy szenzációhajhász álfeltételezéseket állítsak fel. A célom inkább az –, hogy valami haszna is származzon a két nemnek ebből a botrányból –, hogy közelebb hozzuk a két külön nyelvet beszélő nőt és férfit egymás jobb megértésében. Remélem nem reménytelen vállalkozásba fogtam ezzel. Tehát köszönjük, kedves férfiak még egyszer, hogy kinyilvánítottátok véleményeteket és ezzel – tulajdonképpen – kiálltatok mellettünk, nők mellett. Azt viszont szerintem – a szavazás eredménye mellett – sem értitek, hogy 

vajon miért is háborodott fel annyi nő a fitneszguru kijelentésein? Főleg pedig azt nem, hogy melyiken is… Akárki férfival beszéltem az esetről, mind csak a dolog fizikai szemszögéből látta és értékelte, ami történt. Nevezetesen, hogy igen, vannak nők, akikre felkúszik a szülés után x kiló és ezt bizony akár tetszik – nekünk nőknek – akár nem, bizony illene leadni, mert hogy is néz ki ha egy nő hasa úgy megnő, hogy még a saját nuniját se látja tőle… blablabla.

HÁT NEM! (És most itt átváltok egyes szám első személyre, mert a saját meglátásomat közlöm, igaz egy nő szemszögéből próbálom megvilágítani a fitneszvezér szájából elhangzottakat.) Az utóbbiból is azt, hogy mi okozhatott a több száz, vagy ki tudja hány nőben ennyire negatív érzéseket. Igen, megnéztem a botrányt kiváltó videót és a benne elhangzottak nagyon elszomorítottak. Hogy akár az érintett is értse, idézem a mondatokat (a videóban kb. 0:50-nél találod):

„Sajnos a nők többsége a szülésnél cseszi el. Ott cseszi el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak… és tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni.”

BAM. Szerintem kellett pár másodperc, hogy ráeszméljek, hogy jól hallom, hogy visszatekerjem, hogy újra halljam, mivel nem hittem a saját fülemnek sem. Még néztem pár percet a videóból igen, a döngő léptek, az ocsmány bőrös dolog sem volt szép sőt, hogy updatenorbi szóhasználatával éljek, ocsmány volt! Illetve ezek után azt is tudni akartam, hogy tényleg minden férfinál így működik-e a vágy, ahogy elhangzott, ezért elkészítettem a kérdőívet. DE úgy érzem, hogy számomra ez a fenti gondolat tartalmazza mindennek a velejét. Úgy mart a lelkembe, ahogy a rozsda a vasat marja meg. Mivel egy hét elteltével sem hagyott nyugodni, ezért elhatároztam, hogy kiírom magamból. Mégpedig egy levél formájában:

kirtlandairforcebaselogok.jpg

Egy valódi nő levele a férfi társakhoz

A dagadt anya = selejtes feleség-botrány margójára

(A könnyebb megfogalmazás miatt a levélben elhangzottak a férfiakra nézve általánosításnak tűnhetnek. Tudom, hogy vannak kivételek, ezért kérem, hogy aki úgy érzi, hogy rá nem érvényesek a leírtak, az hagyja őket figyelmen kívül.)

Kedves férfi társam!

Te, aki az elmédből, a logikádból szólsz tudom, hogy nem érted azt, hogy én, mint nő a szívemmel, lelkemmel hallak meg és érzem a szavaidat. Sőt, azt is tudom, hogy hiába vitázunk, egyikünknek sincsen igaza, mert a valódi igazság valahol a kettő – a férfi ész vagy elme és a női szív-lélek igazsága között van. Ha van benned hajlandóság arra, hogy jobban megérts kérlek, hogy most hangolódj rám, zárd be a józan ész csatornáit és csak a szíveddel figyelj!

Ha férfiként azt szeretnéd, hogy minden sejtemmel őszintén szeresselek, hogy a lelkemből indítva adjam oda önként magamat neked és boldogan éljek veled, akkor én, mint nő ezt kérem tőled:

- Ne bánts meg se szóval, se tettekkel! Különlegesen érzékeny antennákkal áldott meg a sors, így még a szavaid között is olvasok. Szenzoraim felfogják a te érzéseidet még azokat is, amiknek nem vagy a tudatában. Ebből adódóan – még ha tudom, hogy én is kérem, hogy őszinte légy –, de amikor nyíltan fogalmazod meg nemtetszésedet felém, azok a rossz érzéseknél sokkal mélyebb nyomokat hagynak bennem. Valóságosan fájó, lelki sebeket okoznak, amiket hosszú-hosszú idő fáradságos munkájával tudok csak meggyógyítani. Még akkor sem biztos, hogy véglegesen, hiszen többnyire a fizikai sebnek is nyoma marad, így a te bántó szavaidnak is lenyomata marad a lelkemben. Ezek, mint apró kövek, téglák, az évek alatt egymásra épülve olyan magas kerítést képezhetnek kettőnk között, amin keresztül már nem tudok hozzád eljutni és te se hozzám… Bántó tetteid csak az előző folyamat gyorsaságát pörgetik fel fénysebességre, aminek végén learathatod kreálmányod: egy szív és lélek nélküli torzót, egy gépet.

- Tanulj meg élni a szívedből! Amiért én így élek, ne bélyegezz meg! Talán elcsépelt közhelynek tekinted, de hiszem, hogy a szeretet felette áll mindennek. Lenézheted, kínzókamrákban és háborúkban sárba tiporhatod, hiányával a saját fiadat is elűzheted vele, engem pedig kékre-lilára verhetsz érte. Tartsd tiszteletben, hogy én másképpen működök, ilyennek teremtettek. Tartsd tiszteletben, hogy én így döntöttem, ilyennek szeretném megőrizni magam.

- Tiszteld lényem szabadságát: ne kényszerítsd rám, hogy a te elméddel és logikáddal éljek! Inkább te ébredj fel, hiszen fejlődésed egyetlen útja a nagy „férfi” tanítómesterek útja. Ők lehet, hogy külsőleg férfiként éltek, de isteni belsőjük csupa szív volt és lélek, talán nőiesebb a Földön eddig élt bármelyik nőnél, megvilágosodásuk kapcsán pedig nemtelenek.

- Ne szégyelld, hogy félsz! Tudom, erősnek akarsz mutatkozni, keménynek kell mutatnod magad előttem, mert ez nevelték beléd. Sok teher nyomja a vállad: munka, család fenntartás, politika, hogy a saját fogalmaid szerint férfiként élj. Könnyek nélkül, érzelmek nélkül, félelmek közt, szeretet nélkül, Isten nélkül. Jézus azt mondta: „Aki fél, nem ismerte meg az Istent, mert az Isten szeretet.” Azt hiszed, hogy te nem sírhatsz, te nem félhetsz, nem szerethetsz. Dönts másképp, nem kötelező így leélned az életed! Azért adott engem a jóisten melléd, hogy erre megtanítsalak: nekem bevallhatod a félelmeidet, előttem könnyeket ejthetsz, engem szerethetsz. Csak hívj és én segítek neked.

- Ne mutasd nálam felsőbbrendűnek magad! Talán valami azt súgja neked, hogy a nő különleges, hiszen megadatott neki, hogy teremtsen: gyermeket szülhet. Nem érted ezt a kiváltságot, talán a kollektív tudatalattiban féltékeny is vagy rá ezért. Így inkább fájdalmat okozol neki, hogy büntesd: lenézed, emelt hangon beszélsz vele, megzsarolod, hogy ha kövér marad, megcsalod, váláskor megvonod az anyagi támogatásod, kezet emelsz rá. Téves úton jársz! A nő tiszteletét ki kell tudni érdemelni. Kierőszakolni nem lehet: inkább belehal lehet, hogy testileg is, de lelkileg mindenképp.

- Ne élj abban a hitben, hogy a szex a férfiasságod mércéje! A társadalmi elvárások azt sugallják a mozifilmeken, a magazinokon keresztül a baráti társaságodon át, hogy annál macho-bb vagy, minél többet szexelsz. Csakhogy ennek, mi nők isszuk meg a levét. Egy valódi nő, aki dolgozik, főz, mos, takarít, gyereket nevel, nehogy már legalább heti háromszor kelljen edzésre járnia, hogy a férje kedvét tudja lelni benne. Így is ott a fodrász, a kozmetikus, hiszen egy őzikelábú asszony illúzióromboló lehet, elismerem. DE ne te döntsd el helyettem, hogy lefogyok x kilót vagy nem, vörös legyen-e a körmöm vagy rózsaszín, lehet-e műszempillám vagy nem, kötelező-e az ajakfeltöltés és műcici vagy nem! Az én testem, az én döntésem! Igaz, hogy nem végeztem kérdőíves felmérést, de azt gondolom, hogy ha a férfiasságod a szex függvénye, akkor baj van. A természet, amikor megalkotott engem, nem vette figyelembe a te férfi vágyaid, sajna. Nőnek hozott létre és egyben anyának is. Küzdök én ezzel magam is épp eleget, nem kell, hogy te rátegyél egy lapáttal még. Hiába veszed ki a ropis zacskót a kezemből, állítasz be egy méregdrága fitnesz bérlettel vagy nézeted meg velem a norbivideót. Tudhatnád, az erőszak dacot szül. Helyette inkább nézz a szemembe, simogasd meg az arcom és mondd azt: „Hagyd a fenébe, a boldogságod és a gyerekünk egészsége nekem többet ér, majd veszünk új ruhát, én így is szeretlek. Ha mégis úgy döntesz, hogy fogyózni szeretnél szólj, én kitakarítok helyetted, vigyázok addig a kölyökre, segítek neked csak mondd meg, hogy miben.” Nincs az a nő szerintem, akiben erre meg ne mozdulna valami, és szeretetből ne kezdené járatni az agytekervényeit azon, hogy szervezze újjá az életét és a testét.

- Fogadj el olyannak, amilyen vagyok! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Lehet, hogy szülés után megváltoztam: szélesebb lett a csípőm, megnőttek a melleim, nagyobb fenékkel és bővebb derékbőséggel rendelkezem. Lehet, hogy nincs bennem elég vonzóerő a férfi elméd számára. Igen, jól hallottad, csupán az elmédről beszélek. Tudod, a mondás szerint minden fejben dől el. Hiszen te döntöd el, hogy akarsz-e így tovább is szeretni vagy nem. Már le is írtam a bűvös szót: szeretni. Tehát az előbbi mondást átírva hiszem, hogy minden a szívedben dől el, az is, hogy akarsz-e egy nőt szeretni tizenöt kilóval többel. Fogadd el, hogy a férfi elme természetéből adódóan a következő polaritást hordozza: nyugtalan, de nyugalmat keres. Ha magával ragad a minél több szex = fiatalság, férfiasság kényszere, akkor soha nem lelsz nyugalomra. Elhagyhatsz, házasodhatsz, mindezt ismételheted, ki tudja hányszor, bennem is keresheted a hibát, a kövérségemre ujjal mutogathatsz. Bele fogsz feszülni a saját elvárásodba, a bizonyítási kényszerbe, gépies egyen-nőket választasz magadnak a futószalagról, egymást követő mikrovilágaid mind egyformák lesznek.

- Törődj a lelkemmel! – ez számodra minden titok kulcsa. Milyen egyszerűen hangzik, mégsem él vele a férfi. Helyette vádol, más nőket dicsér, norbiknak ad igazat. Ha a férfi jól szeretné a nőt, akkor a nő érezné azt, hogy figyelnek rá, hogy szükség van rá, hogy szeretik. Újra órákat töltene a tükör előtt, mint mikor a férfi hajdan szerelmes volt belé. Újra csinos akarna lenni, mert vágyna arra, hogy tetsszen a férfinek. Igen, kevesebb kaját tömne magába, mert nem elhárítani akarná a hájával a férfit, hanem inkább magához vonzani. Igen, végre túlcsordulna a szívében-lelkében az a szeretet-energia, ami elhajtaná őt mozogni. Kedves férfi társaim, ez az az üzemanyag, amit nektek kéne belénk tölteni, de ti megfeledkeztek erről! Érdekes, az autótokat, azt bezzeg nem felejtitek el megtankolni. Az asszony viszont, az had tikkadozzon, száradjon csak ki a lelke utántöltés nélkül, nem számít. Ha ti nem adtok bele energiát, együttérzést, szeretetet, akkor ne csodálkozzatok, hogy a nő sem kíván már titeket, ezért nem törődik az energiátlan testével sem.

Tehát, összegezve az előbbieket: Szeresd előbb a nőt jól, hogy érezze, és akkor majd ő is törődni fog a testével, hogy téged megörvendeztessen. Másképpen:

Törődj a nő lelkével és ő is törődni fog a testével!

/Valódi Nő/

Szeretettel: egy Valódi Nő

És amelyik férfi még ezek után sem érti, hogy miről is beszéltem eddig, az nézze meg többször Oláh Gergő videós üzenetét, hátha egy másik férfi szájából könnyebben átjön a lényeg. Ő, a szavaival nagyfokú lelki és szívbeli érettségről tett tanúbizonyságot. Ha csak az értetlen férfiak kis száma megérti, vagy annak az egésznek csak a töredéke is lecseng annak, amit ez a fiatalember mond, már megérte.

Egyetértesz a levélben leírtakkal? Te mit üzennél még a férfi társaknak?

Ha szeretnéd, hogy kommented bekerüljön a Valódi Nő kézikönyvbe, csatlakozz a Valódi Nő Facebook csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/427112458156085/?source_id=654622728041634

Teljesítsd be női küldetésed!

Ha tetszett a bejegyzés, légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönöm.

Továbbiakért kövesd a Valódi Nő blog Facebook oldalát!

www.facebook.com/valodinoblog

A bejegyzés trackback címe:

https://valodino.blog.hu/api/trackback/id/tr7815446186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.02. 19:30:18

@Eeerzsi: Te tényleg csak 1 biten tudod ábrázolni a világot? Na ez az igazán kínos.

Egyébként esküvőkkel foglalkozok, és akár hiszed akár nem, a nőket általában nem korbáccsal szokták oda hajtani, a vőlegények azok akik leginkább leszarják az egészet de ha a menyecske annyira akarja, hát egye fene.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 19:32:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "HA" - ismered ezt a szót? A jelentése megvan?

Sólyom Tomi 2020.02.02. 19:35:05

@#szájbergyerek#: Elfogadom, hogy beismered: nem tudsz ilyesmit idézni tőlem, fingnyelő.

Rideg Sándor 2020.02.02. 19:42:49

@Eeerzsi: "Az egész esküvő téma egy jó nagy színjáték az esetek nagy részében, hogy szerencsétlen nőt rávegyék a többszáz éves hagyományra"

:-D :-D :-D
Igen, valóban a férfiak erőltetik az esküvőt... Ja nem...

Laci A Lakli 2020.02.02. 19:47:08

@Eeerzsi:
Logikai hibáid:
1. Én nem állítom, hogy a nők nem tesznek sok mindent a családért. Ellenben azt állítom, hogy a férfiak többsége bizony sokat dolgozik a családjáért, hogy legyen kaja az asztalon.
2. Nem mennék bele a világnézeti, hülyeségedben, hogy férfiuralom. Mert ez egy olyan hit számodra amit nem tudnék semmilyen statisztikai adattal sem megcáfolni. Mint például: A férfiak veszélyesebb munkakörökben dolgoznak, nagyobb a hajléktalanok közt a férfiak aránya, válláskor is a nők kapják általában a gyerekeket stb...
3. A házasságról meg annyira el vagy tájolva, hogy hihetetlen. Keress rá az "Aranyásó" kifejezésre például...
Látom nagyjából fogalmad sincs semmiről, de ez az egész is az idióta világszemléletedből fakad, amiben mindenhol a férfiú elnyomást látod.
"Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony."
Ez így van szóról szóra leírva az ALAPTÖRVÉNYben.
Kiemelem számodra "ÖNKÉNTES ELHATÁROZÁS"
4. Ez a Föld túl van népesedve dolog annyira primitív dolog. Ha emiatt aggódsz, hozz egy ROSSZ döntést és ne szaporodj én BOLDOG vagyok a gyermekeimmel, akikkel tudok nevelni, játszani, néha aggódni értük és gondoskodni róluk. Amit te árasztasz magadból az az a túlzott EGO. Megjegyzem az anyai szeretet az tényleg az egyik legnagyobb erő a Földön. nagyjából azt látom, hogy fogalmad sincs, hogy mit jelent egy gyerek.
5. Vedd már észre én nem azt állítottam, hogy a férfiak többsége hazaviszi a pénzt és jól van a dolog.
Eredeti állításom: "Azt az időt amit régen a sportolással töltött, otthon tölti a családdal, segít a háztartásban pókot csapdosni, boltba jár, fürdeti a gyereket, barkácsolgat otthon stb."
Értsd meg én azt állítottam, hogy épp azért híznak el, mert megváltozik a gyerek után a tevékenységi körük jó része és amit régebben sportolásra szánt -azaz több kalóriát éget- házimunkává változik és emiatt kevesebb kalóriát éget el. Akad-e valami amit nem tudsz félreértelmezni?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.02. 19:58:44

@Sólyom Tomi: Kínos ahogy így magyarázkodsz! Elszóltad magad, ciki.
@Grimbusz Makszimusz: Mi van Cycmen? Már +int ügecc utánam? Hiába vallasz naponta szerelmet, a csajokat kedvelem.

K.Peter_85 2020.02.02. 20:13:44

Nem is tudom lassan, kik a szánalmasabbak. A dagat nő, aki kövéren is vonzónak hiszi magát, vagy a férfiak, akik itt egymásnak esnek, hogy melyik tudja jobban a tutit. Elmondod, amit akartál, lépsz tovább,pont.

Ha ismerkedni akartok, keressétek meg egymást FB-on, de minek írtok a semmiről 10 hozzászólást fejenként?

#szájbergyerek# 2020.02.02. 20:16:21

@Sólyom Tomi:
Nem kell hisztizni Tomika!

"Nem a külsejére áll fel a faszom, hanem mert tele a zacsi, és ha már felállt, abba dugom, akit érek."

Erre írtam, hogy ez a tűzoltás moslékkal esete de akár írhattam volna erre is.

"A fasz nem attól áll fel, hogy látsz valamit, hanem attól, hogy tele a zacsi és üríteni kell. "

Ebben az esetben ugye teljesen irreleváns, hogy vonzódsz-e ahhoz, aki épp kéznél van, mert csak üríteni akarsz. A te szavaiddal élve: "Beleélvezni pedig a bálnába is lehet."

Aztán meg elkezdesz itt pedifilbuzizni te hülyegyerek.

"Azok meg, akik úgy tesznek, mintha azért dugnának deszkapicsákat, mert rájuk áll fel, álszent, alig burkoltan pedofil buzik."

Akkor már miért baj az, ha valaki más meg "deszkapicsákat" akar televerni? Nem, a te elborult elméd szerint azok csakis pedofil buzik lehetnek.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:20:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ha kezdő lennék, én is ezzel próbálkoznék. De a te állítólagos múltaddal ez elég szánalmas. Tanulj meg szöveget értelmezni, és akkor nem sétálsz bele minden csapdába, amit a kétszáz röfiseken szoktam ellőni.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:26:09

@#szájbergyerek#: Elmondom neked, mert tanulékonynak tűnsz, hiszen próbáltál visszaolvasni, és ez dicséretre méltó, ha nem is sikerült mindent.

Ha valaki bármibe beleveri, ami mozog, az számomra teljesen rendben van. Én is van, hogy vékony nőbe ürítek, ha az van kéznél. Ettől még nem lesz senki pedofil.

DE, és most figyelj: ha valaki a nőies nőktől undorodik, annak oka van, és nehéz másban látni azt, mint hogy nem szereti a nőiességet.

Természetesen aki csak a bálnáktól undorodik, azt is megértem (még ha nem is osztom az ízlését), ahogy azt is, aki nem rakná bele olyanba, akinek kilátszanak a bordái ott, ahol a mellének kéne lennie (ahogy nekem ez se kizáró ok, ha amúgy rendben van a csaj). Viszont itt egy csomó eszement arról beszél, hogy valakin van 5-6 kiló "felesleg", és ez már gáz szerintük. Akit már ez is zavar, az beteg, és a legkisebb baj az, ha csak homokos.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.02. 20:35:38

@Sólyom Tomi: Beismerted kistáska. Ciki, nagyon ciki. :-)) Akarsz róla beszélni?

"Na és, ha anyám arcát képzelem? Legalább nem tagadom."

A "legalább nem tagadom" jelentése megvan neked? Csak vergődsz már. Szánalmas. Reméld anyucid nem olvassa a kitárulkozásod!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.02. 20:37:31

@K.Peter_85: Csak kicsit belevertük az orrocskáját a szarba, kicsit elszórakoztunk vele, miután lebuzizta, lepedofilozta azokat akik nem gerjednek a bálnákra. Most már csak magyarázza a bizonyítványt a szerencsétlen.

#szájbergyerek# 2020.02.02. 20:55:52

@Sólyom Tomi:
Ezek szerint mégsem buzi aki egy mázsás nőt nem tart nőiesnek.
Az sem pedo, aki a vékony nőket dugja.
Haladunk.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:55:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Lassan mondom, hogy te is értsd: ha egy kondicionális utótagja igaz, a kondicionális igaz, függetlenül az előtag igazságértékétől.

HA anyám arcát képzelem, AKKOR legalább nem tagadom.

Tagadtam? Történetesen nem. Anyám arcát képzeltem? Ahhoz, hogy a kondicionális igaz legyen, ez lehet igaz vagy akár hamis is. Te meg benyelted, hogy azt mondtam, hogy igaz, csak mert (mint az utótag állítja, az előtag pedig megengedi) nem mondtam, hogy hamis.

Pontosan ennyi erővel basztál végig nyolc kiskorút minden este az elmúlt tíz évben, hiszen te sem tagadtad, te szerencsétlen.

Mondanám, hogy menj vissza általános iskolába elemi logikát tanulni, de kezdem komolyan félteni tőled a gyerekeket...

Sólyom Tomi 2020.02.02. 20:57:21

@#szájbergyerek#: Valóban. Mint mondtam is előre, tanulékony vagy. Legközelebb kérdezhetsz is, ahelyett, hogy állítanál helyettem, és akkor nem égeted be magad, és nem kell visszakoznod.

Eeerzsi 2020.02.02. 21:02:27

@Laci A Lakli:
Te hiszel a pörköltszagú házasságban, én sajnos nem. Tudom, milyen az anyai érzés, képzeld.
Anélkül is lehet ám valakinek gyereke, hogy férjhez menne. Nehogy összetársítsd a végén a 2 mondatom...! Mentem aludni, te férjIsten! XDDD

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.02. 21:02:44

@Sólyom Tomi: "Tagadtam? Történetesen nem." - Ezt értékelem. Nem tagadod. Ugyan pszichiáterre lenne szükséged, de legalább van betegség tudatod.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.02. 21:08:03

@Sólyom Tomi: Ne hazudozz! Ezzel kezdted.

" Jó, hát valakinek meg a fiús lányokra áll fel. Nem szeretnék belegondolni, hogy homoszexuális, vagy pedofil hajlamok miatt"

"Azok meg, akik úgy tesznek, mintha azért dugnának deszkapicsákat, mert rájuk áll fel, álszent, alig burkoltan pedofil buzik."

Sólyom Tomi 2020.02.02. 21:10:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja, értem, továbbra sem érted. Így legalább nem fáj neked, hogy beégetted magad.

Sólyom Tomi 2020.02.02. 21:13:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Miért, neked a fiús picsákra áll fel? Vagy akár a ducikra? Tizenkét éves-e vagy?

Normális szexuális életet élő férfiból legkésőbb tizenöt éves korára kiölnek minden vizuális ingerre való hajlamot. Nekem arra áll fel a faszom, hogy tele a zacsi. Persze akik leragadtak kiskamaszkorban, annak lehet, hogy egy csontos segg látványára is feláll, és tképp egy tizenkét éves szexuális érettségi szintjén tényleg nem szép dolog pedofíliáról beszélni, de attól még jogilag helytálló, ha az illető fizikailag betöltötte a 18-at...

Eeerzsi 2020.02.02. 21:30:07

Kikurt urfi: inkabb mint egy kamukapcsolatban.

Zalai Béla 2020.02.02. 21:39:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Te kezdted ekézni a nickeket"

vs.

"@Zalai Béla: Egyelőre neked van 490 röfid, nekem 9400 és még vannak itt páran akik nem ma kezdték el verni a billentyűket."

Szal te kezdted a nickekézést, kiscsibe. Kéne még 10-20k komment gyakorlásra neked, amíg nyugodt szívvel közösségbe mehetsz égésveszély nélkül.

Rideg Sándor 2020.02.02. 21:43:11

@Sólyom Tomi:Tomika, neked csak ennyi jutott, és jó alaposan meg kell magyaráznod magadnak, hogy te pont azt szereted...

Sólyom Tomi 2020.02.02. 22:05:00

@Rideg Sándor: Kicsit le vagy maradva, Laci, ez úgy kétszáz kommenttel ezelőtt volt.

#szájbergyerek# 2020.02.02. 22:12:14

@Sólyom Tomi:
Nem bírod ki, hogy nem tied az utolsó szó ugye?
Először bajod volt azokkal, akik a vékony nőkre izgulnak (mert szerinted csak "úgy tesznek" és akkor már "álszent pedofil buzik"). Aztán eljutottunk odáig, hogy nálad sem kizáró ok ha vékony a csaj.
Még mielőtt azt is letagadnád, idézlek:
"Én is van, hogy vékony nőbe ürítek, ha az van kéznél."

Tudod mit? Legyen neked igazad. Én visszakoztam...
Aludj jól.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.02. 22:50:29

@Zalai Béla: Te kezdted, te faszfej! Annyira hülye vagy, hogy arra sem emlékszel mit írtál? "Ja, mert akik indexcímlapról a címre kattinva jönnek ide hőbörögni három-négy fikanick per kopf alatt, ők reprezentatívabbak."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.02. 22:52:44

@Sólyom Tomi: Nem maradtunk le semmiről. Láttuk ahogy szépen kitálalsz, mindegy neked ha tele a zacsid és közben anyádról álmodozol. Neked orvos kell.

K.Peter_85 2020.02.03. 00:06:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Csak pont az ilyen sólyomtomi meg erzsi típusok azok, akiket úgysem érdeklik a tények, csak a saját mondanivalójukat ismételgetik. Amíg valaki reagál rá, addig folytatják, de meggyőzni őket nem lehet végül semmiről. Még arról sem, ha önmaguknak mondanak ellen.

kiskutyauto 2020.02.03. 01:04:53

Nem sikerült felfogni kedves blogszerző..! A férfiak 75%-a nem a külseje miatt SZERETI a nőt, a párját, a feleségét!!! Nagyon nem mindegy. A szeretet nem szex. Hanem annak része (mármint a szex a szeretetnek)... a misztikusok három csoportra osszák a szeretet. A legprimitívebb, mondhatni állati szintje, az Erosz... azaz a testi vágy, a szex. Nincs ezzel baj, a fajfenntartáshoz elengedhetetlen. Különben kihalna minden faj ugyebár. Megvan a létjogosultsága és helye, csak hisztéria alapnak használni, egy borzalmasan primitív és szégyenletes gondolatmenettel, nem túl szerencsés. A következő szint a Phília, azaz lelki szeretet, szimpátia, kedvelés. Ha e kettő együtt megvan, azt már lehet szerelemnek nevezni, ha kölcsönös...
A szeretet legfelső szintjében - tanítják a misztikában - NINCS SZEX!
Ez az Agapé, az Isteni szeretet, az egység szintje... na persze ez már túl misztikus és ezoterikus... Pláne ilyen állat szinten (sem) vegetáló lényeknek, mint szerencsétlen Norbika, nemhogy elérni, de felfogni is lehetetlen... Legalábbis jelenleg. De a lehetőség adott neki is, mint bárki emberfiának, hogy fejlődhessen és elérje; először ennek felfogását, majd akár magát az Agapé szintet... bár tartok tőle, az igen-igen sokára, nagyon hosszú fejlődés, életek ezrei után lehetséges számára, hacsak csoda nem történik...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.03. 06:21:50

@K.Peter_85: Emiatt remekül el lehet szórakozni velük. Az egyik bevallotta hogy anyucijára gondol szex közben és annyira ritkán jut neki szex hogy bármilyen jó neki, a másik meg hogy már a pókhót sem takarítja le.

Zalai Béla 2020.02.03. 06:57:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ó, hát magadra vetted, kis szöszi? Ha ezt tudom, megértőbb vagyok veled...

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 06:57:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:" Mi van Cycmen? Már +int ügecc utánam? Hiába vallasz naponta szerelmet, a csajokat kedvelem."

Fura, én még soha nem írtam le, hogy a csajokat kedvelem, nem volt rá szükség, hogy külön bizonygassam! Amúgy ne félj, a Rudasba nem megyek utánad, mert ki tudja mire vetemednél! :DDDDDDDDDD

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.03. 07:10:14

@Sólyom Tomi: "ha valaki a nőies nőktől undorodik" ez az egész történet a dagadt nőkről (idéztem a posztból) szól nem a nőiesekről. Te valami kemény fogalomzavarban szenvedsz ha a "karcsú" számodra fiús gebét a "dagadt" pedig nőieset jelent.

Vagy csak egy tré troll vagy (illetve az vagy az egyértelmű, de emellett keményen fogalomzavarosd is)

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.03. 07:15:44

@Eeerzsi: Egyedül több idő jut a "feleségek luxuskivitelben" szintű műsorokra :)

Sólyom Tomi 2020.02.03. 07:16:12

@eßemfaßom meg áll: Te meg akkor egy balfasz vagy, aki trollal vitatkozik?

Amúgy többen is 5-6 kiló "súlyfelesleget" emlegettek itt, ami abból kiindulva, hogy a fiúsgebefetisiszta világban a "felesleg" azt jelenti, hogy mondjuk 160 centis csaj 50 kilónál többet nyom, egy egészséges testalkatú nő pedig, ha arányosan oszlik el rajta, ezzel a magassággal simán elbír 70-75 kilót úgy, hogy kurva szexi, asszem jogos az ellentétpárom. De ha te is elfogadod, hogy egy kilencven kilós nő, ha jól oszlik el rajta, még nem dagadt (akármilyen magas is), akkor készséggel aláírom, hogy nem a dagadtak és gebék között van a szembenállás.

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.03. 07:23:37

@Zalai Béla: "Szal te kezdted a nickekézést" ööö izé

" Zalai Béla 2020.02.02. 13:02:12
@megtürt személy: @HaCS: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja, mert akik indexcímlapról a címre kattinva jönnek ide hőbörögni három-négy fikanick per kopf alatt, ők reprezentatívabbak... "

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.03. 07:28:44

@Sólyom Tomi: Néha szórakoztató. Persze gyakrabban nem de most épp semmi dolgom.

Szerinted 5-6 kiló választja el a "fiús gebét" a "dagadtól" és nincs karcsú nö jó seggel és nagy csöcsel? Továbbra sem irigyellek.

Attilajukkaja 2020.02.03. 09:26:45

@kiskutyauto:
"Nem sikerült felfogni kedves blogszerző..!"
Mit, kedves hozzászóló? Hogy a szex csak része egy kiegyensúlyozott és tartós kapcsolatnak?

Sólyom Tomi 2020.02.03. 09:32:17

@eßemfaßom meg áll: Nem igazán sikerült megértened, amit írtam, de ne aggódj, kivárom, próbálkozz még nyugodtan.

Eeerzsi 2020.02.03. 09:37:24

Eszed-f@szod: az a kedvenc musorod?

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.03. 10:05:02

@Sólyom Tomi: Ha úgy érzed, hogy senki nem ért meg az nem feltétlenül azt jelenti, hogy te a megnemértett zseni vagy (bár nyilván ezt szeretnéd magadról képzelni) hanem inkább azt, hogy nem tudsz értelmesen írni.

@Eeerzsi: Nem én járok a kibeszélőkbe ilyeneket kommentelni:
"Tünde orrlyukát egy hím gorilla is megirigyelné. Mellé az az üvegszeme kegyetlen sajátosságot ad az arcának.
Babett szövege hatalmas volt " nem irigylem Bogit, ennyi szöveget kellett éjjel tanulnia" :)))
Nem mellékesen Dalma brutál egyszerűsége & közönségessége engem rettenet taszít, más nincs így vele?"

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.03. 10:10:17

Fun fact: már 110 alkalmmal (ebből 3 én voltam)letöltötték azt a posztot amiben 311-en szavaztak :)

K.Peter_85 2020.02.03. 10:59:53

@Sólyom Tomi: 162 centi a barátnőm és ideális esetben 52 kiló. Emellett hátulról úgy néz ki 40 évesen, mint egy tinilány, egyébként G, azaz GÉ kosoaras melltartót hord. Ő az a típus, hogy a nők is szóvá teszik, mennyire irigylik az alakját, a férfiakról meg gondolom nem kell beszélni.

Ő most egy stresszes, "elhízós" időszak után 58 kiló és már JELENTŐSEN meglátszik a hasán a zsír.. meg máshol is kezd. Őt is zavarja, engem is. Bele se merek gondolni, hogy nézne ki 70, pláne 75 kilósan.

Menj fel egy társkeresőre és nézd meg, hogy a 160/75 milyen testalkat... bár a többség el fogja titkolni a súlyát ilyen együtállásnál még. De semmiképpen nem a "szexi", "nőies", "egészséges" vagy hasonló jut a férfiak eszébe jutni, ha meglátják őket.

65 felett mi már biztosan pánikolnánk, hogy ez már durva túlsúly.. nem is akarja megvárni ő sem. Nem tudom, mi lenne, ha 75 kilós lenne, de remélem, hogy soha nem is fogom megtudni.

K.Peter_85 2020.02.03. 11:06:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Belátom, nehéz szó nélkül elmenni az ilyen nyilvánvaló hülyeségek mellett, most már én sem bírtam ki. Talán ezért nem szeretem olvasni az ilyen vitákat, mert egy ponton túl már nem bírom ki, hogy csendben olvassam a baromságokat.

Egyedül az vigasztal, hogy erzsi nem lépi át az ingerküszöböm. Ő csak egy átlag lúzerina, aki el sem tudja képzelni, hogy mit kellene csinálnia ahhoz, hogy boldog lehessen. De majd 5-10 év múlva beszerez egy macskát vagy yorki-t, aztán végre nem lesz többé magányos.

De SólyomTomi olyan szinten beteg, meg közönséges, hogy az már... Remélem, hogy csak trollkodik tényleg, nem pedig ilyenek járnak közöttünk, hogy "neki mindegy, csak legyen kibe üríteni" vagy valami ilyesmi. Az biztos, hogy az ilyen sokkal inkább rejtett pedofil vagy más szexuális abberált, mint akikről ő beszél. Bár ugye mindenki arról beszél, amit leginkább ismer, mindenki magából indul ki.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.03. 11:09:01

@Sólyom Tomi: De, megértettük, pont ezért estek neked ennyien. Simán lebuziztál, lepedofiloztál olyanokat akik hánynak a bálnáktól, miközben kitárulkoztál hogy neked mindegy csak lyuk legyen és közben anyucidra gondolsz.

Eeerzsi 2020.02.03. 12:01:50

Fúúú azta micsoda lenyomozás!!! Most hátraléptem kettőt oknyomozói képességeid láttán (nem).

Sólyom Tomi 2020.02.03. 13:56:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Úgy érted, a 10k kommenteddel együtt se tudtad lenyúlni előlem a bulit? Milyen troll vagy te, kiscica?

Amúgy miért hoztad akkor a fikanickjeidet, ha szerinted engem osztanak amúgy is a népek? Félsz egyedül a sötétségben, ami a fejedben van?

kiskutyauto 2020.02.03. 15:23:21

@Attilajukkaja: Igen! Említett hímneműek, nem csak a szexről beszéltek, hanem a szerelemről, a boldog párkapcsolatról, urambocsá szeretetről... mely aspektusból a szex nem elsődleges... Nyilván egy taknyos semmit nem ért ebből, mert nem bír magával, folyton kufircolna... Kb onnantól felnőtt egy ember, hogy nem állandóan a nyálát csorgatja a szexre, hanem felfedez más értékeket is a másikban... Szegény Norbinak még ezt a szintet nem sikerült megugrani 50 éves korára... ő csak a szexről zagyvál, míg a megszólalók többsége egy komplex interszubjektív képet vázol fel az emberi kapcsolatokról...

Attilajukkaja 2020.02.03. 16:09:41

@kiskutyauto:
A poszt szerintem sok félreértésre adhat okot, mert sokan összemossák a szexualitást a házassággal, ... ahogyan Norbika is tette. A kettő nyilván nem független egymástól, de ha valaki a szülés(ek) után felszedett plusz kilók miatt válik el a feleségétől, az nyilvánvaló önámítás, mert ott más, ennél komolyabb problémák is felmerülnek.
De a blogger szerinted mit nem értett meg ebből? Ez volt az eredeti kérdésem.
Ui: Norbika a kétgyermekes Rékát is megcsalta annak idején, akármilyen kockahasa is volt. Hogy ugyanez a nő miért tömette ki magát utólag szilikonnal vagy miért nem vált el (pedig fenyegetődzött a különéléssel) akkoriban, az is egy jó kérdés.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.03. 17:40:49

@Sólyom Tomi: Tévedésben vagy kistáska, itt te vagy akit cincálunk. Főképp hogy szép apránként bevallottad mennyire perverz vagy. Nyugtatgasd csak magad azzal hogy minden nick én vagyok! Megértem hogy ennyire befostál tőlem, hogy minden nick mögött már engem sejtesz és összerezdülsz minden választól.

Sólyom Tomi 2020.02.03. 19:41:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jajóvanakkor, tesó, cincáljatok csak izibe. Azaz bocsika, cincálj te egyedül, a többieknek majd mondom inkább személyesen, ha ők is jönnek ide hisztizni, hogy ők sem kapnak elég figyelmet.

Eeerzsi 2020.02.03. 19:42:08

@K.Peter_85: hálisten, hogy nem lépem át az ingerküszöböd, de akkor minek szólsz ki? Érdekes.
A 85-ös az iq-dat mutatja?

Valódi Nő 2020.02.03. 20:32:39

@Csak a yamaha: Talán ha javasolhatom, készíts te is egy kérdőívet :-)!

Valódi Nő 2020.02.03. 20:37:20

@Keménytökü: "A férfi a nőre többségében külseje miatt figyel föl" Akkor te ezek szerint nem olvastad jól el a kérdőív kiértékelését! Ez a válaszok alapján a kisebbség!

Valódi Nő 2020.02.03. 20:40:25

@Pierr Kardán: Szerintem meg igen, beszéljünk az 54%-ról :-)

Valódi Nő 2020.02.03. 20:44:08

@gyalogbaka: Sajnálom, hogy ennyire kikészítettek a csajok, talán szakemberhez kéne fordulnod...

Valódi Nő 2020.02.03. 20:48:54

@zsurzsenka: Miből gondoltad, hogy én a nők védelmében írtam? Egyáltalán NEM. Én őszintén kíváncsi voltam a férfiak szintén őszinte válaszaira. Akár fordítva is alakulhattak volna a százalékok...

Zalai Béla 2020.02.03. 20:57:50

@Valódi Nő: De mégis így alakultak, Norbi malmára hajtva a vizet. Innentől kezdve elképesztő felelőtlenség volt egy manipulatív kérdéseket tartalmazó, nemreprezentatív kérdőívezés eredményeit úgy tálalnod, mintha ez lenne a férfiak véleménye. Vagy te tényleg abban reménykedsz, hogy ha valaki megkéri majd véletlenül a kezedet, akkor abba a (legyen neked igazad) háromba esik majd a szerencsétlen a négyből, aki nem fog kirakni az utcára, amint elhízol?

K.Peter_85 2020.02.03. 21:01:06

@Valódi Nő: Úristen, te KOMOLYAN elhiszed, hogy azok a számok a valódi férfiak valódi működését mutatják be? Mert akkor álomvilágban élsz, de nagyon durván.

Kb. annyira hiteles, mintha valami kocsmában az alkoholisták körében készítenél egy felmérést arról, mennyi töményet isznak egy héten és utána a kis szubkultúrás eredményeket kiterjesztenéd arra, hogy az egész társadalom mennyit iszik.

Lehet, hogy a te olvasóid valamilyenek, plusz sikerült most őket hangolni valamire, de ez az erdemény olyan szinten nincs párhuzamban a valósággal, hogy az valami félelmetes.

Pont az ilyen manipulált statisztikák ártanak a legtöbbet a nőknek, mert kicsivel több fogja elhinni, hogy elhízva is vonzó. Pedig rohadtul nem. :)

Érdekel egy független felmérés? Nézz meg filmeket, modelleket, celebeket, társkereső hirdetéseket. Amekkora arányban vannak köztük elhízottak, az a MAX, amit tolerál a társadalom. Az emberek vágyaiban ennél jóval kevesebbszer szerepel nem vékony/sportos nő.

gyalogbaka 2020.02.03. 21:15:28

@Valódi Nő:
Ehh, eljutottam oda hogy leszarom. Egy ebéd áráért egy közepesen puccos helyen kapok 18 évest a farkamra, szóval nem vagyok kiéhezve.
Házasság kizárva. Én tudomásul vettem hogy egyedül fogok megdögleni, viszont ezzel nem leszek egyedül. Az országban minden egyes korosztályban 20 év felett több a nő mint a férfi. A többi matematika. Nekem van jó munkám rengeteg szabadidővel, hobbym(vitorlázórepülés), saját lakás(még 5 milla), saját kocsi, majdnem perfekt angoltudás... Én már készen vagyok.
Egy nőnek akkor kell pasit fogni amíg fiatal. Mert miután megöregszik, akkor baszhatja. A korosztályomnak nem kellettem. Egy nőnek termékenységi ablaka van, egy férfinak pedig romantikus ablaka, amíg gyűrűt lehet húzni rá. Ha egy nő kifut ezekből, akkor neki lesz nehezebb. Mert nem voltam menőpasy 20 évesen. Most se vagyok az, viszont ki vagyok tömve mindennel amire szükségem van, mert bármit meg tudok venni amit csak megkívánok 1 milla összeghatárig, mert az apám nem Rotschield.
A gazdag pasik meg 60 év felett is a 20 éveseket körhintáztatják, mert megtehetik. És ha kinézel a valóságra egyszer nyitott szemmel, akkor látod hogy igazam van.
A feminizmusnak pedig nagyon záros határidőn belül vége lesz. El lesz törölve, a feministák képe pedig be lesz verve kegyetlenül, a fogaik pedig ki. Nem tudom észrevetted e, de kiürül az ország. És nem csak ez, hanem európa. A fehér nők körhintáznak, és 50 éves korukban akarnak családot alapítani, miközben a moszlimniggerek teleszülik a kontinenst.
És ott leszünk majd néhány fehér ember a sok moszlimmal szemben, a sok feminista, aki azoktól a férfiaktól várná a védelmet, akiket addig szarba se nézett. Incel légió, válóperrel kizsigereltek hadosztálya, meg ilyenek. Az incel abban a pillanatban átáll, amikor mohamed megígéri nekik a hadizyákmányként megszerzett asszonyokat. A válóperesek közül a nagyja csak áll és röhög, nyugodtan nézi végig, ahogy a niggerek megerőszakolják a ribancot aki kiforgatta a vagyonából. Maradnak a neonácik, akiket viszont legyűr a túlerő. Azt ugye vágod hogy a neonácik a legjobb esélyed egy ilyen forgatókönyvben? Az pedig igencsak patriarchális lesz ha mégis győznek! A túlélő maradék fehér férfi elosztja a maradék fehér nőket, és befogja őket szülni, és amelyik nem hajlandó, az akkor is fog. A különbség mindössze annyi, hogy valamennyi tiszteletet azért fog kapni a náciktól a fehér bőre miatt, nem úgy mint azok a fehér lányok akiket a niggerek igáznak majd le, és adnak oda a hit harcosainak jutalmul.
A csónakok csak jönnek, és miközben a fehér nők nem szülnek, Fatima és barátosnéi 8 gyermekes családmodellel készülnek a harcra a prófétaparancsa szerint: Ha a moszlimok gyengék, akkor betelepedéssel és demográfiával kell vívni a dzsihádot. Majd ha a moszlimok erősek, akkor pedig erővel meghódítani a területet.
Menj ki bármelyik angol, francia, holland nagyvárosba, és járj egyet a külső kerületekben.
Most pedig eldöntheted hogy mit csinálsz: Becsukod a szemed, befogod a füled, és énekelsz hogy"sálálálálá mindenrendben", vagy fogod ezt a blogot, és használod valami értelmesre az olvasottságodat, és fehérellenes, családellenes propaganda, valamint femiista hazugságok helyett terjeszted a mielőbbi férjhezmenést és gyermekszülést, mert az idő fogy.

Megvannak a barátaim, megvan az életem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.03. 21:26:25

@Eeerzsi: Ajaj, te nem érted mire mondja hogy nem éred el az ingerküszöbét.

@Zalai Béla: Na most egyetértünk. Viszont a véleményed valahogy átalakult, most már nem fikanickek véleménye van itt?

@Sólyom Tomi: Anyuci erjedő teje teljesen elvette az eszed? Össze tudod számolni hányan fenyítettek be téged?

Sólyom Tomi 2020.02.03. 21:58:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mindjárt félre is vonulok sírni, csak egy dolgot nem értek még, de legalábbis úgy teszek, mintha nem érteném.

Én kb. minden harmadik kommentre reagálok, amit valaki rám okád. Köss bele a számba, ha te csekkolod; bevallom, én nem veszem rá a fáradságot, hogy számoljam, csak abból saccolom, hogy az értesítéseket olvasatlanra kell jelölni. Te meg számon tartod az összes, nem is neked, hanem nekem írt kommentet. Ha nem ted pattogsz folyamatosan a fikanickjeiddel, akkor ugyan, mondd már meg: minden blog alatt végigolvasod az összes, nem neked szóló kommentet, vagy csak a nekem érkező kommentek váltják belőled ki ezt a mérhetetlen féltékenységet, hogy arra kell figyelned, hogy tőled állítólag független kommentelők hányan, hányszor írnak nekem?

Zalai Béla 2020.02.03. 22:22:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem, egyáltalán nem értünk egyet, hiszen ezt éppúgy félreértetted, mint amivel eddig vitatkoztál. Ha bocsánatot akarsz kérni, természetesen megteheted, de semmi tétje nincs, hiszen nem fogod fel, mit jelent.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.03. 22:24:34

@Sólyom Tomi: Hűűű! Ez zagyva volt. Nem olvasok értesítéseket, hanem qrva gyorsan olvasok és főképp emlékszem a dolgokra. Ahogy arra is hogy te keltetted itt a feszkót, ami miatt sok embernek ingere támadt hogy beléd rúgjon. De csak próbáld meg úgy feldolgozni hogy bebeszéled magadnak hogy az összes téged pöckölgető nick én vagyok! :-)) Na! A sok gép előtt töltött idő alatt gondolom ismét tele a zacsid, fordulj rá a guminőcidre, de az összhatás kedvéért ne feledd anyucid fotóját rátenni! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2020.02.03. 22:27:47

@Zalai Béla: Tényleg? Szóval most már nem fikanickek véleménye hogy a felmérés szar? vagy te vagy a fikanick? :-))

Sólyom Tomi 2020.02.04. 06:48:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Látom, tényleg nem bírod elviselni, hogy én vagyok a figyelem középpontjában, és nem te. Elmondom, mi a baj veled: az, hogy birka vagy, aki megy a többiek után, és azt szajkózza, amit másoktól hallott. Ezért nem érdekel senkit, amit mondasz, hiszen ezt hallja mindenhol. Miért pont a te verziód érdekelné?

Ha más nem, ezt megtanulhattad volna a példaképedtől.

Valódi Nő 2020.02.04. 08:44:43

@eßemfaßom meg áll: A házasságot, mint intézményt igenis a férfi találta fel. Mégpedig a vallás, és a papok tudtommal férfiak... Idézem egy férfi szavait: "a férfi fejlesztette ki, hogy ezzel monopolizálja a nőt. A házasság segítségével úgy bánhatsz a nővel, mint egy darab földdel vagy egy köteg pénzzel. Tárggyá alacsonyítod őt." /Osho/ No komment...

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 09:31:14

@Valódi Nő: "A férfi a nőre többségében külseje miatt figyel föl" Akkor te ezek szerint nem olvastad jól el a kérdőív kiértékelését! Ez a válaszok alapján a kisebbség!"

Fel ne ülj már a Norbi balhé kapcsán megfelelési kényszert kapó tejbetök papucsok válaszainak, nem az agyatokra áll fel, hidd el!
A dagadt nős probléma szintén fals eredményhez vezet, nyilván nem dobja ki az ember a szüléstől kiseggesedett asszonyt, viszont eltekintve a Liptai típusú bojlertestű démonoktól, a rengő háj nem igazán szexi!

Valódi Nő 2020.02.04. 09:46:16

@gyalogbaka: Sajnállak... Te ülsz benn a körhintádban, abban, amit te saját magadnak teremtettél, csak nem veszed észre. Amelyik férfi NEM AKARJA megtanulni a nők nyelvét, az mind így jár, ahogy te, aztán lehet pénzéhes kurvázni, feministázni, szexistázni, meg "válóperrel kizsegerelő"-nek stb. titulálni a korosztályodbeli nőket. Az ego-d az rohadtul nagy, csak tudnám mire? A pénzedre? Ami arra nem volt elég, hogy egy nőt is megtarts magadnak?
"Én már készen vagyok." - úgy van, lefelé fejlődtél, gratulálok hozzá!
Ugyan csak burkoltan nevezel feministának... de ha ennek "a nemek közti egyenjogúság a célja" (Wikipédia), akkor mi is a baj vele? Talán az, hogy a férfi nem tudja elengedni az ego-ját? Kemény lecke, elismerem.
"a feministák képe pedig be lesz verve kegyetlenül, a fogaik pedig ki": ne verd a melled, ha így lesz, akkor a te pénzből csináltatott protkód ugyanúgy ki lesz... Nem hiszem, hogy az ilyen fotelforradalmárok fognak megvédeni a muszlimoktól és négerektől, mint te, aki ír pár kommentet a neten és azt hiszi, hogy ezzel a munka el van végezve. Főleg ha ezek a hozzászólások összefogás helyett bomlasztanak. Milyen nemes cél!
"A válóperesek közül a nagyja csak áll és röhög, nyugodtan nézi végig, ahogy a niggerek megerőszakolják a ribancot aki kiforgatta a vagyonából.": téged nagyon kiforgathattak, hogy még mindig ezt emlegeted. Hány évtized telt el, hogy nem tudtad feldolgozni? Ideje pszichológust keresni... Ja nem fogsz, mert a férfiúi sértettséged nem engedi :-) .
"Azt ugye vágod hogy a neonácik a legjobb esélyed egy ilyen forgatókönyvben?" - valószínűleg ebben igazad van, hiszen a valódi nők, a felhozatalból a legférfiasabb férfiakat fogják magukhoz vonzani: az általad hipotetizált, majdani fehér hatalmi elitet és nem a teféléteket, mert nektek akkor majd pénzetek sem lesz, mert azt elveszik tőletek, harcolni nem tudtok, se megtermékenyíteni, így sajna, marad az árokásás meg a kubikolás, amíg a nők majd a neonácik selyemágyában henteregnek...
Szégyellem, hogy ezt a fenti szakaszt le kellett neked írnom, de ezt hoztad ki belőlem. Ez megmutatja azt az értékrendet, amit képviselsz és amihez sajnos most én is - fejvesztetten - lealacsonyodtam.
"Most pedig eldöntheted hogy mit csinálsz": döntöttem - pedig a küszöbeinket rágó "moszlimniggerek" után én sem vágyok, vagyis akár egyet is érthetnénk - , de addig - ahogy te is - ülök tovább a körhintámban és próbálom azt a néhány hallófülű nőt és férfit megtalálni, akik veszik a fáradságot, hogy leigázzák az egojukat, hogy egy magasabb szellemi szintre fejlődjenek. Akiknek nem az a céljuk, hogy növeljék a szakadékot férfi és nő között, hanem egyként olvasszák magukba mindazt, amit e két fél megnyilvánulásaiból érdemes. Hiszem, hogy ha eljön az ideje, ők lesznek azok, akik majd megváltoztatják ezt a mostani, bukásra ítélt világrendet.

Attilajukkaja 2020.02.04. 09:56:54

@Grimbusz Makszimusz:
"Fel ne ülj már a Norbi balhé kapcsán megfelelési kényszert kapó tejbetök papucsok válaszainak, nem az agyatokra áll fel, hidd el!"
Gondolom, nincs feleséged, illetve nem élsz hosszútávú kapcsolatban se nővel, se férfival.

Valódi Nő 2020.02.04. 09:57:05

@Grimbusz Makszimusz: Tudod mit? Kezet rá! :-) Viszont azt nem értem, hogy hol voltatok, amikor a kérdésekre kellett válaszolni? Most meg csaholtok, habzó szájjal a többséget papucsozzátok. Lusta vagyok, de lehet ráveszem magam, hogy végigszámoljam, hogy amúgy ez a "nagyhangú többség" a cca 300 hozzászólásból valójában hány férfit is takarhat..., mint többség :-) .

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:02:41

@Valódi Nő:
"Szégyellem, hogy ezt a fenti szakaszt le kellett neked írnom, de ezt hoztad ki belőlem."
Sose szégyelld! Szégyellheti magát az, aki ezt kiprovokálta. Mert biztos vagyok abban, hogy ő maga sem hiszi valójában el, amiket leírt. :o)

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 10:02:52

@Valódi Nő: Ugyan csak burkoltan nevezel feministának... de ha ennek "a nemek közti egyenjogúság a célja" (Wikipédia), akkor mi is a baj vele? ......

Ugyan már, mindenki tudja, hogy a feminizmus a teljes megsemmisítés, hiszen otthon hagyományosan a nő a főnök! Feministának azok állnak egyenlő jogokat követelni, akik nem tudnak igazi nők lenni egy férfi mellett a megszerzett többletjogaikkal! :D

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 10:09:32

@Attilajukkaja:" Gondolom, nincs feleséged, illetve nem élsz hosszútávú kapcsolatban se nővel, se férfival."

Gondolod! :D Gondolod buzi vagyok! Nyugi, volt több is, feleség is és tartós kapcsolat is! ::P Monnyuk férfival még nem de olyan nővel már volt kapcsolatom, aki miatt kezdtem játszani a gondolattal, hogy inkább buzinak állok! :P :P :P

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 10:13:05

@Valódi Nő: Nem kell hisztizni, leírtam amit én gondolok, nem hiszem hogy az igazság minden bugyrát kibontottam, de azt sem, hogy túl nagyot tévedtem! Ha számolod össze a hsz.-eket, az enyémet ne rakd senkiéhez, mert csak ezen a nicken kommenteltem, becsszóra!

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:21:32

@Grimbusz Makszimusz:
"Gondolod buzi vagyok!"
Írtam ilyet vagy csak neked ugrott be ez azonnal?

"volt több is, feleség is és tartós kapcsolat is!"
Olyan tartós egyik sem lehetett.

"olyan nővel már volt kapcsolatom, aki miatt kezdtem játszani a gondolattal, hogy inkább buzinak állok!"
Gondold jól meg! A férfiak biztosan nem híznak el szülés után.

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:25:52

@Grimbusz Makszimusz:
"Feministának azok állnak egyenlő jogokat követelni, akik nem tudnak igazi nők lenni egy férfi mellett a megszerzett többletjogaikkal!"
Vagy akik nem a férfiak árnyékában képzelik el a saját boldogulásukat.

K.Peter_85 2020.02.04. 10:30:44

@Valódi Nő: "igazad van, hiszen a valódi nők, a felhozatalból a legférfiasabb férfiakat fogják magukhoz vonzani"

Aha. Szóval a nők nem a belső szépség, az elfogadás, a hűség, meg a kitudja mi alapján választanak?

Ideje lenne elfogadni végre, hogy a sokszáz/ezer/éves mesék a valóságot mutatják. A nő legfőbb értéke, ha szép és fiatal. A férfié ha erős, bátor (magabiztos) és elég erőforrása van.

Aztán jönnek a dagadt, lusta, igénytelen picsák és követelik maguknak is, ami csak a szépeknek jár. Ennyiről szól a konfliktus most, semmi másról.

De ha átmész nőgyűlölő honlapokra, ott meg a kevésbé erős és bátor férfiak sírnak arról, hogy minden nő milyenmár. Aztán mindenki abban látja a kudarc okát, ami neki éppen nincs. Pénz, jó külső, stb.

A valóságban meg bárkinek lehet egy normális párkapcsolata, ha nem akar többet, mint ami jár neki. Hogy mi jár, azt pedig meghatározza az aktuális megjelenése, kora, pénze, személyisége, stb. De ezek SZORZATA! Nem pedig egyenlő arányban.

A legtöbb nő húspiaci értéke duplázódna 6-8 hónap alatt, ha nem lenne igénytelen és lusta. Ja, csak ezért dolgozni kell. Miközben a FB-on elég kitenni "arcos" képet és arra is jön lájk.

Ez az álomvilág okozza a fehérek kipusztulását, csak hogy én is rasszistázzak kicsit.

Attilajukkaja 2020.02.04. 10:37:30

@K.Peter_85:
"Ez az álomvilág okozza a fehérek kipusztulását, csak hogy én is rasszistázzak kicsit."
Az a rassz, amelyik egyes nők szülés utáni többletkilói miatt pusztul ki, az meg is érdemli!

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.04. 11:10:20

@Valódi Nő: "A házasságot, mint intézményt igenis a férfi találta fel. Mégpedig a vallás, és a papok tudtommal férfiak..."

Szerinted mióta létezik a házasság?

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.04. 11:17:07

@Valódi Nő: Most látom csak, hogy a kijelentésedet egy feminista fosból vett idézettel igazoltad ami szerint a házasságot gyakorlatilag a katolikus papok találták ki:)

Hát ez kurvajó :)

Attilajukkaja 2020.02.04. 11:26:09

@eßemfaßom meg áll:
"Szerinted mióta létezik a házasság?"
Nem engem kérdeztél, de én visszakérdeznék. Mit nevezel házasságnak? Azt, amit a mostani álkeresztény ideológia erőszakol rá az emberekre és csak bizonyos papírok meglétekor ismer el, vagy azt, amit az emberek már évezredek óta gyakorolnak? Vagyis a tartós együttélést és családalapítást.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 13:09:49

@Attilajukkaja: "Vagy akik nem a férfiak árnyékában képzelik el a saját boldogulásukat."

Te is, meg amelyik még árnyéknak tekinti, mehet nyugodtan, van elég nő, lesz másik! :D

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.04. 13:23:18

@Attilajukkaja: biztos vagy benne, hogy pl indiában/kínában/japánban stb álkereszténykednek?

A végén még kiderül, hogy nem is vagyok házas mert csak egy anyakönyvvezetői papírom van az esküvőről ami kb megfelel a neolitikumi egy tűz mellé költözésnek

Attilajukkaja 2020.02.04. 13:52:57

@Grimbusz Makszimusz:
"Te is, meg amelyik még árnyéknak tekinti, mehet nyugodtan, van elég nő, lesz másik!"
Másik, akinek elég, ha háztartásbeli, családanya és szakácsnő lehet a férje mellett? Vagy esetleg egy gazdagabb pasi szeretője? Félreértés ne essék, semmi gondom azokkal, akik ebben látják a "női princípium" beteljesedését, mert kemény meló és nagy segítség. De nem minden nő egyforma. Akik egyenjogúságot szeretnének, azokat miért kezeled le azzal, hogy "nem tudnak igazi nők lenni egy férfi mellett"? Miből gondolod, hogy ez lehet egy nő egyetlen vágya?

@eßemfaßom meg áll:
"biztos vagy benne, hogy pl indiában/kínában/japánban stb álkereszténykednek?"
Nem ismerem az ottani keresztény szokásokat, de a klasszikus keresztény felfogásban az számít házasságnak, ami az ő Istenük előtt köttetett.

"A végén még kiderül, hogy nem is vagyok házas mert csak egy anyakönyvvezetői papírom van az esküvőről"
A keresztény egyház szerint nem vagy az, mert nem Isten előtt léptél házasságra. A mostani álkeresztény kormány viszont elfogadja. Egyelőre.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 14:13:37

@Attilajukkaja: A nők családi szerepének ledegradálása és a családon kívüli érvényesülésük terén többletjogokat (egyenlőséget)hiányoló nézeteid megismerése alapján, szerintem te egyikben sem voltál képes megállni a helyedet! Persze az itt mutatott értelmi képességed alapján ez nem is túl meglepő!

Attilajukkaja 2020.02.04. 14:35:19

@Grimbusz Makszimusz:
"A nők családi szerepének ledegradálása"
Ki degradálta le? Éppen, hogy azt írtam, ez is kemény meló és nagy segítség. :o)))

"a családon kívüli érvényesülésük terén többletjogokat (egyenlőséget)hiányoló nézeteid megismerése alapján, szerintem te egyikben sem voltál képes megállni a helyedet!"
Ez azt jelenti, ha egy nő családon kívül is érvényesülni akar, karriert épít, az már nem lehet sikeres családanya vagy szakember? Mert ezt írod.
Bizonyos szakmákon belüli egyenlőség meg mióta "többletjog"????????

"Persze az itt mutatott értelmi képességed alapján ez nem is túl meglepő!"
Na, megérkeztünk a személyeskedés és a lekezelés fázisába. Kifogytál az érvekből. :o))))

Laci A Lakli 2020.02.04. 14:59:51

@Eeerzsi:
Nagyjából sikerült megint mindent félreértelmezned :D.
"Anélkül is lehet ám valakinek gyereke, hogy férjhez menne."
Ez mi? Én soha nem állítottam, hogy házasságon kívül nem lehet gyerekcsinálni! Attól, hogy egy intézményrendszer valamit elősegít az nem jelenti, hogy nem lehet ez az intézményrendszer nélkül élni.
Ja eddig te vagy az egyedüli aki megpróbálja a saját logikája mentén kifordítani az ember szavait :D

eßemfaßom meg áll · http://tahobloggerek.blog.hu 2020.02.04. 19:12:25

@Attilajukkaja: "A keresztény egyház szerint nem vagy az"

Rajdad kívül senki nem beszélt kersztényekről. Kérdezd meg a szakorvosodat, hogy miért van ez a keresztényes fixációd.

Attilajukkaja 2020.02.04. 19:46:33

@eßemfaßom meg áll:
"Rajdad kívül senki nem beszélt kersztényekről"
És? Én beszéltem. Te meg az indiai és kínai álkeresztényekre kérdeztél rá. Hát válaszoltam.

"miért van ez a keresztényes fixációd"
Semmi gondom a valódi keresztényekkel, csak az álszent képmutatókkal.

Helyszíni zsemle 2020.02.05. 04:56:09

Az eltulzott mu felhaborodas azert kell, hogy az igazsag helyett a ferfiakat lehessen tamadni. Valojaban nem ugy van, hogy a tokeletes boldog kapcsolatot felrugja az aljas szex ehes ferfi amiert a feleseg elhizik. Forditva van. Az embereknek szar az eletuk, boldogtalan a kapcsolatuk, ezert elhiznak.
Az elhizas merteke mutatja a kapcsolat allapotat. Egy boldog parkapcsolatban nem hiznak el az emberek, szules utan sem, nincs olyan, hogy minden fantasztikus, de azert 100 kilora hizlalom magam.
Tehat nem a koverseg miatt rugja ki a ferfi not, hanem mert szar az eletuk.

Viszlát és kösz a halakat 2020.02.05. 08:33:11

@Attilajukkaja: egyre biztosabb vagyok abban, hogy te nem játszod a hülyét.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.05. 08:38:28

@Attilajukkaja:" Na, megérkeztünk a személyeskedés és a lekezelés fázisába. Kifogytál az érvekből. :o))))"

Valami problémád van ezzel? Te egyből személyeskedéssel indítottál!

Attilajukkaja 2020.02.05. 13:44:18

@Viszlát és kösz a halakat:
"Milyen árúhoz nem engedett nyúlni? A magas vagy az alacsony árúhoz? És melyik áruhoz?"
Ez mégis mire válasz?

@Grimbusz Makszimusz:
"Valami problémád van ezzel?"
A személyeskedéssel? Igen, mert arra utal, hogy a vitapartner kifogyott az érvekből és elkezd vagdalkozni.

"Te egyből személyeskedéssel indítottál!"
Hol személyeskedtem veled?????????????

Attilajukkaja 2020.02.05. 14:51:30

@Viszlát és kösz a halakat:
"egyre biztosabb vagyok abban, hogy te nem játszod a hülyét."
Bocsi, összekevertem két hivatkozást. Erre a fenti mondatodra kérdeztem rá, hogy ez mire válasz.

Attilajukkaja 2020.02.07. 10:37:09

@klimahisztiverseny győztes:
"A ferfiak tobb mint 75 %-a HAZUDIK"
Erre mit lehet válaszolni? :o))))
Amúgy meg a vágyálmi nővel való szexelés és a valós együttélés, családalapítás két nagyon különböző dolog.